Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trebron

Chcę odejść od żony...

Polecane posty

Gość matacz...
walczyc ok to napisz konkretnie z czym mam stoczyc tą walkę , bo nie wiem co masz na mysli !

Gość matacz...
mezczyzna ! napisałaś ..... ok jak znajdze obok siebie kobiete , to bede walczył bo mam o co , puki mam obok siebie jednak osobnika odmiennej tylko płci - szkoda zachodu !

Gość ona_zamyslona____
Trebron tak sie zastanawiam czego od nas oczekujesz?!?decyzje jak widze juz podjales, nie mnie oceniac jej slusznosc. Twierdzisz, ze nie masz dokad pojsc..hm...jak mniemam pracujesz (prawda?) wiec z wynajeciem jakiegos lokum nie powinno byc problemu. Tak czy owak powodzenia Ci zycze!

no dobrze nie mam 45 lat, ale tez przeszlam juz troche w zyciu. Walczyc trzeba z przeciwnosciami, bo zycie to walka. Dla mnie z tego co autor tutaj napisal jeszcze nie ma tragedii. Rozne sa chwile w zyciu. Zawsze sie jest na dole a potem na gorze. Ja tez mialam chwile ze trzepnalabym drzwiami i tyle by bylo, ale zawsze probowalam rozwiazac problemy i stawac naprzeciwko wszystkiemu, zeby sie udalo.

Najlepiej tak i najwygodniej : zle, to po co sie bede meczyl. I podkurczamy ogon i hodu, nie? A moze w zyciu jeszcze o cos wiecej chodzi?

Gość matacz...
tak oczywiscie jak sie ma lat dwadziescia pare to walka i sluszna docieranie trwa troche czasu , ale juz około 40 kiedy to sie ma mniej wiecej pozycia małzenskiego około 20 lat - nie ma sesnu jzu walczyc o zmiany bo one nie nastapią !! a jak nastapią to z łaski a nie z serca .

Chcialabym miec 20 lat, ale juz dawno nie mam. Zblizam sie to tej cholernej 40, ale jeszcze na oddech mi zostalo zanim tam dotre. Nie chodzi mi o docieranie. To jest jeszcze w miare latwe, potem sie dopiero zaczyna kiedy obie strony juz nie chca sie dalej zmieniac,ale zycie to ciagla zmiana i ciagly ruch.

Gość matacz...
ja ci podam prosty przykład bo widze ze nie rozumiesz , wez sobie taką sytuacje , masz meza ktory potrzebuje sexu codziennie i to z dwa razy (zjechalem na sex ? tak dlaczego nie , najlepiej odda sytuacje ) ty nie potrzebujesz az tyle , jak to chcesz zmienic bedac około 40 - jak ? mozesz dawac mezowi , ale bedzie to dawanie na zasadzie niech ma ! a nie ze też masz ochotę ! nie zmienisz tego chocby sie sesikałas !!! po prostu jestes inny typ , masz inne libido , inny temperament , inne potrzeby . To sie tychy zycia nie tylko intymnego !! pewnych zmian sie nie dokona

Myslisz, ze ja bym nie chcaiala zeby bylo latwiej i lepiej? Zeby to zycie nie bylo walka? Ale jak jest to trzeba sie uposazyc we wlasciwa bron i walczyc o to co najwazniejsze: wartosci, dzieci, milosc

Gość matacz...
mozesz pójsc na kompromis , ale on musi zostac zaakceptowany pzrez druga strone ! wiec dalej .... on zgadza sie odpuscić i sex raz co drugi dzien , ale dla ciebie to dalej za dużo !!!

ja w pełni rozumiem autora. chociaz jestem 25 letnia męzatkom od 5 lat żyje w takiej samej atmoswerze. ja nie mam nawet z kim porozmawiać pomimo ze mieszkam z mężem pod jednym dachem. współczuje

Gość matacz...
nigdy nie bede walczył o partnera ! NIGDY ! NIGDY NIE BEDE W RODZINIE GDZIE MUSI SIE TOCZYC JAKAS WALKA to jest chory układ a nie zycie ! dosc jest walki na zewnatrz w zyciu by jeszcze miec to w domu w rodzinie , Dom rodzina to musi byc oaza spokoju w tym buszu .

no widzisz mtacz to widze tak: juz jak o tym piszesz widac jaki masz do tego stosunek. Piszesz ze "dajesz mezowi" itp. Dlaczego obdzierac ze wszystkiego co piekne seks? moze nie chce sie kochac, bo traktujesz przedmiotowo i nie jest obiektem a przedmiotem w stosunku? Myslisz, ze tego nie znam:"ty nie rozumiesz mezczyzn and blabala" Staralam sie wytlumaczyc, ze jak dlugo bede przedmiotem to tak dlugo nie bedzie mi to dawalo satysfakcji. Moze spojrz inaczej na seks? Czestotliwosc moze wciaz byc taka jak chcesz jesli jakosc bedzie dobra

jak nie bedziesz w stanach kryzysu walczyl to masz co masz. I sie dziwisz?

ja nie mowie, ze non stop ma sie toczyc walka, tylko mowie, ze sa w zyciu rozne chwile i raz sie jest na gorze raz na dole, i tylko dlatego ze sie znalazlo na dole nie trzeba podwijac ogon

Gość matacz...
ale ja mam to co chce bo po prostu po to siegam !! a jak pisalem wczesniej obracam sie w kregu NORMALNOSCI ! Wy jak juz nie macie co powiedziec i napisac to wyjezdzacie z tą pzredmiotowoscia , co .....? do glowy przyjsc nie moze ze owa czestotliwosc wynika z pragnienia was kobiet ? musisz zalozyc , ze sex byle jaki ? nie mozesz ze dobry ? niemozliwe ? a widzisz mozliwe !

z ta przedmiotowoscia to pisze co widze i jakie mam doswiadczenia. Jak tak jest super to dla czego nie super?

Gość matacz...
wybacz ...ale piszemy w tym konkretnym temacie ,a tu jak czytam z wypowiedzi autora nigdy nie było normalnie ! stad i walka pzrewlekła by byc musiała , a nie sporadyczna , ja zatem o wozie , a Ty o kozie ...:)

mam nadzieje,ze chocz nie masz dzieci, skoro tak siegasz garsciami po kobiety

Gość matacz...
swych zatem watłych doswiadczen nie pzrelewaj na ogól tego swiata, a wnim zyjacych ludzi ....

musielibysmy zapytac autora, ja nie odnioslam takiego wrazenia, ale chyba autor sie zmyl

Gość matacz...
skad pomysł znowu ,ze siegam po kobiety !? pisalem ogolnie ! dzieci tez mam on 22 ona 17

a nie pisales: "mezczyzna ! napisałaś ..... ok jak znajdze obok siebie kobiete , to bede walczył bo mam o co , puki mam obok siebie jednak osobnika odmiennej tylko płci - szkoda zachodu !" ja zrozumialam, ze nie masz ukochanej a jakiegos osobinika na teraz a z Twoich wypowiedzi wywnioskowalam, ze takiego osobnika zmienic mozna latwo przy pierwszej oznace problemow

Gość matacz...
BellaM z ta przedmiotowoscia to pisze co widze i jakie mam doswiadczenia a to to co niby jest ? w wkesti pzrelania tego tu na forum tak by stanowiło ze wiekszosc taką jest jest wlasnie ową watłoscią .

Gość dyjament
on naprwdę jest " matacz " - tak pisze ,ze nic pewniego z jego pisaniny nie wynika . chłopie , skup sie troche nad merytoryką - bo to co piszesz to mowa trawa :)

jestem kobieta i wiem, ze zadna kobieta nie lubi byc przedmiotem a chce byc obiektem milosci.

Gość matacz...
juz skomentowalem wasze podejscie i ciagle zaslanianie sie przedmiotowoscią - jak facet was chce posiasc to musi to byc pzredmiotowe , no bo jak ??? ma wynikac z miłosci ? a pozadanie to pzreciez okropna rzecz ! tak tak ! ksiezniczki porypane !!:)

Nie zrozumiesz mnie bo to jest poza Twoim zasiegiem. Pozadanie jest super super sprawa. Super jest byc obiektem pozadania. Ale koszmarnie byc jego przedmiotem

Gość matacz...
jedne jeczą maż mnie ciagle chce stukać czuje sie jak przedmiot , inne .... maz mnie nie chce stukac wystaczy poczytac tylko tu pozakladane tematy -NIC WAM NIE PASUJE !! ANI TAK , ANI TAK i nie łapac mnie za słowo ktorego uzyłem "stukac"