Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tektonika

Ciąża czy choroba psychiczna ?

Polecane posty

Gość Tektonika

Witajcie Zgłaszam się z takim problemem . Otóż ... Nigdy nie uprawiałam seksu . Ale uprawiałam petting . Chłopak miał sperme na palcu , ktorą wytarł i po chwili wróciliśmy do igraszek . Obawiam się ciąży . 5 kwietnia miałam odstać okres. Spóźniał się , wpadłam w panike i zrobiłam test ciążowy - negatywny. Dnia następnegokolejny test ciążowy - negatywny . Po paru dniach dostałam silną miesiączkę . Ok. tydzień lub 2 po tej miesiączce zrobiłam test - negatywny . 6 maja dostałam znowu miesiączke , tyle , że wyadawała mi się słabsza. Może dlatego, że zaczełam używać tamponów i po prostu tak mi się wydawało ? Możliwe ? Nie wiem . Dziś jest środa - w piątek zrobiłam test ciążowy - negatywny . Piersi mnie nie bolą , niby nie mam żadnych objaw. Jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży ?

Nie ma, byla miesiaczka = nie ma ciazy i koniec. Nie masz sobie czym glowy zawracac.

Gość Tektonika
Powoli powoli zaczynam się uspokajać i po prostu już tak o tym nie myślę, ale mam takie dni jak dziś i to wraca . Wtedy szukam pocieszenia .

Gość Tektonika
Może ktoś mi pomoże i uzasadni dlaczego " nie jestem w ciazy " ? :( mam schizy

Może ktoś mi pomoże i uzasadni dlaczego " nie jestem w ciazy " ? haaaaaalo... kilka testów NEGATYWNYCH, nadodatek masz co miesiąc OKRES... I ŻADNYCH objawów ciąży. Nawet seksu NIE UPRAWIAŁAŚ!... i Ty chcesz być w ciąży...

dlatego że: 1. testy ciązowe wychodzą Ci negatywne; 2. mialaś już 2 miesiączki; 3. tak sie w ciążę nie zachodzi;

Gość Tektonika
Na forum dużo sie naczytalam,ze w ciaze zachodzily przy pettingu :(! NIEMOZLIWE ZEBYM BYLA W CIAZY ;( !

No niemożliwe ! Może tak zaszła jedna na 100000 ale wiesz, ona nie dostawała okresu a test był pozytywny, u Ciebie ciąża wykluczona, i przestań przeżywać. Jak chcesz dzidziusia to go sobie normalnie zrób :P

Gość Tektonika
Może masz racje .... dziwne , że po primo - zapłodniono by mnie palcem . Po duo mialabym okres co tez bardzo malo prawdopodobne w ciazy ... a po trio - testy wykrywaja 3 tyg. ciaze a co dopiero 2 czy 3 miesieczna . Mam racje :) ?

Brawo :) Ja tam sama myślę, że mogę być tylko boje się testu zrobić, ale u mnie to prawdopodobne :P

Gość Tektonika
No własnie ja jak tylko zaczelam podejrzewac ciaze to pobieglam do apteki :) dali mi dwwa te same testy . Jeden zrobilam po powrocie do domu , a drugi na drugi dzien rano na peirwszy mocz . Negatywne na szczescie ;) nie moge byc w ciazy . Chociaz ja tam widze,ze brzuszek mi rosnie .

tak na bank Ci brzuch rośnie :P ale może tak bardzo sobie wymyśliłaś, że masz ciąże urojoną. Ale skoro nie uprawiałaś seksu to nie jesteś, wyluzuj w końcu :)

Gość Tektonika
No ja wiem ....... i nie mam objaw i robilam test ciazowy pare dni temu :( ! kuuuuwa no :( ja to sie boje ,ze cos mam z psycha . W CIAZY NIE JESTEM !

Gość jwenfn
Mam to samo co autorka ...

Gość Tektonika
To bardzo przeszkadza w prowadzeniu normalnego zycia ....... :( . Ciągły stres, strach i tylko wyczekiwanie " O JEJ ! Coś mnie chyba w brzuchu kopie . "

Jezu! Dziecko by Cie nie kopało w 2 miesiącu ! Na litość Boską... NIE JESTESCIE W CIAZY... Nie bede już dalej tłumaczyć, spadam stad, nie mam tyle cierpliwości :):)

Gość Tektonika
O nie :P moja deska psychicznego ratunku mnie opuscila ! No trudno , biore sie w garsc kobiety :) ! W CIAZY NIE JESTEM ;)