Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia00

Piwo a samopoczucie

Polecane posty

Gość julia00

Mój mąz ma uporczywą zgagę, refluks. Jak coś robi fizycznie np w ogródku i sie przy tym scgyla to boli go w klatce piersiowej. Jak bierze leki osłonowe to jest lepiej, ale jak jest lepiej to nie bierze, jak to faceci. Ostatnio po pracy kupuje sobie duże piwo i z nim idzie na podwórko coś robić i stwierdził że wtedy nie ma tych objawów ktore wymieniłam wyżej. Zastanawia mnie tylko czy to jest prawda że jedno piwo dziennie łagodzi czy tez leczy tkie schorzenia czy tylko tak mówi żebym nie gderała za to piwo. Ma ktoś może jakies doświadczenie w tej sprawie?

Gość julia00
schyla*

Gość przecież po piwie
zgaga jest jeszcze większa, sam wiem po sobie, jak piję piwo to zawsze mam zgagę, jak nie piję to nie lub mniejszą

Gość julia00
no a on twierdzi że odwrotnie

Gość julia00
i w klacie go nie boli jak piwo wypije - tak twierdzi Tylko nie wiem czy to może byc prawda?

Gość Falski
Ciężko pracujący facet musi sobie wypić - taka prawda.

Gość to ty zacznij flirtowac
z jakims facetem a na wąty męża odpowiadaj, że dzieki temu odstresowujesz się wiec robisz to wylacznie w celach leczniczych:classic_cool:

Gość julia00
Słyszałam ze np na nerki piwo w niewielkich ilościach ma dobry wpływ, liczyłam ze może ktoś napisze że na te dolegliwości tez Aż tak mi ono nie przeszkadza