Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaa222000

Proszę o pomoc ROZSTEPY

Polecane posty

Gość agataaaaa222000

czesc dziewczyny pomozcie proszę... jestem aktualnie w 27 tc.nie przytylam duzo bo tylko 4,5 kg i chodze w ciuchach sprzed ciazy mieszcze sie we wszystkie spodnie tylko ze jest jeden problem... na moich piersiach powyskakiwaly rozstepy i prosze polecie cos jakies zabiegi domowe lubb kosmetyki zeby sie ich pozbyć.... w mojej rodzinie nie bylo sklonosci do dziedziczenia brzuszek mam maly nie mam na nim ani jednego tylko moje piersi uroslu i sie pojawily! POMOZCIE!!!!

Gość jak w temacie , pomagają?
musisz natłuszczać i nawilzać skóre, kup sobie oliwke lub specjalne kremy ,ale to na przeciwdziałanie Natomiast na powstałe musisz kupic specjalny krem , kiedys słyszałam ze masło kakaowe pomaga ,ale nie wiem czy to prawda

Gość niestety moim zdaniem
i doświadczeniem rozstępów się nie pozbędziesz

Gość agataaaaa222000
wiem ze jeszcze poki sa czerwone to mozna sie ich pozbyc

Gość agataaaaa222000
upppp

Gość taka baba
Z mojego doświadczenia- walczę z rozstępami od jakiegos czasu i ku mojemu zdumieniu skutecznie. Mam skłonności- pierwszych nabawiłam się juz w okresie dojrzewania, więc w ciąży zaostrzyłam walkę. O dziwo, najskuteczniejszy krem na rozstepy jaki mialam (i uzywam do teraz) to ziajka- mamma mia , na rozstepy w ciąży. Do tego robie masaże naprzemienne: ciepła/ zimna woda. Brrrr. Mało przyjemne, ale w połączeniu z tym cudem od ziajki przeciwdziała rozstepom, czerowne sie cofnely a stare rozjasnily i niemal ich nie widać. Polecam. Tym bardziej, że krem z Ziaji jest niedrogi, a masaże wodą, nie kosztują prawie nic :)

Gość Malinowa_mammba
Ja stosowałam kolagen i bardzo pomogło. Rozstępy się wygładziły i zbladły do tego stopnia, że są praktycznie nie widoczne. Najlepsze jest to, że moje rozstępy nie były świeże, bo za likwidację ich zabrałam się 2 lata po ciąży, więc myślę, że na takie jeszcze czerwone kolagen podziałałby lepiej. Jest to jednak drogi kosmetyk...