Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperetkaaaa

help śmierdze!

Polecane posty

Gość desperetkaaaa

macie tak, że jak dłużej przebywacie w jakimś pomieszczeniu to śmierdzi i wszyscy marudzą, że śmierdzi czymś, nie wiadomo czym. najgorzej jest rano w pomieszczeniu w którym śpie ;/ zapewniam że się myję i piorę, i zęby mam zdrowe, o dobija mnie to na maxa....jak myślicie co może być przyczyną tego smrodu?

Gość
jak to nie prowokacja to moze zmien diete na lzejsza jedz warzywa owoce pij soki owocowe . jak sie je duzo miesa i ostrych przypraw to pot smierdzi intensywniej

Gość desperetkaaaa
wiem wiem wszędzie sprawdzałam, że może wewnątrz coś nie tak. więc wszącham od miesięcy warzywa i owoce, piję soki jednodniowe, wodę, kefiry (na florę bakteryjną) i nic... to raczej nie pot bo często biorę prysznic. w domu nastawiane świeczki zapachowe i kadzidełka...nic nie pomaga....;(

Gość
moze jestes przewrazliwiona

Gość titulka
A ile masz lat?

Gość desperetkaaaa
23...

Gość
to idz do lekarza z tym ale watpie czy cos poradzi

Gość desperetkaaaa
poszłabym ale co ja mu powiem? dzień dobry panie dr! śmierdzę i nie znam źródła smrodu...to da mi skierowanie do psychiatry ;/

Gość desperetkaaaa
pozatym nie jestem przewrażliwiona bo ja tego nie czuję. nawet nie wiem co to za zapach. słyszę tylko po komentarzach gdy gdzieś dłużej przebywam, wszyscy marudzą że feee... śmierdzi, rodzice, teściowie..ale wstyd ;(

A moze to oddech? Choroba jelit albo grzybica? Idz do lekarza.

Gość
przy cukrzycy -zpach acetonu lub kwasnych owocoów z ust raczej nie wyczuwalny dla otoczenia

dziwne. Moja mama jest cukrzykiem i mimo tego ze o siebie dba, da sie wyczuc z jej ust "dziwny" zapach.

Gość desperetkaaaa
hmmm...nie wiem, z tą cukrzycą, chyba powinnam zrobić badania. mi sie wydaje że to oddech, ale nie że usta, tylko z płuc...może flegma? mam zatoki i ciągle połykam moje gluty, pozatym czasem palę ...sama nie wiem... jestem tak przewrażliwiona że wącham wszystkie pomieszczenia gdzie tylko wchodze...czy inni ludzie też mają jakiś specyficzny zapach. nie czujecie czasem po kimś? jeśli gdzieś dłużej przebywa?

Nie wiem co Ci poradzić.. Moze ostatni posilek jedz najpozniej o 19.00... niech to bedzie cos naprawde lekkiego np jakies platki owsiane. Wypijaj przed snem kazdego wieczoru szklanke cieplej przegotowanej wody

Gość desperetkaaaa
boję się, że może to coś poważnego. jakiś rozkład od środka... a może poprostu taka moja natura..jeśli to drugie to mnie pokarało...niektórzy mają takie ładne własne zapachy, no...chyba wiecie?:) a ja akurat śmierdze...ehhhh...

Gość desperetkaaaa
faktycznie....może puszczam bąki? tylko takie niesłyszalne i niewyczuwalne przeze mnie.. podobno tak jest przecież że jelita tak działają...faktycznie czas przestać się obżerać na noc;) dzięki za rady, idę podkręcić odświeżacz ;)

Gość moj brat tez
smierdzi, rano jak sie wchodzi to na wdechu wogole czuc go jakby zgnilizna mial badania zdrow jak ryba ma 15 kg niedowagi

Gość desperetkaaaa
i właśnie tak mam jak twój brat....hmm... ja mam też spora niedowagę chyba 7 kg...ale nic na to nie mogę poradzić

Gość desperetkaaaa
dzięki, ;) ktoś jeszcze coś sensownego radzi?? ;)

Gość a odzież gdzie kupujesz
?

Gość desperetkaaaa
w sklepie? a co?

Gość desperetkaaaa
nikt nic nie poradzi??

Gość a propo
a moze ty sie glodzisz , jak ja sie odchudzalam- czyt . glodzilam to walilo ode mnie jak z paszczy lwa

Gość nie wazne kto 6554432
ja tez tak mam ze jak spie w zamknietym pokoju to jak wchodzi mam to mowi ale zaduch nie potrafie opisac tego zapachutez dbam o siebie, ale np nie czuje po wykapaniu sie kremu balsamy perfum, ani odzywki na wlosach nc, nie mam niedowagi ani nadwagi, robilam badania, wszystko ok, nie wiem co moze byc tego przyczyna, tez mam troche problemy z zatokami, ne wiem nie wiem:(

Gość bardzo zle ze ten temat zostal
to moze zaczniecie wietrzyc swoje zasmierdle pokoje paniusie?

Gość desperetkaaaa
no właśnie nie głodzę się ale na wadzę też nie potrafię przybrać..mam 5 kg niedowagi. no i problemy z zatokami też. mój były chłopak miał zatoki, to normalnie całe mieszkanie cza było wietrzyć jak u mnie nocował. ale najgorsze jest ze tych zatok się tak ciężko pozbyć....

Gość desperetkaaaa
mam 24/h otwarte okno...ale i tak czuć;/

Gość bardzo zle ze ten temat zostal
oj to fatalnie!a moze poprostu trzeba czesciej zmywac podlogi i kurze w pokoju?mozliwe ze od tego tez smierdzi?