Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperetkaaaa

help śmierdze!

Polecane posty

Gość nie wazne kto 6554432
debilko nade mna nie jestem brudasem! sprzatam swoj pokoj jak i cale mieszkanie, wiem co to znaczy wycierac kurze myc podlogi i odkurzac!

Gość nie wazne kto 6554432
a paniusia to moesz sie zwracac do swoich kolezanek a nie do nas

To może być przez zatoki albo coś z żołądkiem w którym mogą gnić resztki jedzenia

Gość bardzo zle ze ten temat zostal
cos ty taka wkurwiona?chcesz sie na kims wyrzyc,to idz do swego faceta a nie do mnie dobrze ?!

Gość masz infekcję
jeśli jej nie wyleczysz dalej będziesz śmierdzieć zdechła rybą

Gość desperetkaaaa
ale jaka infekcję? juz leczyłam dużo infekcji. chyba że ona jest przewlekła...ale lipa ;/

Gość szefunciu159
desperatkaaaaa. Ja tez mam podobny problem. Podaj swoje gg to porozmawiamy na ten temat. Podobne objawy mam!!!!!111

Gość lololollo
cyt. z innego forum .........a może powinieneś zrobić Wodorowy test oddechowy z LAKTULOZĄ? Jest on przeznaczony do wykrywania przerostu flory bakteryjnej w jelicie cienkim, chodzi o wykrycie tam bakterii, które normalnie bytują w jelicie grubym, w cienkim nie powinno ich być (bakterie gnilne, np.clostridium, wydzielają one śmierdzący amoniak i siarkowodór, który jest wchłaniany do krwiobiegu, i ciało wtedy ma nieprzyjemny zapach). Przerost flory jest skutkiem ubocznym antybiotykoterapii, ale odpowiednio dobrany antybiotyk może tez ten przerost zlikwidować............. ja bym zbadala jeszcze wątrobe i trzustke-enzymy

Gość destini
Mój tata miał taki problem. A właściwie - to My mieliśmy problem z przebywaniem w pokoju w którym spał RANO. Smród jakby się za przeproszeniem jakieś ciało rozkładało - taki... no po prostu FUJ. I tak wiele lat, aż wyszło, że wrzoda ma - a smród wyłaził z gęby po prostu. Widocznie przy trawieniu podczas snu, taki smród powstawał... :/ Dlatego pierwsze co mi na myśl przychodzi to problemy gastryczne. To, co się w brzuchu dzieje ewidentnie można wyczuć przez japę. Najczęściej rano. A dwa: zęby. Wystarczy, że jeden korzeń gnije - i już czuć taki słodko trupi smród. No temat niesmaczny - ale życiowy. :)

Gość szapelki
ja slyszlam ze to moga byc problemy z watroba czy nerkami,kiedys mi sie o uszy obilo,moze to sprawdz.

Gość brev
a zeby masz zdrowe wyleczone wszystkie?

Gość yy
ja mam ten sam problem ://