Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upjhj777

Mam ogromne zaparcia...

Polecane posty

Gość upjhj777

potrafię nie załatwić się nawet przez tydzień.... co robić? gdzies przeczytalam ze jezeli mam problem z zaparciami tzn ze moje jelita nie pracuja i moge miec przez to raka....

Gość upjhj777
kiedys pewnie umre ale niekoniecznie chcialabym umrzec majac 20-kilka lat........

Gość krokodylica
Jedz dużo surówek. Rano przed zjedzeniem czegokolwiek wypij szklankę wody (może być z łyżeczką miodu). Zjedz na śniadanie łyżkę otrębów (ale takich nie przerabianych) i popij bardzo dużą ilością płynu. Codziennie trochę ruchu (przynajmniej spacer- 5000 kroków).

Gość upjhj777
krokodylica----- i to pomoze?? ruchu mam codziennie duzo bo sama zajmuje sie domem. A ty chamie jezeli masz sie popisywac swoimi madrosciami to wogole sie nie wypowiadaj... zalosny jestes..

Gość krokodylica
Nie wiem, czy pomoże. Jeżeli nie, to wtedy sięgnij po herbatki przeczyszczające. Tylko, że te herbatki, to już całkiem rozleniwią Ci jelita.

Gość upjhj777
chamie takich ludzi tepych jak ty powinni jak szczury wytruc... a po za tym kto dal ci prawo do wyzywania innych ludzi? -to swiadczy tylko i wylacznie o twojej osobie.................. dzieki krokodylica.

Gość qaswqaswq
takie zaparcia ma ze kał jej do mózgu uderza :classic_cool:

Gość upjhj777
ciekawe co wy macie w glowach.. ja przynajmniej mam ten sznurek...:D a wy ?? phii

Gość biada im....
myślałam ze kafe służy do innych rzeczy, ale dowiedziałam się ze ze służy tylko do poniżania i obsmarowywania innych ludzi. Jeżeli nie oferujecie pomocy to dajcie ludziom spokój...

szanowny 'Naczelny-Chamie-Kafe', zanim wyślesz autorkę do lekarza, sam rusz struną, która podtrzymuje Twoje uszy i przyjmij do wiadomości, ze na zaparcia lekarstwa nie ma. Są farmakologiczne środki pomagające się, za przeproszeniem wysrac, ale to nie są leki. Pan doktor powie autorce to samo, co forumowicze - śliwki, otręby... przy czy pytając anonimowo autorka wstydu sobie zaoszczędzi :)

Gość upjhj777
co za ludzie...

Gość :)))))))hihi
Zrób sobie taki posiłek: sałata + marchew + suszone śliwki i będziesz miała sranie jak malowanie :) i ogólnie codziennie staraj sie jeść sałatę, marchew lub śliwki suszone i sranko stanie się przyjemnością a nie katorgą. Zwłaszcza polecam sałatę, robi taki poślizg aż brzuch boli ;)

Gość upjhj777
ale przeciez ONI sa najmądrzejsi... a sami gówno wiedza...

U mnie kawa + cos z czekolady + papieros to gwarantowany spacer do wc :) Spróbuj też pić przed posiłkami siemię lniane - w aptece można kupić, jedną łyżeczkę mieszasz z wodą i wsio :) Pij activię śliwkową - ogólnie śliwki działają tak, że dp wc się biegnie od razu szybko ;)

Gość hej dziewczyny macie
zaparcia moge was ruchnac w doopala

Gość Iśka12
Wiem co to uporczywe zaparcie bo sama dlugo z nimi walczyłam. Staraj sie absolutnie nie włączac cherbatek przeczyszczających bo tylko dodatkowo rozleniwisz jelita. Pij rano siemie lniane.Ja kupuje w ziarnach i sama miele.Bore 2 łyżki ,miele w młynku do kawy ,zaparzam wrzątkiem . Jedz tez codziennie 2 owoce kiwi.Te naprawde sa bardzo pomocne. Jedz dużo owoców i warzyw i pij w ciągu dnia duzo wody niegazowanej.