Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszuuusty

Kto miał polise w GENERALI fundusz inwestycyjny?????????????

Polecane posty

Gość gość
witam wszystkich borykajacych sie z problemem polis i mozliwosci odzyskania z nich pieniedzy? Moge Wam pomoc w tym problemie,kontakt do mnie 602 762 303 pozdrawiam!

Gość Steyr
zamiast w polisy proponuje pogłówkować godzine dziennie na giełdzie papierów wartościowych i o wiele lepiej ulokujesz sobie pieniądze, albo kupować złoty złom na emeryture

Gość gość
Odpuście Profamilię! To kupa, po 2 latach nie mogą nawet wypracować minimalnego zysku. Straciłem 1/3 przy inwestycji w obligacyjny, gwarantowany i lokacyjny. Nie wiem jak Oni to robią! Małpa już lepiej inwestuje!

Gość termo1
Witam czy ktoś jest w stanie mi dobitnie i szczególowo wytłumaczyć jak odliczyć podatek od funduszy inwestycyjnych? posiadam konto składek regularnych na które no raczej musze wpłacać do 10 lat by nie stracić . posiadam też konto składek dodatkowych na którym też mam kasę. i chcę wypłacić całkowicie kwotę na koncie dodatkowym bo mogę wypłacić całośc bez kosztów "podobno". powiedzmy ze mam na koncie 7 000 zł . do tego dojdzie jakaś opłata transakcyjna okolo 7 albo 9zł chyba no i ten zakichany podatek 19% . "W przypadku wypłaty, wartość wykupu pomniejszona zostanie o należny podatek od zysków kapitałowych." - tak pisze drobnym druczkiem na dole strony. wiem na pewno że nie jest to podatek od całości ale od zysku . moze mi ktoś to policzyć na przykładzie 7000zł?

Gość izii
Zastanawiamy się właśnie nad takim funduszem i wszystko wskazuje na to, ze wybierzemy również Generali. W sumie mamy tam polisy na życie i dobrze wychodzimy na tym.

Gość xenia11
Generali ProFamilia daje nam możliwość dowolnego wyboru sumy ubezpieczenia , można też wybierać dodatkowe ryzyka dostępne w ofercie. Dla mojej rodziny taki pakiet jest w sam raz i odgrywa dla nas dużą rolę dając nam gwarancję minimalnej stopy zwrotu

Gość lizkamalizka
Moim zdaniem na pewno warto jest jednak skorzystać z pomocy najlepszych doradców www.imperialcapital.pl To najlepsze rozwiązanie w takiej sytuacji

Gość delllicja2
Dokładnie tak. Zawsze własnei jak juz sie zgłosisz do naprawde dobrego doradcy to na pewno on mądrze ukierunkuje w co i gdzie należy tą gotówkę zainwestować. Moim zdaniem to doskonałe rozwiązanie.

Gość agatapyskata
też mam pro familia, podoba mi się połączenie ubezpieczenia i inwestycji, no i można objąć ubezpieczeniem wszystkich członków rodziny

Gość gość
Dokładnie, to jest ważna sprawa, bo po co każdy z osobna ma zakładać swoją polisę i marnować niepotrzebnie pieniążki, jak za drobną dopłatą można to objąć w jednym ubezpieczeniu.

Gość gość
To straszne co Wy tu wypisujecie. Czy my Polacy już tak mamy, że zawsze winny jest ktoś ,tylko nie my? Nie płacisz polisa upada i tak było, i jest od zawsze. Jeszcze jedno, jak pójdziesz na emeryturę, to dzień kiedy przestałeś opłacać polisę inwestycyjną będzie Ci się śnił po nocach, Będziesz żałował ,ale będzie za późno. Sama jestem tego przykładem.Pozdrawiam

Gość To oszuści
wypłcą tylko trzeba poczekać z 10 lat Generali to złodzieje

Gość Doradcadspolis
Witam serdecznie! Nasza kancelaria pomaga właśnie w takich przypadkach! Pomagamy klientom odzyskać pieniądze z tyt. likwidacji polis inwestycyjnych. Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany i chce odzyskać swoje oszczędności, proszę o kontakt na adres e-mail m.kotecki@kancelarie-polskie Pozdrawiam!

Gość gość
Mieliśmy sprawę spadkowa po rozprawie maja albo być dwa ty godnie a trwa już dwa miesiące ten fundusz to oszukaći i klamcy

Gość gość
ofe to przekret stulecia jest tylko w krajach trzeciego swiata nawet węgry sie szybko sie go pozbyły

Gość oszuści do kwadratu
Mam od ponad pół roku OmniProfitPremium, jego wartość spada z miesiąca na miesiąc wskutek pobieranych opłat.Bez znaczenia jakie bedą notowania jednostek i tak się traci kase,mniej albo więcej.Wycofuję się z tego jak najszybciej bo lepiej stracić kilkaset zł niż kilka tys po 10latach.Na tym przekręcie zarabia tylko Generali a nie ty jako investor.Byłem głupi że się dałem na to nabrać "doradcy" w Expanderze.

Gość nigdy generali
nie polecam tej firmy jeśli nie chcecie walczyć z niekompetencją brakiem wiedzy i narażać się na dodatkowe koszty. Komplikują wszystko szczególnie w OFE gdybym wiedziała ile nerwów i pieniędzy będzie mnie to kosztować nigdy nie wybrałabym tej firmy. całkowity brak profesjonalizmu o empatii nie wspomnę pozdrawiam

Gość kachna33
Osobiście to jestem zdziwiona, że taka sprawa dotyczy Generali. Mają raczej solidny zespół i kompetentny departament likwidacji szkód i tak naprawdę to nie komplikują niczego. No nie wiem może ja mam szczęście do ludzi, ale za każdym razem trafiam na miły i doświadczony personel.

Gość Kancelaria Lex
Witam, reprezentuję Kancelarię Prawną LEX z Wrocławia. Nasza Kancelaria zajmuje się odzyskiwaniem opłat likwidacyjnych z tytułu rozwiązania umowy ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym ze składką regularną , tzw. polisolokat oraz rozwiązywania umów bez ryzyka ponoszenia opłat. W praktyce oznacza to, że nie pobieramy żadnych opłat wstępnych od Klienta (WPS, opłata adwokacka i inne). Opłata dla Kancelarii jest dopiero wtedy kiedy odzyskamy Twoje pieniądze. (od razu odpowiadam: jeśli nam się nie uda wygrać sprawy to i tak całe koszty bierzemy na siebie więc i tak Klient nic za to nie płaci). Jesteśmy w stanie przeprowadzić cały proces związany z dochodzeniem ww. roszczeń od ubezpieczycieli i banków w krótkim okresie, przy minimum formalności i absolutnym wyeliminowaniu kosztów ze strony klientów. Klient nie ponosi żadnego ryzyka finansowego związanego z nawiązaniem współpracy z Kancelarią. Mamy skuteczność na poziomie 97%. Jeśli mają Państwo pytania zapraszam na : www.kancelaria-lex.org  lub do kontaktu telefonicznego: (71) 307 13 00 Pozdrawiam.

Gość gość
Witam, jeśli macie Państwo w dalszym ciągu problem z trwająca bądź upadłą polisą, zapraszam do kontaktu. Zajmujemy się skutecznym odzyskiwaniem środków ze wszelkich produktów tego typu. p.lesiak@kancelaria-lex.org 533-960-263

Gość Ewe22LINA
Polecam tę Kancelarię ;)

Gość sebra
Według mnie generali wśród konkurencyjnych serwisów directowych jest zdecydowanie najlepszy. Dodatkowo ceny dużo bardziej atrakcyjne niż w innych towarzystwach. Ja kupiłam polisę z funduszem inwestycyjnym i nie narzekam.

Gość gość
jeśli ktokolwiek z was boryka się z problemem utraconych polis jak proponuje udać się do jakieś kancelarii prawnej - pomoc profesjonalisty jest zawsze dobrym rozwiązaniem, a niżeli zamartwianie się . Sama miałam taki problem, ale zwróciłam się do gorzowskiej Kancelarii NOTUS i pomogli mi. Odzyskałam swoje pieniądze

Gość Filip232
Polecam Kancelarię Lex, odrazu zajęli się sprawą. Oprócz podpisania kilku dokumentów, nie musiałem nic robić. Polecam :)

Gość gość
Polecam również Kancelarie Lex z Wrocławia. W 5 miesięcy odzyskałem swoje pieniądze. Nigdy więcej żadnych ubezpieczeń z UFK

Gość Michał303
Zwrot bezprawnie pobranych opłat likwidacyjnychKancelaria Radcy Prawnego pomoże w odzyskaniu bezprawnie pobranych przez ubezpieczycieli: AEGON, AXA, SKANDIA, EUROPA, OPEN LIFE, NORDEA, GENERALI, przy rozwiązaniu umowy, opłat likwidacyjnych (świadczeń wykupu). Kancelaria posiada doświadczenie w skutecznym wyegzekwowaniu od ubezpieczycieli bezzasadne zatrzymanych środków należących do Klientów. Proszę o kontakt na adres oplatalikwidacyjna@wp.pl

Gość Invictus Kancelaria
Witam Państwa. Jestem prawnikiem z Kancelarii INVICTUS. Nasza Kancelaria od dłuższego czasu pomaga Klientom, oszukanym przez Towarzystwa Ubezpieczeniowe. Skutecznie odzyskujemy środki z polis na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym tzw. polisolokat (m.in. od: Allianz, Aegon, Axa, Compensa, TU Europa, Generali, Nordea, Open Life, Skandia i innych) . Bez względu na to czy Państwa polisa została już rozwiązana (jeśli zostały nałożone opłaty likwidacyjne, także walczymy o ich zwrot) czy nadal ją Państwo opłacają ( w takiej sytuacji pomożemy rozwiązać ją tak, aby Państwo jak najmniej stracili). Prowadzimy postępowania przeciwko ww. towarzystwom ubezpieczeniowym. Co ważne nie pobieramy żadnych opłat na start, więc tak naprawdę niczego Państwo nie ryzykują. Więcej informacji o zakresie naszej działalności mogą Państwo przeczytać na naszej stronie internetowej :www.ubezpieczenia-inwestycyjne.com.pl W razie pytań zapraszam do kontaktu: telefonicznego : 71 307 04 84/ 733 171 161 lub mailowego: kontakt@ubezpieczenia-inwestycyjne.com.pl Pozdrawiam serdecznie. Kancelaria INVICTUS

Gość Kancelaria LEX
Witam, jeśli macie Państwo w dalszym ciągu problem z trwająca bądź upadłą polisą, zapraszam do kontaktu z naszą kancelarią. Zajmujemy się skutecznym odzyskiwaniem środków ze wszelkich produktów tego typu. www.kancelaria-lex.org 531 151 536 d.spilnyk@kancelaria-lex.org

Gość Doradca DT
Witam, zapraszam do kontaktu osoby posiadające polisy kapitałowe, które zakładały je w konkretnym celu, ale z jakiś powodów nie mają prowadzonego regularnego serwisu swojego produktu. Od sześciu lat zajmuję się "polisami sierocymi" , gdzie pomagam Klientom w dobieraniu odpowiednich Funduszy Inwestycyjnych do obranej strategii. Posiadam licencje produktowe pięciu największych Towarzystw Ubezpieczeniowych. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu mailowego tosnowiec.finanse@gmail.com

Gość LexWroclaw
Witam, jeśli Państwa polisa przynosi straty, nie chcą już Państwo płacić regularnych składek i zamierzają Państwo rozwiązać umowę z ubezpieczycielem – doradzimy co zrobić. Nasza kancelaria pomaga we wszystkich formalnościach związanych z rozwiązaniem polisy i odzyskaniem bezzasadnie nałożonej opłaty likwidacyjnej. Zajmujemy się również polisami, które zakończyły się do 10 lat wstecz. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu: Ł. Przybyłowicz, l.przybylowicz@kancelaria-lex.org, tel. 533-133-590 oraz do zapoznania się z naszą kancelarią: www.kancelaria-lex.org.