Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszuuusty

Kto miał polise w GENERALI fundusz inwestycyjny?????????????

Polecane posty

Gość Reliance Polska
Zapraszam do kontaktu paulina.lata@reliance24.pl Zajmujemy się odzyskiwaniem opłat zarówno w pozwach indywidualnych jak i zbiorowych, rozpatrujemy sprawę klienta indywidualnie (Generali, Skandia, zarówno Aegon, Europa,Open Life ,AXA ), najczęściej klienci nie wiedzą jakie prawa im przysługują ,a od 2017 roku UOKiK stoi mocniej po stronie klienta. Konsultacje oczywiście bezpłatne , zarówno drogą mailowa, telefoniczna jak i przy prywatnym spotkaniu. Zapraszam Serdecznie . Reliance Polska

Cześć. Miałam duży problem z odzyskaniem pieniędzy z polisolokaty. po 3 latach chciałam wypłacić swoje pieniądze, niestety wypłacili mi zaledwie 40 %... przy podpisywaniu umowy nie mówili o ryzyku straty przy wcześniejszej wypłacie. Byłam załamana, próbowałam rozmawiać z moim |opiekunem, że wprowadził mnie w błąd ale niestety on zasłaniał się podpisanymi dokumentami... Na forach zaczęłam szukać informacji czy ktoś może mi pomóc, okazuje się,że wiele kancelarii zajmuje się tym tematem. Mi pomogła Pani Sara. dam numer zadzwońcie za darmo udzieli Wam porady. 534157651

Gość Sara S
Dzień dobry. Nasza kancelaria zajmuje się pomocą w odzyskiwaniu środków pobranych tytułem opłaty likwidacyjnej. Zatrudniamy 30 doświadczonych prawników, których umiejętności zawodowe pozwalają na realizowanie usług najwyższej jakości. Stawiamy na najlepszych! Wygraliśmy już ponad 2000 spraw w sądzie, zawarliśmy 900 ugód korzystnych dla konsumentów. Zajmiemy się Twoją sprawą już teraz! Zapraszam do bezpłatnej porady prawnej - 534 157 651 Sara Smus.