Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszuuusty

Kto miał polise w GENERALI fundusz inwestycyjny?????????????

Polecane posty

Gość Julian_Statima
Witam Wszystkich, jeżeli straciłeś pieniądze na polisach bądź ktoś z twoich bliskich zapraszam do kontaktu pod numerem 535-105-545, Zarówno odzyskujemy pieniądze jak i skupujemy polisy.

Gość Marcin_borski
Witam, jak czytam Wasze historie to można by rzec, że aż łezka w oku mi się kręci, wspomnienia robią swoje. Niestety w moim przypadku są to dobre wspomnienia, ale na szczęście z happy endem. Kilka lat temu, chyba już ze 3- 3,5 jak dobrze pamiętam, wraz z narzeczoną bardzo dobrze zarabialiśmy, mieliśmy własną działalność, która dawała spore zyski. Mieliśmy jednak też świadomość, że dobra passa może nie trwać wiecznie, więc postanowiliśmy jakoś zainwestować nasze pieniądze, póki mamy ich nadmiar. Decyzja padła na kusząco wyglądającą polisę inwestycyjną jednego z czołowych polskich ubezpieczycieli. Obiecywano nam złote góry, przy stosunkowo nie aż tak wielkim wkładzie, dodatkowo z możliwością wycofania swoich środków w dowolnym momencie- żyć nie umierać, prawda? Jakiś rok, może z hakiem stało się najgorsze- firma nam padła, w związku z tym zostaliśmy zmuszeni, żeby zlikwidować lokatę. Liczyliśmy się z tym, że odzyskamy tylko część środków, ale w odpowiedzi od firmy otrzymaliśmy propozycję tak niskiej kwoty, że nie mogliśmy się na to zgodzić. Ubezpieczyciel nie chciał polubownie nic załatwić. byliśmy załamani. Przypadkowo trafiliśmy w internecie na Kancelarię Invictus, którą będę do końca życia polecać i której będę dozgonnie wdzięczny. Po prostym, miłym kontakcie, podpisaniu prostej umowy oraz wymaganych upoważnień, które nie wymagały od nas żadnych kosztów ani wkładów finansowych; wzięli wszystko na siebie i w przeciągu kilu miesięcy odzyskali większość naszych pieniędzy, w dodatku wielokrotność tego, co nam zaproponowano na początku. Jeszcze raz szczerze polecam Invictusa i zostawiam namiary dla osób, które mają podobną sytuacją jak my: mail: michal.herok@ubezpieczenia-inwestycyjne.com.pl i bezpośredni telefon: 889 102 189. Naprawdę nie dawajcie się okradać.

Gość Kancelaria PRAWNA
Nasza kancelaria zajmuje się odzyskiwaniem pieniędzy z tego typu produktów. nasze doświadczenie pozwala na niemal 100% skuteczność. Mamy najniższe stawki na rynku. prosze o kontakt pod numerem 517742180 lub mailowo: marcinkeska950@gmail.com

Gość gośćfdg
generali to oszuści. drugie amber gold. nie dajcie się nabrać.

Gość Monika303
Witam. Pracuję w niezależnej firmie w Krakowie współpracującej z 40 komercyjnymi bankami i 14 Towarzystwami Ubezpieczeń. Jako firma pomagamy ludziom obniżać koszty i zwiększać rentowność posiadanych rozwiązań finansowych (w tym przypadku akurat polis ubezpieczeniowych). Weryfikujemy rozwiązania już istniejące, jak również znajdujemy nowe dla osób poszukujących produktu dopasowanego do własnych potrzeb i możliwości. Dzięki niezależności obiektywnie staję po stronie klienta, a nie instytucji finansowej. Jeżeli potrzebujesz pomocy i obiektywnej weryfikacji polisy, którą posiadasz napisz do mnie na adres e-mail: m.bala@axper.pl a zrobię wszystko co w mojej mocy żeby rozwiązać Twój problem i zapewnić Ci bezpieczeństwo finansowe.

Gość alicjanowak
Sama mialam polisę i odzyskałam z niej pieniadze. Staram sie przestrzec ludzi przed tymi polisami, ale rowniez przed pseudo kancelariami, zwlaszcza oferujacymi pozwy zbiorowe by nie dali sie nabrac drugi raz. Mnie pomogli tutaj, www.oszukaniprzezpolisy.pl, a dokladnie kancelaria z Wrocławia. To jedyna jak do tej pory rzetelna i uczciwa strona, pomagajaca oszukanym. A o pozwach zbiorowych rowniez przeczytacie na tej stronie, co o tym mysla adwokaci :) Ps. ja odzyskałam opłaty likwidacyjne, dałam na pozew tylko 300zł, nie wiem jak teraz, a wiem ze teraz inne kancelarie zycza sobie nawet 3000-4000zl. Bylo to ponad rok temu i zapewne wiele sie w temacie zmienilo, bo tych spraw zapewne przybywa lawinowo, i nic dziwnego, że towarzystwo nie traktuje klienta powaznie, poniewaz po dobroci nic nie oddadzą! Pozdrawiam i zyczę rowniez powodzenia, Ala.

Gość Przemyslaw Sikorski
Tez Generali. Probuje zerwac umowe po 12 latach a chca mnie obciazyc kara 4000PLN. Inwestycj azerowa. Wiecej pieniedzy bedziecie mieli wpacajac do banku ( a to jak wiadomo marny procent )

Gość Oszukany z Dublina
Az zadziwiajace jest, ze jedna osoba, z jednego IP poleca pod roznymi imionami kancelarie lex, ktora jest najdrozsza w kraju. Warto zadac sobie odrobine trudu i poszukac prawnika, ktory nie wezmie 50% tylko np. 10 albo mniej. Taki ranking prowadzony jest na stronie www.oszukaniprzezpolisy.pl i jest tam 5 kancelarii, ktore nie zdzieraja z czlowieka

Gość AlicjaN
Az zadziwiajace jest, ze jedna osoba, z jednego IP poleca pod roznymi imionami kancelarie lex, ktora jest najdrozsza w kraju. Warto zadac sobie odrobine trudu i poszukac prawnika, ktory nie wezmie 50% tylko np. 10 albo mniej. Taki ranking prowadzony jest na stronie www.oszukaniprzezpolisy.pl i jest tam 5 kancelarii, ktore nie zdzieraja z czlowieka

Gość gość
2016-05-31 14:53 wtorek ~Beata STRACIŁEŚ PIENIĄDZE W III FILARZE? LUB NA TAK ZWANYCH POLISOLOKATACH?? Które są sprzedawane przez towarzystwa ubezpieczeniowe, banki i innych pośredników? POMOŻEMY Ci je odzyskać bez dodatkowych kosztów, PRZEJMUJEMY ciężar prowadzenia roszczeń klienta. WYRZUCIŁEŚ WSZYSTKIE DOKUMENTY? Dla Nas to nie problem! Współpracujemy z renomowaną kancelarią prawną, wszystkie sprawy prowadzimy indywidualnie, gdyż pozwy zbiorowe nie mają w tych przypadkach racji bytu! Zadzwoń 733-833-127 Zapraszam na stronę www.expacto.pl

to zlodziejstwo w bialych rekawiczkach , nigdy wiecej generali i zadnych funduszy .......... z 15 000 moze odzyskam 10 000 ......... ;-( odradzam .......... lepiej kupic skarpete za zeta i kisic kasiore ....... mialbym teraz tyle ile faktycznie do niej wsadzilem ....... , widac ze swiadomie klientow na dzien dobry oklamuja, byleby wyszarpac jak nawiecej dla siebie ......... szkoda ze w tym parszywym kraju nikogo to nie interesuje .......

Firmy od polis ubezpieczeniowych potrafią człowieka nieźle oszukać, dlatego trzeba bardzo uważać i kilka razy się zastanowić. Niestety wiele osób miewa problem z tymi firmami niestety. Aż się nóż w kieszeni otwiera, jak czasem się o takich rzeczach czyta. Moja znajoma miała problem z General i musiała skorzystać z pomocy prawnej, bo sama nie dałaby radę. Skorzystała z pomocy tej kancelarii: http://kancelariainvictus.pl/pozwy-zbiorowe-indywidualne/pozew-generali/ gdzie pomogli jej w odzyskaniu pieniędzy po zerwaniu umowy z tą firmą.

Gość Arturuss234
No hej! Sam dałem się wkopać i straciłem kasę :/ Gdyby nie pomoc Kancelarii Lex: http://www.kancelaria-lex.org/, to chyba nie udałoby mi się wygrać należności. Sprawa nie jest łatwa, ale jest wykonalne to, żeby wygrać :) Polecam Wam walkę o swoje! Kancelaria bardzo profesjonalna, z fajnym podejściem :)

Gość Maryska980
Witam. My też zostaliśmy oszukani i bardzo pomogła nam Kancelaria Invictus. Ich ofertę można sobie sprawdzić tutaj: http://kancelariainvictus.pl/. Są profesjonalni i fachowo podchodzą do każdej sprawy. Skoro udało się im wygrać naszą beznadziejną sprawę, to myślę, że pomogą jeszcze niejednej osobie :) Pozdrawiam!

Gość Monika7512
Miałam podobny problem z polisolokatą, na szczęście w lipcu się skończył dzięki pomocy Kancelarii ASUM. Odzyskali dla mnie lwią część zainwestowanych pieniędzy w tym opłatę likwidacyjną. Ulga jak cholera! Kto potrzebuje pomocy niech kontaktuje sie z nimi śmiało: www.asum.pl zapewne postarają się pomóc. Ja jestem im mega wdzięczna.

Gość gość
Witam 3 lata temu zakładając konto namówili mnie na inwestowanie w Generali co miesiąc płaciłem po 200 PLN Wg mnie powinien mieć 7200 plus to co zarobiłem Po zerwaniu umowy czekam na wypłatę środków Zabrali mi na dzien dobry 1200 PLN Poza tym otrzymam wg ich liczenia kwotę około 5000 PLN a co z reszta Czekam juz tydzień kasę i cisza

Gość ulacieulula
Przestań czekać! Działaj , ja też miałam z tym problem i co ? i został rozwiązany :) Przyjaciółka poleciła mi tą kancelarię http://www.kancelaria-lex.org/ I wszystko za mnie załatwili i teraz mogę być spokojna :)

Gość Mariusz876
Tez mi zaproponowano fundusz przez doradcę finansowego, zachwalał, że na tym zarobię, a tak właściwie dużo, dużo straciłem. Postanowiłem, że nie zostawię tej sprawy samej sobie i udałem się do Kancelarii Prawnej Invitcus, gdzie zajęła się moją sprawą Pani Nikola Fait. W tym momencie mam wygrane juz dwie sprawy, dzięki fachowej usłudze tej kancelarii. Polecam gorąco osobą, które też walczą z oszustami

Gość Damian11
Zastanawiam się, czy można w ogóle skutecznie walczyć o zwrot należności z polisolokat? Moi rodzice starają się walczyć o sprawiedliwość i swoje ciężko zarobione pieniądze. Ich znajomy polecił im by skorzystali z pomocy kancelarii Primus kontakt@kancelariaprimus.com . Zajmuje się ona między innymi pomocą w odzyskiwaniu środków z opłat likwidacyjnych. Myślę, że warto podzielić się tą informacją z innymi poszkodowanymi.

Gość gość
Pomogę odzyskać opłaty likwidacyjne naliczane przez firmy ubezpieczeniowe oraz banki. Z racji moich kontaktów zawodowych współpracuję z doradcami finansowymi oraz kancelarią prawną dzięki którym skutecznie odzyskuję opłaty likwidacyjne z produktów: Aegon, Axa, Skandia, Generali, Nordea, Open Life, TU Europa, Allianz, Getin Bank. Przyjmuję również sprawy przeciwko innym firmom. Pomagam w prowadzeniu postępowania przesądowego oraz sądowego od początku do końca. W sprawie pytań proszę o kotnakt: Patryk.stawczyk@kancelariainvictus.pl lub Tel. 530841668

Gość gość
Jeśli ktoś z Państwa chciałby odzyskać pieniądze z trwających jeszcze polisolokat lub zakończonych to zapraszam do kontaktu. Reprezentuję Kancelarię Prawną Primus z Wrocławia. Specjalizujemy się w tym temacie od lat. Pomagamy poszkodowanym odzyskać swoje pieniądze. Pozdrawiam Maciej Rekusz kancelaria prawna Primus, maciej.rekusz@kancelariaprimus.com, 531244412 http://www.kancelariaprimus.com/

Gość Aleksander2007_2011
Pomogę odzyskać opłaty likwidacyjne naliczane przez firmy ubezpieczeniowe oraz banki do 10 lat w tył, bez żadnych opłat wstępnych, opłata z odzyskanych pieniędzy najniższa na rynku odzyskuję opłaty likwidacyjne z produktów: Aegon, Axa, Generali, Open Life, TU Europa, Allianz, Getin Bank. mail: aleksander2007_2011@wp.pl

Gość gość
Skutecznie odzyskujemy opłaty likwidacyjne pobrane przez TU przy rozwiązywaniu umów ubezpieczenia (tzw. polisolokaty ze składką regularną) nawet do 10 lat wstecz bez jakichkolwiek opłat wstępnych. !!! Pomagamy również FRANKOWICZOM !!! (dot. kredytów wszystkich walut) Jeśli chcesz szybko odzyskać swoje pieniądze, napisz – odszkodowania.inwestycje@gmail.com.

Gość gość
Sposobów na oszczędzanie jest naprawde dużo, natomiast ja skłaniałabym się zdecydowanie przy takim https://www.bgzoptima.pl/