Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmiiggoottkkaa

oswiadczyny

Polecane posty

Gość mmiiggoottkkaa

jakie mieliscie oswiadczyny ??? moze jakies orginalne

Gość sandruu88uunia
długo mnie nie było w kraju bardo teskniliośmy za sobą z chłopakiem-w końcu mieszkaliśmu ze sobą i mój wyjazd uświadomił mu jak pusto beze mnie jest w domu;) gdy wróciłam po 27godzinnej podróży autokarem nie umalowana niczym zwłoki, czejkał na mnie przyjechaliśmy do mieszkania i wszystko było w kwiatach muzyka cicho grała likier w kieliczkach świece i pięknie przykryte łóżko-padł na kolana i jąkając się poprosił mnie o rękę czyli....nuuuuuuuuuuuuda;P

Gość zonajednegomeza
tak, zajebiste.......:-(......w smutku i goryczy.....ale byly.....zreszta niewazne

Gość mmiiggoottkkaa
wcale nie nuda liczy sie pomysl i inicjatywa ja moge pomazyc o takich znajac mojego to oswiadczy mi sie miedzy kanapka a jablkiem piszcie dalej

a mi sie oświadczył mój chłopak jak miałam 14 lat... dął mi pierścionek z automatu...:P Jestesmy juz razem pond 6 lat i licze teraz na coś wiecej!

Gość sandruu88uunia
oooo nie bądź tego taka pewna ten mój to też taki zpomiędzy kanapki i jabłka-jak mi powie że pięknie wyglądam to jest meeega święto a jak kkwiatka przyniesie to chyba mam imieniny;P:P:P po prostu aki zimny drań nie potrafi afiszować sie z uczuciami jednorazowo mu sie tylko na zaręczynach udało:D

Gość już nie byle jaka
Dlaczego w smutku i goryczy? Moje też takie były.:( Przez całe 39 lat małżeństwa to sobie odbijam. Gdyby ten goopek wiedział, dlaczego nie zawsze jest mu ze mną dobrze... ;)

Gość batunik
dostałam obrączke z drutu i ludzika z kasztanów jak miałam 12 lat i to były najlepsze oświadczyny w moim życiu :)

Mi się chłopak oświadczył pierścionkiem z żabą z automatu na rynku Warszawskim :D Miesiąc później prawdziwym przy kolacji w restauracji

Gość bardzo...........hmmmmmmmmm
mój mąż oświadczył mi się w tramwaju:P Jechaliśmy do domu ( mieszkaliśmy już razem ),siedziałam u niego na kolanach i w pewnym momencie zapytał czy za niego wyjde:P

Gość mmiiggoottkkaa
moj nawet kwiatka nie przyniesie sama musze go kupywac

Gość sandruu88uunia
oświadczyny-oświadczynami ae ja cykam bo mój partner coś wesele rozplanowuje a ja tam sądzę, że można jeszcze trochę poczeeeeekać:D boję się i już.....dopiero 2,5 roku jesteśmy pod jednym dachem razem;>

Gość mmiiggoottkkaa
zazdrsze wam wszystkim

Gość mmiiggoottkkaa
zeby tak nad moim tak stal

Gość mmiiggoottkkaa
moje kolezanki zachodza w ciaze zeby tylko im sie chlopak oswiadczyl i mialy slub

Leżeliśmy na kanapie i on zaczął się nagle jąkać, zaczynał mówić moje imię, przestawał i tak parę razy. W końcu się wkurzyłam i ochrzaniłam go, jak chce coś mówić to niech mówi :P a on wtedy: wyjdziesz za mnie? LOL. to były oświadczyny na spontana. oficjalne, z klękaniem i pierścionkiem było pół roku później :).

Gość mała mi....
a mój chlopak juz z 10 razy sie mi oświadczał... tylko że ja nigdy nie potrafie tego przyjąc na poważnoe... zaWSZE MUSZE SIE ROZEŚMIAĆ I N9E MOGE Z SIEBIE NIC WYSZTUSIĆ.... taka głupia jestem....

Gość mmiiggoottkkaa
pewnie tez bym sie rozesmiala jakby przyszlo co do czego

Gość menda aspoleczna
na spontana - wygrał w jakimś konkursie gigantyczny różowy, plastikowy pierścień, który spokojnie mogłam sobie wcisnąć na łeb jako opaskę, z radości zwołał ludzi, którzy akurat byli na spacerach, klęknął i się oświadczył. takie oficjalne były następnego dnia, dał mi szczeniaka buldoga angielskiego z pierścionkiem przyczepionym do obroży. i właśnie po tym facecie została mi tylko ta różowa "opaska" i pies, bo żadnego ślubu nie było :P

Gość mała mi....
hehe ale romantycznie było :) i facet miał pomysł :) pozazdrościć bo to łechta kobiecą ambicje

Gość menda aspoleczna
a co najlepsze, ten pies był przyczyną rozpadu związku, bo kochałam go bardziej niż swojego faceta :D jestem okrutna :classic_cool:

Gość mmiiggoottkkaa
czasem mysle ze jak kupie za niego kwiaty pierscionek i wszystko zrobie to moze wtedy sie oswiadczy jak ja wam zazdroszcze

a co byście dziewczyny powiedziały na oświadczyny nad morzem o zachodzie słońca???? :-)

Gość jjhn,jk
a moje kochanie oswiadczyło mi sie w namoiocie nad jeziorem! cudnie było:) lezelismy sobie pod namiotem nagle mu zachciało sie pic (co z tego ze w namiocie było kilka kartonów soku i herbata w termosie jak on uparł sie ze idzie do auta po wode:P no i zamisat z wodą wszedł z wielkim bukietem róz i jedna z rozyczek była z pierscionkeim (ta rozyczka akurat była z futerału na pierscionki)

może i oklepane ale moim zdaniem lepsze niż oświadczyny w restauracji, ja miałam oświadczyny właśnie nad morzem o zachodzie słońca i były dla mnie niepowtarzalne bo zupełnie się tego nie spodziewałam było cudownie :-)

mój mąż oświadczył mi się w łazience :) zawsze mówiłam, że marzą mi się oświadczyny w łazienkach, ale miałam na myśli te warszawskie ;)

Gość a ja dostalam....
pierscionek na chinskim murze!! stoimy tam tacy zmachani, spoceni, pot mi sie po tylku za przeproszeniem leje, zar sie z nieba leje, plecaki jeszcze na plecach a ten .....lup na kolana i wyciaga ten pierscionek!! no to jak moglam nie powiedziec nie jak wszyscy sie zlecieli i zaczeli bic brawo i robic zdjecia??? fajnie bylo :-))))

Gość MYSZZZZAAA
W wigilie przed pólnocą usiadl na brzegu fotela, objąl mnie delikatnie aaa zapomnialam przed tym faktem nalal po szklance Malibu ( juz teraz wiem,że na odwagę) i zapytal : Myszko, zostaniesz Moją Żonką???

Gość kulka***
też bym już chciała :) myśle że już czas, jesteśmy razem 4,5 roku, jam mam 21 a on 25