Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytajekmeblowy1

Ładne?

Polecane posty

Gość dżolanta pienkowska
moze byc ale szalu nie ma. teraz polowa albo i wiecej stylizacji mieszkan tak wyglada.

Gość a ja z okolic gwarek i co ?
mi sie osobiscie nie podobaja ale kwestia gustu :)

ja mam w salone doors, od ok. 1 roku - składalismy sami, wszystko ładnie sie trzyma, kurzu nie widać mam tą wersję jasną, dwie komody HKOM4S2FS9/17, z drzwiczkami plus półkę wiszącą HZO4/12 i stół HLAW120 mogę polecić

trochę za zimne jak dla mnie... takie zbyt biurowe. ale na pewno można je ocieplić ładnymi dodatkami, choćby takimi jak w myin. nowoczesne, ale przytulne. ogólnie, te mebelki bez rewelacji.

Super! Ja bym do tego dorzuciła mimo wszystko trochę koloru: http://www.myin.pl/fotel-cleo,4595.html 2x taki foteli i np. czerwony dywan, albo 2 czerwone wielkie poduchy na sofę - bo tak w samych beżach i brązach można się po chwili czuć przytłoczonym.

Ogólnie ładnie, tylko trochę tak ciemno jak dla mnie. Wolę jednak jaśniejsze, bardziej wesołe kolorki. A przynajmniej wpuściłabym tam więcej światła, to też mogłoby trochę rozjaśnić pokój. No ale są gusta i guściki - każdy ma swoje i się o nich nie dyskutuje ;-)