Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra g.

dziewczyny wpisujcie się, co u was ??

Polecane posty

Gość sandra g.

Gość sandra g.
chciałabym z wami pogadać, co tam u Was...tylko zeby te pasztety sie nie zeszły....

Ja siedze w pracy i co jakis czas tu zagladam, ale widze ze stare dobre kwestie są poruszane na kafe, od ktorych juz glowa boli.

Gość bzdurcia..
ja właśnie zabawiam sie z moim....długopisem ha ha

Gość sandra g.
mnie dobija ta pogoda a w dodatku kafe opanowały tematy o duchach i szatanach....porażka

Gość sandra g.
no piszcie, piszcie :D ja właśnie puściłam śmierdzącego baka i chyba będę musiała wyjść na chwile na balkon hihihi moje życie jest takie ciekawe, ekscytujące i pełne niespodziewanych wydarzeń :classic_cool:

Gość bzdurcia..
ja to puszczam dopiero mega bąki....:D

a ja siedze i mysle ze chyba jeszcze jedna kawe wypije. i bede sie brała za obiadek dla ukochaniego:)

hey sandra 🖐️ a ja właśnie zrobiłam porządki w domu, zrobiłam sobie kawkę i pomyślałam, ze wejdę na kafe :)

Gość podszywacz z klasa
Ona2222 Jesli o bąkach to podszyw to zaj**isty dziekujem dzienkujem, starm sie jak moge ;) :classic_cool:

wlasnie wykapalam mlodego, teraz nabralam ochoty na kawe... , moj facet w pracy, zaraz jade do niego do pracy, bierzemy nasze samochody i jedziemy je wycenic bo zamieniami nasze 2 samochody na jednego - byc moze bmw. ale duzo pali wiec tak srednio mi sie pomysl podoba.

Gość a ja chce zamknąć
przeszłość żeby móc wreszcie ruszyć z kopyta :P Chcę zacząć wszystko od nowa od początku ......... a tak za chwilkę to muszę wyjść a nie chce mi sie :)

zdesperowana ja też jeżdżę bmw i nie narzekam, moim zdaniem dużo nie pali (mam na myśli te nowsze modele, no i to tez zależy jak duży silnik chcecie), ale polecam polecam markę :)

Gość ej dziewczyny
my też z mezem nabyliśmy niedawno całkiem nowe bmw i choć byłam przeciwna to muszę przyznać, że nie mogę z niego wysiąść he he :P a ja właśnie wstałam i ide zaraz wziąć prysznic i na zakupy :)

Gość bzdurcia..
bąk to jest to...uwielbiam to uczucie jak ze mnie wychodzi

witaj nieudolny podszywie :D🖐️ no wchodzę na kafe i oczom nie wierzę :D pani psycholog z Koziej Wólki i jej kuliżankia :D

zdesperowana mój na mieście spala tez ok 9 l, ale myślę, ze to nie jest aż tak dużo. W trasie, wiadomo, spala mniej.

cass "z Niuńką moją" i ty do mnie pisałaś "dziecko" infantylna dziewucho :D:D:D

i fakt, wygląd mają piękny....do tego wygodne i bezpieczne. Ale jak przychodzi do wymiany czegoś, to można się za głowę złapać. Na szczęście mój jak narazie bezawaryjnie jeździ :) sandra jak tam w pracy ?? ;)

adwokatka cass bije na głowę swoją psispsiółę sztucznością :D nie ma to jak zdjęcie z bliska ;)