Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwiec :(((( (((

Nudne życie sRingla

Polecane posty

Gość samotnna ona na a
nieprzyjemne ksiażki i glupie wycieczki :D haha widać masz wieksza wiedze od tych zawartych w książkach i znasz całą geografie ;] żadna NORMALNA kobieta nie bedzie z tobą przesiadywać 24h na dobe bo ją zemdli :O

Gość jestem sRinglem_ona
powiem tylko jedno Mam tak samo jak Ty🖐️

Gość mikka26
kup se ku.wa dmuchaną lale i po problemie

Gość valparaiso27
kobieta to nie jakiś tępy zwierz, którego wystaczy pogłaskać i przytulic i będzie zawsze szczęsliwy :) która wartościowa kobieta zechce faceta bez jakichkolwiek zainteresowań? którego wszystko nudzi i który tylko ciągle narzeka jak mu jest źle samemu ze soba? to Ty szukasz masochistki, której upatrujesz w singielkach. a to one wygrały los na loterii, że nie muszą się męczyć z takim kolesiem, jak Ty, taka prawda

valparaiso27, a z czego mam się cieszć ? Pisałem przecież że nie jestem sringlem i nie umiem czerpać przyjemności z nie przyjemności, ani z samego siebie :(. Chętnie bym zabrał wartościową i ładną dziewczynę na piwo, do jakiegoś klubu muzycznego na imprezę, spacer i takie tam, ale trafiam na ładne i puste dupodajki. Kolegów to mam takich co tyrają 10godz dziennie i czasu nie mają

Gość samotnna ona na a
trafiasz na łądne i puste dupodajki bo sie w takim towarzystwie obracasz ;] znajdz normalną kobiete sobie, a nie jakies solary, tipsiary i wyuzdane panienki z cycem i brzuchem na wierzchu :O

Gość nudzi się nudnym!

haha widać masz wieksza wiedze od tych zawartych w książkach i znasz całą geografie ;] Na chuj mi znać całą geografię, co to zmieni w moim życiu ? Pisałem Ci chyba ze 3 razy że nie czytam książek z których nic nie wynoszę przydatnego w moim jak na razie nudnym życiu :( jestem sRinglem_ona - jakaś bratnia dusza :D

Gość a ja mam odwrotnie
zawsze natrafiam na facetów dupków, zawrócą w głowie, okłamią a na koniec żegnam teraz to tyko chca dupodajki, pustaki i tipsiary:O a porzadnej normalnej dziewczyny nawet nie zauwazają:O ach marny ten mój żywot:(

Gość valparaiso27
ok, ja rozumiem, ze samotne spedzanie czasu nie jest taka frajda, jak spedzanie go z bliska osoba, ale wartosciowa i ladna dziewczyna szuka wartosciowego i przystojnego faceta, a nie nudziarza. kobiete zabralbys na impreze, a dlaczego sam tam nie pojdziesz? moze ona tam czeka? sama muzyka juz Cie nie interesuje? come on

Gość jak ja czasem bym chciała
pobyć sama

Gość samotnna ona na a
no masz racje.. po co ci wiedziec gdzie chociażby lezy stolica albo inne duze miasta polski skoro nigdy tam sie nie wybierzesz bo nie masz kasy :O w ogole po co coś wiedzieć no nie ? lepiej być tępakiem, i takie laski przyciągasz. swój swojeg zawsze znajdzie. the end

Coś trzeba wiedzieć co się przydaje w życiu :D Znam duże miasta w Polsce i część w Europie i na świecie i mi to wystarczy. Mieszkam w okolicach Krakowa na jednej wiosce i od czasu do czasu jestem na imprezie w Krakowie. Niestety trafiam na wytapetowane paszczury i lachociągi :( Chcę mieć ładną i porządną dziewczynę, tak jak kiedyś :)

Gość valparaiso27
zawsze natrafiam na facetów dupków, zawrócą w głowie, okłamią a na koniec żegnam teraz to tyko chca dupodajki, pustaki i tipsiary a porzadnej normalnej dziewczyny nawet nie zauwazają z prawami wolnego rynku nie wygrasz :) media lansują popyt na tego typu "towary"... ludzie ulegają lansowanym wzorcom. porządnego spotkasz na plaży z książką :D

ludzie ulegają lansowanym wzorcom Mów za siebie :D

sringlu :D

Gość valparaiso27
oooooj w Krakowie myśle wystarczy poprzechadzać się po starówce, aby spotkać interesujące osoby, które wcale nie muszą być puszczalskie. jesteś bezrobotnym z okolic Krakowa - jedź do Krakowa szukać pracy a przy okazji przechadzaj się po jego zakątkach :D imprezy mają to do siebie, że większość osób idzie na nie w celu szeroko rozumianej dobrej zabawy :) tam skromność i cnotliwość chyba nie są w najwyższej cenie, a więc podejrzewam, że musisz zmienić teren poszukiwań... sam się łapię czasem za głowe jaka rozpusta się dzieje w klubach Trójmiasta :/

Gość valparaiso27
nieszczesliwcze ja Ci zycze zmiany nastawienia i poznania tej wartosciowej :) a ja mam nadzieje ze tez kiedys poznam taka kobiete, przy ktorej odechce mi sie sringlowania :D poki co dobrze mi jak jest :)

Poczekam aż się cieplej zrobi i wpadnę na starówkę, ale nie będzie to łatwe. Starzy mają tylko 1 samochód i późno wracają. Chyba tylko autobus mi zostaje :(

Gorzej jak nie będę miał autobusu powrotnego :(

Gość valparaiso27
poznasz jakąś fajną kobietę to może zaproponuje Ci nocleg na wycieraczce/w salonie :D przynajmniej ciekawy początek związku :)

Albo mnie odwiezie na chate :D

Looooser, nie jest fajna ? Jest chujowa

Gość Koffik
czytając Wypoiwiedzi nieszczesliwca wcalę nie dziwię sie ze jest sam odnosze wrazenie ze mam do czynienia z kims gburowatym i na siłę nieszczesliwym, no cóz jesli ktos wybiera taki sposób bycia...

Gość ghf s
a tam ,sringle się cieszą ze swojego pojebanego życia

Gość a tak na koniec dnia
nieszczęśliwiec.. a może to jest tak, że Ty masz całe mnóstwo zainteresowań, które po prostu przestały Cię cieszyć. Bo ile można samemu spacerować, włóczyć się po klubach czy biegać po skałkach. Zanim stałam się sringielką przez jakieś 1,5 roku byłam szczęśliwą singielką. Teraz jednak odczuwam brak tego kogoś do dzielenia zainteresowań, przyjemności, radości, porażek i poglądów, poszerzając spojrzenie na świat o inną perspektywę. No i jeszcze ten konflikt wartości z pragnieniami, który bynajmniej "tapeciar z tipsami" nie dotyka. Tak więc rozumiem i myślę sobie, że masz jedynie załamkę chwilową, która jest moim zdaniem niezbędnym etapem. Wszystko jest ok. Jak źle Ci samemu to znaczy, że jesteś gotowy na związek. Na Twoim miejscu przypomniałabym sobie tylko skąd czerpałam najwięcej radości i poszła tam, tym razem uśmiechając się szeroko do najatrakcyjniejszej kobietki (nie czarujmy się z hierarchia wartości będziesz przebywał w dzień ale w nocy potrzeba czegoś jeszcze). Nie lubisz książek to daj sobie spokój z odwiedzaniem biblioteki ale nie czekaj na cieplejsze dni. Wpadnij na samotną łyżwiarkę, potknij się na ulicy, rzuć śnieżką. Zdobądź numer tej fajnej koleżanki twojego kolegi i zadzwoń, przedstaw się, wytłumacz skąd masz numer, powiedz że będziesz po nią za godzinę po czym rzuć "to do zobaczenia" i odłóż słuchawkę. A potem zabierz ją robić to co lubisz. Pamiętaj tylko by zadbać o równowagę i zarezerwuj sobie też czas tylko dla siebie, żeby nie popadać ze skrajności w skrajność. No ale ja nie udzielam rad.. Ja tu tylko gram :) A tu masz łopatę i zakop ten dół: http://www.youtube.com/watch?v=BXWBlRD2Lgk