monia3105 0 Napisano Maj 27, 2010 Dziewczyny, czy lekarz podczas badania może nie rozpoznać np. 3-tygodniowej ciąży? Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim? Dodam, że USG również nie wykazało ciąży? Czy może się mylić? bo objawy mam takie jak w ciąży, ale boję się zrobić test, a miesiączka bardzo przypominała krwawienie implantacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thaisse80 Napisano Maj 27, 2010 USG to razcej na pewno nie wykryje ciazy za to gin moze wyczuc rozpulchniona macice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia3105 0 Napisano Maj 27, 2010 No tak, to wiem, ale, czy macica może nie być na tyle rozpulchniona? Czyli USG nie pokarze ciąży w takim stadium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thaisse80 Napisano Maj 27, 2010 Nie wiem dokladnie bo jak mi zostala ciaza wykryta to byl juz prawie 9 tc i bilo serce. w 3tc to zas USG razcej nie wykaze chyba ze jakis pecherzyk. Akcja serca rusza kolo 7-8 tc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Maj 27, 2010 Monia po co tragizujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeci tydzień to wczesnie Napisano Maj 27, 2010 chyba najpewniejszy będzie test, bo lekarz może podejrzewać ciążę, ale na pewno Ci nie powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Maj 27, 2010 Oczywiście, że może nie wykryć. Zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia3105 0 Napisano Maj 27, 2010 Nie, ja nie tragizuję, chyba na siłę chcę sobie wmówić, że jestem w ciąży, bo już staramy się od 1,5 roku, przy tym mam kilka innych zaburzeń. Chwytam się każdej iskierki. Chyba muszę odpuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thaisse80 Napisano Maj 27, 2010 Najpierw zrob test, do lekarza chyba najlepiej udac sie kolo 6 tc bo wtedy juz cos widac. natomiast co do objawow to kazda kobieta moze miec inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia3105 0 Napisano Maj 27, 2010 Pewnie, że każda z nas ma inne objawy. Ja jestem senna, nie mam siły i ochoty na nic, pobolewa mnie dół brzucha i jajnik, mam podwyższoną temperaturę. Na pewno nie mam stanu zapalnego, bo nic na to nie wskazuje. Poza tym mój brzuch jest wzdęty, powiększony i ogólnie do d... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach