Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Jakie ubranka sa najlepsze na prezent w odwiedziny dla dziecka 6-12 m?

Polecane posty

to tez zalezy jakie ubranka lubi mama dziecka. ja nakupowalam swojemu chrzesniakowi fajne dżinsy, koszule, swetry, kamizelki, trampki itp. okazalo sie, ze moja siostra uważa, że dla tak malego dziecka takie ubranka sa niewygodne i malo z nich uzywala :( ja za to lubie mojemu dziecku zakladac takie rzeczy i nie widze, zeby bylo mu niewygodnie :)

Gość AniaMM
Sluszna uwaga... dla mnie wygoda tez jest najwazniejsza... i jak widze niemowlaczka w dzinsach, to sobie mysle: jejciu...

czekaj aaaby te ciuszki, ktore pokazujesz sa na prawde fajne i ja z takich bym sie ucieszyla :) na wyrost oczywiscie, ze moga byc tylko nie zapomnij obliczyc jaka bedzie pora roku :)

Gość AniaMM
Mam takie sukieneczki, ktore pokazuje abyy, na 6-9 miesieczy. Najfajniejsza jest w takie duze czerwone truskawki :) Ale nie chce jej nikomu oddac :) Zachowam, dla wlasnej przyszlej coreczki

Gość jedna uwaga z mojej strony
Skoro jezdzisz do Stanow to powinnas wiedziec, ze w zadnym kraju czy to europejskim czy to w USA nie ubiera sie niemowlakow w spiochy na dzien, a normalnie w spodnie, dzinsy, sukienki, dresiki itd. Taka moda jest tylko w Polsce, moze tez w Rosji i innych krajach bloku wschodzniego...Spiochy, jak sama nazwa wskazuje to stroj nocny i jakos dzieci rosna zdrowo, nie placza i nie narzekaja, ze im w dzinsch niewygodnie, a to wszystko jest wymysl polskich matek - to tak apropos wygody.

Gość AniaMM
Jednak mi sie nie wydaje... Np ja.. jak tylko wracam z pracy przeubieram sie z niewygodnego klasycznego ubrania, badz z dzinsow, w dresy, badz leginsy... mysle, ze niemowleta czuja sie podobnie, ale niestety nie umieją tego powiedziec...

ja moje dziecko ubieram w dżinsy jak gdzieś wychodzimy, w domu śmiga w dresach. na prawdę nie ma nic przeciwko takiemu ubraniu, ale może to też zależy od dziecka :) oczywiście są jakieś granice, ja kupuję dżinsy na gumkach :) wolę body zakładane przez głowę bez guziczków z boku, koszylki i swetry tak samo :) na zime próbowałam znależc rajstopy dla niemowlaka chłopca i znalazłam tylko w h&m nigdzie indziej nie bylo :O moda faktycznie rózni sie od polskiej :)

Gość dziewczyna-25
a moze jeszcze jakies pomysly?

Ania nie czytalam calego topiku ale kawalek i pisalas ze chcesz kupowac w carter i old navy. nie wiem jak old navy tak naprawde ale carter ma naprawde bardzo dobre jakosciowo ciuszki, nie rozciagaja sie, nic sie z nimi nie dzieje. fajne sa ich pizamy te ktore maja sciagacze przy kostce (mowie o takich wiekszych pizamach bez stopek dwuczesciowych), maja rewelacyjne bluzy. ja swojemu na przecenie kupilam za 4 dolary wieksze rozmiary bo uzywam ich na lato i na jesien, zawsze w torbie mam, tez sie nic z nimi nie dzieje po praniu. co do prezentu to tez mi sie wydaje ze jakies takie fajniejsze ciuszki na wyjscie, np. dobrane spodenki z bluzeczka, bluza. takie na codzien to raczej ona pewnie ma ale mozesz jej np. kupic za pare groszy pare koszulek na krotki rekaw albo np. body na zime (fajne kolorki ma carter ale ma i biale). i tez wole dostawac wieksze ciuszki albo takie minimalnie wieksze bo czasami te na teraz okazywaly sie za male wiec nawet razu nie moglam zalozyc. w gapie maja fajne spodnie dzinsowe. a i jeszcze fajne sa skarpetki z cartera i gapa antyposlizgowe dla maluchow zwlaszcza jak sie ucza chodzic. albo fajne butki miekkie pumy dla dzieci ktore dopiero ucza sie chodzic rozpisalam sie :) milych zakupow