Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emily25252552

Za dwie godziny zrobię sobie test na dzidzię :)

Polecane posty

Gość truskaweczka2010
dziołszki za mnie tez trzymajcie... trzymam ja za was!!!

Gość na majtusiach
"na majtusiach sa sladowe ilosci białego śluzu" Kur... jak mnie obrzydza i drażni to forum i te infantylne panieneczki bez mózgu :O Nie masz żadnych "majtusiów", przyszła mamuśko, tylko majtki i nie będziesz miała fasolki, dzidziusia, ani bejbika, tylko dziecko :O A twój śluz nikogo nie obchodzi, obrzydliwa jesteś :O Naprawdę nie wiem, skąd ten wysyp zdziecinniałego kretynizmu połączonego z obrzydliwym ekshibicjonizmem dot. spraw fizjologii :O

Gość no niby ylko zawód
hej, wczoraj mój facet wpuścił mi spermijki w cipeczkę, nie miał kondomika ani nic założone... czy mogę być w ciąży? P.S. Jesteście słitaśne ;)

Gość na majtusiach
w ciąży nie możesz być, ale w ciążuni jak najbardziej ;)

Gość eaueryey5re
do 'na majtusiach' buahahhaha, trafiasz w sedno, zgadzam sie, infantylne idiotki ktore nie umieją mówić jak ludzie a matkami chcą być... majtusie mają co najwyżej 2-letnie dzieci, potem d...a juz za wielka!

Ale co wam przeszkadza w zdrobnianiu słów???? niektóre z was na prawdę nie mają się już do czego przyczepić....

dziewczyny przestańcie się sprzeczać... każda pisze jak chce trudno, nic nie poradzimy na to, że takie 'wybryki' istnieją :) powodzenia

Gość na majtusiach
Sposób, w jaki mówimy, świadczy o nas. Dziewczyna z "majtusiami" oczywiście ma nick "truskaweczka" (nie truskawka, nie cokolwiek innego, jak dorosła osoba) i przypuszczam, że dziecko też będzie miało majtusie na dupeczce, a w głowie sianko. Jak mamusia. A tego jest cały zalew na forum, temat był wałkowany wiele razy, ale czasem po prostu trudno zmilczeć. Bo naprawdę strach, że one potem mają dzieci i takie głupki wychowują.

Gość mastodont nieznany
na majtusiach :D:D:D:D brawo 🖐️ a teraz "piąteczka" ;)

HM a mamusia się w siuśkach posiusiała w majteczunie i zrobiła kupcię na dupcie kurwa kazdy pisze jak potrafi, a z kretynizmem to walka z wiatrakami, zwłaszcza z takimi, które wchodzą na forum po to, żeby się wywrzeszczeć na inne. zobaczymy jak was ogarnie instykt macierzyński, też będzie "siusianie w majtusie" dziewczyny 3mam kciuki ja też się staram o dzidzie :)

Gość na majtusiach
A skąd wiesz, że nas instynkt macierzyński jeszcze nie ogarnął? To nie ma nic do rzeczy. Albo ktoś jest głupiutki jak kurczątko albo nie :P I tyle. Dobra, koniec off topu. Życzę ciąż :)

Gość adunia88
Witam.Ja zaczynam starania dopiero ale chciałam się dowiedzieć czy lepiej się przytulac codziennie czy co 2 dni?jak Wy robicie?

ja tez zaczelam starania. mowia ze najlepiej co 2 dzien, zeby nasienie partnera mialo czas aby sie zregenerowac :)

Gość Emily 252525252
Hej, nie wytrzymałam i zrobiłam sobie dzisiaj rano ten test. Negatywny :( Zaczynam się martwić, czy wszystko z nami w porządku. W zeszłym miesiącu też się nie udało, w tym współżyliśmy średnio co 3 dni, musiało trafić na owulację lub czas okołoowulacyjny....

dwa miesiące sę staracie i już się chcesz martwic? nawet w najbardzije płodnym wieku i czasie miesiaca szanse na ciążę to raptem max 40 procent. to wcale nie tak łatwo :) martwić sie bedziesz jak rok nie "zaskoczycie".

Gość Emily 252525252
No niby tak, ale mojej rodzinie nigdy nie było z tym problemu :o jakiś rok temu wzięłam escapelle (po niezabezpieczonym stosunku) tak się zastanawiam, czy może to dziadostwo ma jakiś wpływ na płodność?

Najszybciej zajdzie sie w ciaze kochajac sie z partnerem miedzy 9 a 17 dc :) A plemniki potrzebuja na regeneracje 12 godzin:) Mimo ze szybko docieraja do macicy to potrzeba im i tak 6h aby dojzec i byc zdolnym do zaplodnienia:) W odpowiednich warunkach (np sluz plodny itp.) potrafia przezyc do 4-5 dni czekajac na jajeczko:)

"A plemniki potrzebuja na regeneracje 12 godzin Mimo ze szybko docieraja do macicy to potrzeba im i tak 6h aby dojzec i byc zdolnym do zaplodnienia' aaaaaaargh...

Gość Miska77
A może by tak przestać liczyć dni i godziny i zacząć czerpać przyjemnoć z seksu i wyluzowac???? Wtedy się uda :) Powodzenia

Zgadzam sie ze polowa sukcesu jest to zeby sie kochac a nie stosunek w celu poczecia dziecka:) a natura reszte zrobi za Nas;)

Gość Emily 252525252
Dzwoniłam do mojego przyszłego męża, powiedział, że im bardziej teraz będę chciała, tym dłużej będę czekać... może ma rację. Zreszta, jesteśmy jeszcze przed ślubem. Myślę, że wykorzystam ten czas i zapisze się do ginekologa (nie byłam już ze 3 lata, aż wstyd) i zrobię wszystkie niezbędne badania i testy. Pozdrawiam ;)

Czasami jedyna przyczyna kiedy kobieta nie moze zajsc w ciaze jest tylko ogromne pragnienie zajscia w ciaze i bycia mama. Odrobina luzu i na pewno sie uda;) Ja i moj M staramy sie ponad 5 miesiecy wlasnie zaczelismy niedawno 6 cykl staran i moze sie uda a jak nie w tym to moze w nastepnym:)

Gość Emily 252525252
Kurczę, a może jednak jestem w ciąży? test był zrobiony 3 dni przed miesiączką, więc może był niewiarygodny? Złudzenia?:o

Gość Emily 252525252
Chociaż w sumie powyskakiwało mi pełno pruszczy wszędzie, i mam zaparcia jak przed okresem :(

U mnie wyszedł już 8dni po owulacji(czyli 6przed @) taki za 1zł z allegro- tego dnia hcg z krwi wynosiło około 40. Wiem, że u niektórych test wychodzi bardzo późno. To zależy od stężenia hcg w moczu Moim zdaniem nie warto tracić kasy na testy, a zrobić krew A objawy ciążowe na początku są jak na miesiączkę. Wymioty itd. dopiero w 5-6tygodniu

Gość Emily 25252525
Jezu, dziewczyny, chyba jestem w ciąży!! Zrobiłam dziś kolejny test i pokazuje 2 kreski!!!!!!!!!!!!!