Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with a girl like you

nieudany seks? przeżyłyście cos takiego?

Polecane posty

nie mówie tu o "wpadkach" typu puszczanie bąków itd, tylko po prostu- seks z kimś co zapowiadał sie dobrze a okazał sie klapą/ i jak po czymś takim rozmawiać z ta osobą? mnie spotkało rozczarowanie i boje sie że druga strona też tak to odbiera.. bezsensu. cieakwe o czym teraz bedziemy rozmawiać.

Gość ?***
ale w jakim sensie nieudany seks??? tzn ze stpsunek sie odbył ale nie było fajnie czy do niego wogole nie doszlo czy jak?

Gość tak w sumie to tak
facet naprawde fajny...w pieszczotach tez ok...moze to przez tę cholerną gumę...ale nie było tak jak myslałam

właściwie to nie wiem o czym mogłabym rozmawiać z ogórkiem?! :classic_cool:

Gość ja proponuje temat : mizeria

to akurat nie ma znaczenia... przeżyłam nieudany seks ze stosunkiem a także taki gdzie nie doszło do końca.. chodzi tu o to że sie nie zgraliśmy, momentami było "na siłę". Miał tak ktoś?

do "tak w sumie to tak" i jak potem układały sie wasze stosunki? próbowaliście jeszcze raz czy sie facet zniechęcił? bo ja kiedyś miałam tak że facet uznał że widocznie go nie chce i nie próbował już.

Gość tak w sumie to tak
pozniej juz sie nie spotkalismy, bo to byla jednonocna przygoda ;) :classic_cool:

no nie wierze że wszyscy maja w łóżku tak bajkowo.

Gość tak w sumie to tak
nie była to jednonocna przygoda,bo kilka miechow wstecz sie spotykalismy...ale za kazdym razem w gumce była klapa...a on nie chciał bez...

Gość tak w sumie to tak
rozmowy...spotkania....kurcze było jak we snie...przyjezdzał ,wyjezdzalismy razem...szlismy do niego...no nie wyszło...seks do bani

słyszałam że często jak ludzie sie nie znają to tak jest i że każdy kolejny raz może być lepszy tylko to tak zniechęca że nie wiem czy jakiś facet spróbuje znowu. a ten twój jak zareagował?

Gość tak w sumie to tak
nie moge na czarno...:O moze dlatego tak wyszło,ze on był na zasadzie "musze o kims zapomniec"....moze to ta guma...nie wiem sama.ogólnie nie cierpie w lateksach :P i moze stad jakos było dretwo....a z tamtym o którym chciałam zapomniec,było bez...no i było zayebiscie...choc nad pieszczotami a zwłaszcza minetką bym z nim popracowałaD

Gość tak w sumie to tak
no on nie powiedział,ze cos nie tak...zerwałam kontak...pozniej starałam sie znow go odnowic i wyjasnic...jak zal minął...ale nie wznowilismy kontaktu do tej pory...dlatego wpedzil mnie niedomowieniem w straszne kompleksy

Gość taka jedna będąca z kubusiem
przez to mi sie rozwalił związek "seks to nie szachy kończenie 2ma ruchami nie robi na nikim wrażenia" a tak serio koleś sie chwalił i był dumny z wielkiej pały ale co z tego jak mu do końca nie stawał jak powinien i po minucie kończył

Gość tak w sumie to tak
wielki sprzet to nie wszystko...chyba ,ze poprzedza to naprawde fajna,czuła gra wstepna...i nie mowie o seksie juz pozniejszym,ywiołowym...ale o tym,kiedy zwiazek sie dopiero zaczyna...jak źle w łóżku -nie bedzie swietlanej przyszłosci...chociaz znam faceta,który jest z laską bo ją kocha ale zdradza,bo w łózku nie jest halo

Gość nie martw sie
ja mialam cos takiego z obecnym partnerem, ale pozniej mu wyjasnilam co lubie i jak lubie i teraz jest cudnie, ale po tej pwadcecaly dzien sie do siebie nie odzywalismy

Gość taka jedna będąca z kubusiem
kurde teraz to mi banie zrobiłyście :( jak nie halo w łóżku to zdradza?? swojego pewna nie jestem obecnie(chciałabym aby miał większego i tak)

piszesz że jak na poczatku w łóżku jest źle to nie ma świetlanej przyszłości - ale to nie prawda, przecież większość par sie rozkręca w trakcie. No chyba na logike - dopiero z czasem się dowiadujesz co kto lubi. Ja niektóre rzeczy lubię ale innych nie toleruję, i ten nieudany seks był nieudany również z tego powodu. Uważam że facet nie powinien sciskać cycków na siłę.. itd jest wiele takich rzeczy ale z czasem mogłobybyć dobrze.

Gość tak w sumie to tak
mowie o tym,ze jesli facet nie traktuje poważnie i nie kocha to pojdzie w łowy za nastepną....i nie bedzie próbował zmienic czegokolwiek ,nauczyc się jej mapy ciała,jej sposobów na przyjemnosc,ktora w koncu powinna byc obopolna... jak kocha...i zwiazek trwa,powoli z kazdym krokiem jest lepiej,zawsze pierwszy seks to jak skok na główke,bo nie znamy partnera...a pozniej wspolnie dochodzi sie do konsensusu:D tez nie lubie gniecenia tzytzków,ostro tez jest fajnie al mimo wszystko gra wstepna ma wiele na znaczeniu

a potem taki facet idzie do innej ale jak jest słaby w łóżku to ją też rozczaruje.

Gość tak w sumie to tak
wiesz ja mysle ,ze to jest tak...są razem...pierwsze motylki za nimi...ona niezbyt chetna na łóżkowe igraszki,bo on albo niedelikatny albo nie doprowadza jej pieszczotami albo konczy myslac o sobie...ona sfustrowana coraz czesciej mowi "nie" ...on zły...bo mysli,ze przeciez sie stara...seksu zaczyna brakowac,kazde ma focha do siebie i kłopot gotowy... to tylko taki jeden przykład,ze w zwiazku trzeba rozmawiac otwarcie o swoich potrzebach... druga sprawa,ze dochodzi do "niedopasowania" albo ze wzgledu na czestość i w ogóle potrzeby albo zupełnie fizyczne niedopasowanie-i tez pali na panewce

Gość upppppppppppppppppp
podnosze

Gość dshdvsdshnls
up

Gość ja ostatnio mialam
mial chbya za malego, w ogole go nei czulam probowalam cos robic zeby go poczuc to pozniej stwierdzil ze chce za bardzo dominowac

Gość do tej od liliputa
no to sory jak kutasik jak u króliczka miniaturki a ty chcesz dominować :( oż w morde to on nawet nie wiedział ,że ma małego?? ale ćwok

Gość do tej od liliputa
najlepsi są goscie co kończą po trzech minutach a potem się tłumaczą ,że się zbytnio podniecili :D

no tak ale wtedy przeciez cała wina jest (wg takich zająców) partnerki bo seksu unika hahaha panowie panowie

Gość edsddx
lepiej jak kończy po 3 min. niż jak wogóle...

Gość pytanie mam do was
nie rozumiem rozwiń swoją wypowiedź