Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mauri86

Dlaczego Polacy sa rasistami?

Polecane posty

Gość mauri86

Oczywiscie nie wszyscy,ale jednak jest to sensacja,gdy widzi sie dziewczyne z facetem o innej narodowosci lub kolorze skory i wtedy zaczynaja sie epitety,ze ta dziewczyna to szmata :/,dlaczego tak sie dzieje?

Gość cooler maxi
sam powiedziałeś, że nie wszyscy więc już podważyłeś generalizację zawartą w tytule najgłośniej drą mordy chamy i wszelka hołota i tak jest wszędzie i takie mendy oczywiście należy zwalczać jeśli jesteś Maurem (że się posłużę tym już nieużywanym prawie określeniem, traktując je bardzo swobodnie) idąc tropem Twojego nicku czyli po prostu pochodzisz z kraju islamskiego to wiesz jak w tych krajach traktowane są związki mężczyzn nie muzułmanów z muzułmankami to nie jest rasizm ale przejaw kulturowej, religijnej ksenofobii już tak co kraj to obyczaj ;)

Gość mauri86
Jestem dziewczyna,Polka,katoliczka :) to tylko taki nick,taaaa,ale milosc nie wybiera prawda? to juz nie te czasy,zeby poslubiac faceta tylko ze swojej klasy spolecznej,tego samego koloru skory itp.

Gość cooler maxi
zdaje się ze segregacje rasową znasz tylko z pogadanek simona mola :D widzę, że szanownego pana offermę specyficzne poczucie humoru nie opuszcza :D

Gość rookkeee
ja jak widzę jakiegoś chińczyka to mnie aż ręka swędzi żeby go w te skośne oczy trafic

a ja jak widzę Chińczyka, mam nadzieję, że spełni się stara patriotyczna pieśń i hasło: Niech żyje polsko-chińska granica na Uralu!!!!!!!!

Gość nknjk
haha, we Francji wszyscy sa przyzwyczajeni do czarnych, a jakos zwiazki bialo-czarne sa ogromna rzadkoscia, chyba, ze kobieta jest z nizin spolecznych. W stanach to samo, nikt nie wiaze sie z czarnymi oprocz polek:O

Gość mauri86
Przepraszam bardzo,ale czemu kazda zaklada,ze jak Polka wyjedzie ze swoja miloscia to od razu ktos musi ja ratowac? ile jest przypadkow ze dziewczyna jada i wracaja i sa szczesliwe,a Tobie co taki chinczyk zawinil?? moze on Tobie takze by chcial wylakierowac twarz?

Gość mauri86
i jeszcze jedno,dlaczego dziewczyna musi byc z nizin spolecznych zeby sie zwiazac ze starszym? moze nie o kase tu chodzi lecz o zwykle uczucia

Gość rookkeee
ja żałuję że nie urodziłem się czarny, wiem przesrane w szkole bym miał ale i tak żałuję, a chińczyków nienawidzę od zawszę

bo Polacy tacy juz sa i nic na to nie poradzisz oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc i zwykle wypowiadaja sie ci ktorzy g... wiedza

kazdy sobie jest z tym z kim chce a innym nie powinno byc nic do tego

polacy sa rasistami bo ciapaci gnębią polaków, a 3/4 polaków to zwykłe buraki.. no może sie nieco pomylilem w obliczeniach:P

to ja chcę zostać chinolem albo przytajacym murzynem:P eweltualnie moge być dżapańczyk:P

Gość nusaaki
Polacy sa takimi samymi rasistami jak reszta swieta, jedyne czego nam brakuje to tzw. political correctness. W UK zadna z gazet nie odwazylaby sie pisac artykulow stawiajacych czarnych czy arabow w negatywnym swietle, za to Polacy sa objezdzani nonstop. Tak naprawde bardziej oplaca sie byc czarnym, bo ma sie wiecej praw i ludzie otwarcie nic negatywnego nie powiedza o tobie.

Gość cooler maxi
czerwona zaraza doszła do nas już w 44 a w nowych odsłonach dopełza z pewnym opóźnieniem więc jest jakaś nadzieja, że nim dopełznie do zdechnie albo chociaż zachoruje uczucia? czasem się zdarzają nawet po obu stronach i niekiedy są trwałe a jeśli są tak silne, to zakochani przetrwają wszystko tym bardziej, że nie żyjemy w 19 wieku bez przesady związków mieszanych co raz więcej

co sie tych cyganow uczepiles jest bardzo duzo innych mieszanych zwiazkow

Gość ja mysle ze powinnas
ja znam rodzinę polską która trzyma z cyganami, robią jakieś lewe interesy, chodzą z giwerami za paskiem, jeżdzą bmkami z ciemnymi szybami itp mam tez dwie bardzo bliskie kolezanki mieszkające w Uk, polki, niby katoliczki a obydwie wyszły za pakistańczyków :O

Gość moj maz jest hindusem:)
Ja studiuje w Wielkiej Brytanii, na uniwerku wielu chinczykow, czarnych, hindusow, ale biali tez. Wszyscy sa tutaj jednakowo traktowani. No i moj maz jest hindusem:) a za maz wyszlam z milosci. I nie wiem, czemu u Polakow przekonanie, ze sa lepsi niz inne narodowosci?

Gość arafat
Są rasistami bo chcą mieszkać w Polsce a nie w jakiejś zaśmierdłej afrykańskiej dziurze. Czasami dochodzi do tego aspekt finansowy także: bo nie każdy polak zapewni dziewczynie taką gustowną i ekologiczną chatke z gów*a i słomy, słonia w ogródku nie liczę. Takie domki są bardzo pojemne! wystarczy popatrzeć na Animal Planet jak wychodzą małe czarnuszki jak z mrowiska, po 20 wchodzi i na dodatek wszystkie z wielkimi brzuszkami:> ....no i oczywiście prawie żaden Polak nie kupi pannie tylu ciuszków w stylu 'zakryj się cała' co arabski szejk... No i modnie jest pokazać się z bambuskiem, kobieta lubi błyszczeć, a tak błyszczy bo na czarnym tle ją lepiej widać;]

Gość arafat
Żałosna jest Afryka i mnożące się tam patologie. " .....bo w Afryce i w krajach islamskich jest inna kultura.." powiecie haha tak: u jednych obcinają sobie łapy maczetami,a jak twoja żona jest z innego plemienia (nawet jeśli mieszkacie w jednym kraju) i oczekujecie swojego małego bambuska z dużym brzuszkiem to może być ciężko bo własny ojciec albo brat ją w nocy wypatroszy jak prosiaka. A jak doczekacie dzieciaka i pech trafi na córkę to mamusia z uśmiechem zaprowadzi pociechę na obrzezanie starą tępą żyletką przez jakąś szamanke super nie. Ze arabusy to świry to nie piszę bo wiadomo. Kto pojeździł po zachodzie i widział miasta, w których tylko architektura przypomina, że kiedyś mieszkali tu biali to wie.

Gość lentil
Niestety arafacie, niektorym regionom Polski daleko nawet do jakiejs zasmierdzialej afrykanskiej dziury. A mieszkancy tych dziur czesto stoja na duzo wyzszym poziomie intelektualnym niz wielu Polakow- takich jak Ty:) Ty idz lepiej przed swoja chate popracowac sobie w polu bo zasmiecasz ten portal.

zalosni sa ludzie z takimi pogladami a potem sie dziwia ze polki wola obcokrajowcow

Gość lentil
Oczywiscie, ze wole obcokrajowcow! I taki tez jest moim mezem.

Gość arafat
dziwimy się polkom. Tym 'obcokrajowcom' maści czarnej to już nie, no bo co ma chłopak zrobić: połowa koleżanek ze żłobka kipnie z głodu, kilka nie dociągnie do 12-nastki bo rodzice sprzedadzą ją komuś za żone, pierwszą miłość upolował lew, a ostatnia szansa- dwie sąsiadki z wioski obok, przepadła jak wybuchła ostatnia wojna. A wojny prowadzić trzeba bo tysiące km2 to za mało na kilku ludków z plemienia A i kilku z plemienia B. To co jedzie Kali na łowy do polski...

Gość lentil
Nigdy nie ruszyles sie poza granice swojej wsi i nigdy sie tez pewnie nie ruszysz wiec co Ty wiesz o swiecie?

Gość lentil
Mieszkam w US (nie w slomianej chacie:) a jestem z Poznania