Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjamelyyyyja

czy warto dla faceta...

Polecane posty

Gość yjamelyyyyja
wlasnie facet mi powiedzial ze przy tym wzroscie zeby miec piekną sylwetke nalezy wazyc 47-49kg :(

Gość bnmmnb
a nad octem się zastanawiam, ale nie do picia tylko do smarowania twarzy bo jestem gotką i ocet podobno wybiela skórę ale czy pijąc go można się odchudzić-nie wiem?

Gość yjamelyyyyja
wybiela skóre? a tego nieslyszalam ..

Gość malutka49
Heheh a u mnie jest na odwrót. Mój chłopak chce żebym przytyła z 2 kg bo mam tyle wzrostu co Ty a ważę 46 kg :) Ale mi tam dobrze w swoim ciałku i nic z tym nie robie więc Ty też nic nie rób tym bardziej skoro masz taką budowe:)

Gość malutka49
A mogłabyś napisąc ile Twoj chlopak wazy i ile ma wzrostu? ;)

Gość yjamelyyyyja
ja nigdy wczesniej niechcialam sie odchudzac ale skoro facet nalega

Gość yjamelyyyyja
moj facet 185cm a waga 78

Gość bnmmnb
wybiela i to jest prawda. ja z natury mam jasną cerę a ocet aby ten kolor podkreślić a jak chcesz się odchudzić to jedz częściej ale w bardzo małych ilościach

Gość malutka49
Daj spokój jak mu się nie podoba to niech spada. To Twoje ciało!

Gość bnmmnb
ale to Twój facrt nalega a nie Ty chcesz?????????????? zapytaj go wprost- CZEMU NIE AKCEPTUJESZ MNIE TAKĄ JAKA JESTEM????BO JA ZE SWĄ WAGĄ CZUJĘ SIĘ ŚWIETNIE I DLA MNIE ONA NIE JEST PROBLEMEM

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A nie powiedział co jeszcze należy zrobic żeby byc idealnym.A jak ja bym od faceta oberwała z liścia to on oberwałby odemnie momentalnie tym co miaŁABYM POD RĘKĄ i wykopałabym gnoja za drzwi i kazała szukac se innej idiotki która będzie dyrygował !!!!!!!!!

Gość malutka49
Jeśli chcesz już schudnąć to zostań wegetarianką :D Ja zanim zrezygnowałam z mięsa ważyłam 49 :P

Gość Sage
Racja, to Twoje ciało i to Ty masz się czuć dobrze ze samą sobą... ... ale 55 kg na 160 cm to jest odrobinę za dużo, jeśli Ci na tym zależy oczywiście. Sama mam 160 cm i obecnie 52 kg. Idealna waga przy tym wzroście to 47 - 48kg. Wiem, co mówię. Teraz pracuję nad tym, by do tej wagi wrócić. Ale ocet?! Na boga, co to za wynalazki? Mniej żreć trza po prostu a więcej się ruszać i tyle. Diety cud nie ma.

Gość malutka49
klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -> Popieram w 100000 % ;)

Gość bnmmnb
i zapytaj czy gdyby podczas odchudzania coś się zadziało z Twoim zdrowiem to czy możesz na niego liczyć, że się Tobą zaopiekuje lub w razie czego pokryje koszty leczenia? Wiesz A utorko, organizmy są różne- jeden fajnie schudnie a drugi może zachorować podczas odchudzania-np nieodpowiednia dieta, brak witamin itp

Gość yjamelyyyyja
czesto mnie krytykuje , powiedzial ze moglabym miec inną fryzure , wiec poszlam do fryzjera i nawet niepochwalił mojej fryzurki ... kupilam sobie nowe ciuszki MODNE rzecz jasna ! i tez nic niepowiedzial ze ladnie wygladam ... zawsze ma jakies zdanie ale zaprzeczające .. a komplementów wcale :( a teraz marudzi abym zrzuciała pare kg

Ocet to stanowczo za dużo! Nic nie jedz i też nic nie pij! Nie pobieraj również tlenu!!

Gość malutka49
Ile jesteście razem?

Gość yjamelyyyyja
11 miesiecy jestesmy razem

Gość bnmmnb
a może nie udałoby Ci się zrzucić. ja też mam 160 wzrostu ważę 47 kg ale jestem osobą cieńkokościstą. nie wiem jakie masz kości-jeśli normalne lub grube to wagę masz idealną

Gość yjamelyyyyja
nie jestem chudej kości

Gość yjamelyyyyja
kobietki dzieki za wasze opinie i wypowiedzi/rady .. jutro tu zajrze .. a teraz ide spac , przemysle to jeszcze zycze wszystkim miłego wieczoru papa :)

Gość malutka49
Dobranoc :)

Gość rodzynek;)
JAk dla mnie masz gnoja nie faceta jak on ci moze mowic ze masz chudnac i pokazywac dziewczyny ktore jego zdaniem sa szczuple i wymagac od ciebie takiego wygladu?? Wiesz tak naprawde on cie wcale nie kocha jestes jego rzecza trofeum on musi miec sie z kim pokazac to wszystko. Przedmiot musi dobrze wygladac i tyle. A jak np przytyjesz po ciazy to co wtedy?? Pozatym sorry ale on pierdoli ja na 152 cm waze 46 i moj maz i wszyscy dookola twierdza ze jestem za chuda i wygladam na chora. Jeszcze dodam ze byly czasy ze przytylam do 58 i jak bylam zalamana moj maz masowal mnie po brzyszku i mowil ze kocha mnie tak samo mocno i mam sie nie przehmowac bo moje cialao jest czescia mnie i tez je kocha i czy przejde na diete czy nie to juz moja sprawa byleby nie nastawalo to na moje zdrowie. Na moj wzrost 152 cm wszyscy mowia ze dobrze wygladam wazac 49-50 kg wiec niech twoj facet nie pierdoli ze na 160 cm masz wazyc ponizej 50.

Gość bnmmnb
jak nie masz chudej kości to wagę masz dobrą bo liczy się nie tylko wzrost ale też budowa kośćca-on też waży

zastanów się dziewczyno czy warto być z takim facetem, który widzi w Tobie tylko wady... jeśli chcesz schudnąć to tylko i wyłącznie dla siebie, dla zdrowia....a nie dlatego, że królewicz tak chce...

Gość aha i ach
Zapamiętaj sobie dziecko, ze NIC NIE WARTO DLA FACETA> Jeśli chcesz coś robić, to dla samej siebie, nigdy dla kaprysu jakiegoś palanta, pamiętaj o tym.

Gość rodzynek;)
i dziewczyny dobrze tutaj pisza masz sie czuc dobrze sama ze soba i twoj facet jak cie kocha ma to akceptowac a jesli nie akceptuje niech spieprza do jakiejs naiwnej dziewuchy ktora bedzie sie mu podporzadkowywala Facet nie ma za grosz szacunku do Ciebie I w zyciu sa wieksze problemy od 55 kg na 160 cm ( co uwazam za bardzo dobre proporcje) tylko widac Twoj facet jest za bardzo ograniczony i malostkowy zeby to dojrzec to jest jeszcze gowniarz niedojrzaly do zwiakzu milosci i niewiele soba reprezentujacy

Gość yjamelyyyyja
witam wszystkich , postanowiłam zajrzec do swojego tematu i dzieki za wasze opinie ... wiem , mój facet widzi we mnie same wady ... porównuje mnie do innych dziewczyn i stawia mnie na OSTATNIM MIEJSCU ! :( mam tego dosyc..

Gość yjamelyyyyja
moj facet ma 27 lat i ciagle wytyka mi wady , ostatnio w pośpiechu robiłam makijaż i też zauwazył niedociagnięcia , kazał mi tez fryzure zmienic i isc do solarium zebym była jak mulatka , ale nieposzłam , nic mu sie we mnie niepodoba to czemu niepojdzie do innej ładniejszej itd.. ?