Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbata z mlekiem

coś się kończy jak to zatrzymać

Polecane posty

Gość herbata z mlekiem
ucieszyła się bo ja dla niej jestem wredną synową nie potrafię zadbać o syna i o wnuki.sama wychodziła w ciąży za mąż a mi czasem wypomina

Gość herbata z mlekiem
do wredniaKA JAK odejść kto mnie zechce z 2 dzieci każdy facet woli swoje wychowywać niż cudze a ja dzieci nie zostawię kocham je bardzo

porozmawiaj z nią też. może ona ma pretensje do siebie i tę gorycz wylewa na ciebie. Tak czy siak, powinnaś mocno sie psychologicznie wysilic, żeby poskładać to życie rodzinne. Inaczej, marne szanse.

Gość herbata z mlekiem
nie ma odwagi jej powiedzieć co mi leży na sercu wszystko co powiem będzie wykorzystane przeciwko mnie

Gość herbata z mlekiem
ma mnie zawsze za gówniarza ale ona zakładała rodzinę jak była w podobnym wieku więc nie rozumiem o co jej chodzi, a chyba jak nie biję dzieci tylko tłumaczę to dobrze

i tak też zacznij: "Długo zbierałam odwagę, żeby ci to powiedzieć, więc mnie wysłuchaj. Nawet jeśli mnie nie lubisz, to jesteś na mnie skazana. Albo będą ciągle niedomówienia i wrogość w rodzinie albo raz chociaż każdy powie, co tak naprawdę mu leży na sercu. Ja wrogości nie chcę, dlatego zacznę pierwsza. ..."

Gość herbata z mlekiem
może jestem podług niej gówniarzem (ma 50 lat moja teściowa) ale jakby jej syn wziął sobie taką po 40 to chyba też by jej nie odpowiadało

I twoim zadaniem jest, dowiedzieć się O CO JEJ CHODZI. Najczęściej ludzie są wredni, bo cos ich boli - psychicznie, oczywiście. Więc otwórz ją i dowiedz się. Może nawet będziesz w stanie pomóc.

Gość herbata z mlekiem
może masz rację.ja żałuję że od początku dałam jej się wtrącać.wszystko byłoby inaczej jakbym wcześniej jej wygarnęła.zbieram się od dłuższego czasu jej powiedzieć kilka rzeczy,ale wiem że nie będzie przyjemnie i się boję.nie wiem czego ale się boję

Gość herbata z mlekiem
2 lata temu miała operację na raka.i to po tej chorobie nasiliła się jej krytyka względem mnie.wcześniej miała jakieś ale do mnie ale szło wytrzymać ale teraz jest mega wredna

Gość herbata z mlekiem
ja myślę że może jej chodzić też o to że jak mąż był kawalerem w domu to oddawał jej wypłatę jak tylko płakała że na coć nie ma a teraz to się zmieniło.mama nie może już rozporządzać .

Gość herbata z mlekiem
jak tak pomyślę to nie chcę być jej wrogiem w końcu kochamy tego samego faceta.przed ślubem się cieszyłam że będę miała w niej przyjaciółkę taka była fajna.obiecała mi że będę mogła studiować bo ona nie miała takiej możliwości,ale na obietnicach się skończyło