Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

"Sami" - dobry materiał na partnerke ale juz zajęta:D

Polecane posty

hehe tak zaraz stado pomarańczy to potwierdzi:P jak będę wolna to dam ci znać--spokojne twoje główki!;)

czekaj,ale w między czasie możesz się rozgladać za jakąś fajną kobietą:P rozkręciłeś już interes?

Ja tam jestem hetero ale wiem tylko że Sami to równa babka;)

Aggie nie podpuszaj mnie:P Sami narazie pracuje i poznaje rynek w nowy miescie ale spoko spoko po sznurku do kłębka jednak wole poszukac kobiety póki jestem biedny bo jak będę bogatszy to same sie znajdą ale takich to ja nie chce:P

są fajne --ja jestem fajna:P aggie jest godna polecenia ładna miła i wrażliwa (poznaj me dobre serce Whisky man);)

Nie martw się,interes się rozkręci ,ale musi upłynąć trochę czasu. ;)

naprawdę jesteś popieprzony :P ciekawe kim czym będziesz w następnym wcieleniu:P

dobra wiadomość jest taka ze ide na stare lata na studia ;)zeby nie być popieprzonym:P

dobra wiadomość jest taka ze ide na stare lata na studia i bardzo dobrze jeszcze tylko dorób się kasy i będziesz mym ideałem :classic_cool: :P

*Sami* sami zgadzam sie po c mi pusta laska choćby miała najwiekszy biust i najdłuzsze nogi skoro w srodku bedzie pusta, wczesniej czy pózniej powietrze z niej ujdzie:P

*Sami* sami zgadzam sie po c mi pusta laska choćby miała najwiekszy biust i najdłuzsze nogi skoro w srodku bedzie pusta, wczesniej czy pózniej powietrze z niej ujdzie no tak facetom nie wystarcza samo patrzenie! musicie zmniejszyć wymagania :P

"Sami" zrozum mnie dobrze ja patrze przez oczy c tam jest w środku samo opakwanie jest niczym jeśli prezent nie ma wartosci:)