Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara głupia baba ze mnie*

więź emocjonalna,bratnia dusza

Polecane posty

Gość stara głupia baba ze mnie*

czy ktoś z was poznał kogoś i czuł że ta osoba naaprwdę,ale to naprawdę jest drugą połową, ta sama dusza,mnie to się zdarzyło ale chyba los się pomylił stawiając go na mojej drodze,wolałabym nigdy nie doznać takiego uczucia,nie rozumiem facetów,dlaczego mówią że na to czekali całe życie a potem rezygnują bo mają spapraną psychikę,boją się swoich marzeń czy jak?

taaaaa, za każdym razem gdy byłam kimś zauroczona wydawało mi się, że to bratnia dusza, połówka itd ;)

Gość Łaniaaaaaaa
zwiazki karmiczne...dwie dusze spotykaja sie na chwile, by pozniej szukac sie przez wieki...poczytaj o tym

wierze w to ze mamy bratnie dusze, ale z tymi ludzmi nie jestesmy bo by juz nie byly bratnie, to sa osoby ktore idealizujemy, tesknimy za nimi, przyjaznimi sie z nimi ale z nimi nie jestesmy bo to by wszystko zepsulo

Gość mnie też interesują powroty
co to są związki karmiczne? ciekawe, a w bratnie dusze to wierzę, nie chodzi o jakies tam ble,ble tylko więź emocjonalną,duchową

nie wierzę w takie rzeczy jak związki karmiczne :D i połówki... myślę, że wielu ludzi mogłoby się ze sobą związać ponieważ istnieje między nimi zgodność charakterów, poglądów, zainteresowań itp. ;)

Program nie zrobi Ci interpretacji rzecz jasna ;) Ja też nie bardzo, ale można poszperać :P Już wysyłam :)

ale cos w nim mozna wygrzebac poza tym jaka liczba jestem i jakie mam dlugi karmiczne i drohe zycia? bo takie pierdy sobie policze, ale nie mam pojecia jak przelozyc na zwiazki... jaka interpretacje masz na mysli?

Gość tak kiedyś tak
mi sie wydawało ze łączy mnie z kimś wieź emocjonalna moja bratnia dusza jakbym Go znała od zawsze niesamowite irracjonalne uczucie szybko sie zauroczyłam facetem taka sytuacja zdarzyła sie pierwszy raz w moim życiu i ostatni bo już nie wierze w istnienie jakieś drugiej połówki myślę ze takich osób odpowiednich dla mnie może być więcej. jestem kobieta bardzo wrażliwa naiwną uczuciowa łatwo można manipulować moimi uczuciami jeśli nie kontroluje tego bo obdarzam kogoś zaufaniem .tego faceta obdarzyłam bezgranicznym zaufaniem wiem ze to było delikatnie mówiąc nierozsądne z mojej strony ale cóż dla miłości robi się rożne bzdury nie żałuje tego w końcu to świadczy ze jestem człowiekiem a nie jakaś nieomylną maszyna ........

Gość anooo
Ja w to wierzę...