Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUBILERATOR

czy to jest milosc?

Polecane posty

zdradzał mnie oklamywał wreszcie zostawił uklada sobie zycie a ja nie walcze tylko z całego serca życze mu jak najlepiej usmiechu spełnienia spokojnych snów i milosci co daje wiare,fakt ze gdyby stanal w drzwiach to bym po stopach całowała ale milcze pozwalam odejsc tak jak chciał placze usycham wiedne mam wciaz w pamieci te nasze wspaniałe lata zdjecia smsy i nie robie nic,czego to dowod?

Gość
głupoty

Gość jestemwkropce
najprawdziwszej miłości:) "jeżeli kogoś kochasz, to daj mu wolność"

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ZAPOMNIEĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ggggaaaaaaaaaarrrrrrrr
dowód na to że to było, może jest silne uczucie, tylko bardzo zakochane i mądre kobiety życzą swoim byłym szczęścia i miłości, potrafią docenić to co było dobre i wybaczają to co było złe i próbują rozumieć, że inaczej być nie mogło.

jeśli wróci - jest Twoje ;) dowód tego, że związek się wypalił, że kochasz go jak brata czy przyjaciela, a nie mężczyznę życia, wreszcie - jesteś nietypową kobietą, bo nie masz w sobie zazdrości, zawiści i chęci zemsty :D

To dowód: stawiania się w roli MĘCZENNICY MIŁOŚCI, DOBRODUSZNEJ OFIARY TO WYMÓWKA, ŻEBY SIĘ ZA SIEBIE NIE BRAĆ, BO MOŻE KTOŚ DOCENI TWOJA OFIARNOŚĆ I COŚ ZA TO DOSTANIESZ. Nie dostaniesz. Sama musisz sobie zapracować/wypracować.

co ja mam sobie wypracowac? skoro ja wszystko mam,to ze kocham to chyba wszystko co mozna chciec-a obustronnosc-czas pokaze,zadna zemsta zadna zawisc nie zmieni na lepsze tak sadze

Gość do krokodylki
więc twoim zdaniem powinna napisać o tym jak bardzo go nienawidzi, jakim jest draniem i jak zniszczył jej życie? to jest dowód na uczucie? ma zatruwać siebie i wszystko wokół jadem? jest zwyczajnie wyjątkową osobą - tylko takie potrafią wybaczać i w taki sposób odchodzić