Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssddegtb

jakos slowo facet i kochac nie pasuja mi do siebie

Polecane posty

Gość ssddegtb

a przeciez faceci tez moga kochac, prawda?

Mogą - ale wtedy źle na tym wychodzą , aka przestaja być facetami tylko cipkami. Miłość to dla faceta seks i przywiązanie (aka fajnie mieć kogoś na stałe - aby sobie był cuś jak pies;)). jesli facet pokocha - biada mu biada - to znak ze ma jeszcze serduch a serce nie wskazane u faceta tylko rozum - serce kobieca rzecz

Gość ssddegtb
no wlansie, a jak na razie wydaje mi sie, ze z ich strony, to tylko gra, wyrachowanie a tak naprawde nie kochaja.

Może tak być - to zalezy jakie wczesniej facet miał doświadczenia - może nie byc tak źle może naprawdę Ci pokochał;) najlepiej sprawdzić to poprzez mały test: jeśli dasz mu do zrozumienia że ty cos do niego teges, toz wolnij zrób się aka "twierdza nie dozdobycia" na jakies pół roku:P jesli przetrwa i latac będzie za tobą jak piesek to hura - facet Cie pokochał!!!!! jest Tój zrobisz z nim co zechcesz będzie Twoim małym kundelkiem - ALE STRZEZ SIĘ - tay faceci szybko się kobitkom nudzą!- Prada taka - żę wy kobiety włąśnie wolicie jak facet tylko gra, albo udaje że gra wtedy rodza się wam domysły w główkach aka on mnie nie kocha - i tym sposobem nie uciekacie od niego:D:D:D

Gość jereziah
o przepraszam! ja swoją partnerkę kochałem do szaleństwa! Nieba bym jej uchylił. ZAWSZE byłem przy niej i dla niej! Od tygodnia się już pokłóciliśmy 3 razy. Wszystko ona zaczęła, bo zaczyna wymyślać i szukać dziury w całym. Dla mnie to wygląda jak początek końca. I to ona zaczęła wyjeżdżać z tym wszystkim ! I tyle mi z tego kochania przyszło...

jerezihhh kocha, kochaj potem bedziesz płakał i wył do księżyca jak Cię zostawi - smutne ale u nas w plemieniu każdy facet to przechodził - serce kobieca rzecz - facet nie ma mieć serca ma mieć rozum!

Gość weronkax
Co do pytania autorki-jasne,żę faceci potrafia kochac-ale nie pokazuja tego jak my-kobiety....A jesli chodzi o to,jak ktos napisal,że dla faceta milosc to sex i przywiazanie to sie nie zgodze, bo facet bzykac moze sie z kazda panna niekoniecznie ja kochajac-przeciez faceci,mezowie zdradzaja-i kochaja kochanki? Nie, dla nich to zabawa,sex -cos nowego.....

faceci nie okazują miośc bo NIE KOCHAJĄ - to wam kobitkom się zdaje że kochaja - To że wam kupią kwiaty powiedza me słowo - to tylko kwestia kultury i chęci aby było obojgu mło nic więcej - Faceci NIE KOCHAJĄ - po pewnym czasue wszystko się nudzi nawet zona:P (kwestia czasu) pytanie tylko akimi wartościam se facet kieruje - jeden zdradzi drugi nie;) Ale jedno jest pewne nie ma dla faceta słowa miłość tylko Przywiążanie - jeśli facet Kocha to jest pizdeczką (panny wedzą o czym piszę). A kazdy normalny facet oczywiście powie Kocham Cię skarbie - po np. bzykanku - ale zupełnie inaczej te słowa odbiera nż kobieta

Gość ssddegtb
ja z mozambik, ale widac, ze cie jakas laska odrzucila:D. jeju, czemu wy myslicie, ze jak tak sie zakochaliscie, to laska juz te powinna stracic dla was glowe, ajak nie stracila, to jakas szmata, ktora lubi byc pomiatana? kazdy chyba mial zlamane serce w zyciu, ja tez!:) nie uzalaj sie nad soba.

ej ja mam dziewczynę - niedługo rok świętujemy:D złamane serce miałem i to złamane serce mnie czegoś nauczyło:P nie warto pokażywać jak to bardzo facet kocha jak o bardzo się stara - bo to nie męskie - facet powinien byc jak zimny drań, niestety okazywanie uczuc to nie męskie, a samo jak słowo "miłość" - to wszystko facet racjonalnie powinien okreslic mianem przywiązania, stabilizacji - nic więcej

Gość ssddegtb
no, to powodzenia w zwiazku:)

jakoś nie narzekam - rok razem jestesmy i powoli zmierzam do zaręczyn;) Autorko (widac ześ idealistka i to młoda) odpowiedz na filozoficzne pytanie - Co to miłośc? A zobaczysz że dla kazdego to coś innego:P:P:P Wy kobitki patrzycie sercem i dobrze - facet powinien dla kontrastu patrzeć rozumem...A zakochany fact na modę kobiecą to masakra - ale uwazam że kazdemu facetowi cos takego raz w zyciu powinno sie przytrafić - bo to uczyżycia, potrafi faceta zmusić do okreslenia siebie, swoich celów i tego czego chce od zycia.... A tak propos - moja partnerka raczej na mne nie narzeka:D

A co do idealistów - jesli masz wielkie serce to musisz miec twardą dupę:P a faceci nie lubią jak ktoś kopie ich po dupie:P

Gość jereziah
prawda. Wy kobiety non stop narzekacie, że szukacie uczuciowego, wrażliwego faceta, a jak już się taki znajdzie to po pewnym czasie Wam odpierdala po prostu i zaczynacie wymyślać i szukać dziury w całym !!

jA np. oczekuję od życia stabilizacji, miec dom rodzinę i dziei aby na stare lata ktoś mnie odwiedzał:P:P:P dla mne to jest słowo "miłość" i szukałem partnerki która ma podobne cele na przyszłość - znalzałem i sie dogadujemy jak uał:D i ne było zakochania motyli w brzuchu itp. a jednak jestem szczęśliwy i ciesze się życiem:) kedyś miałem motyle w brzuch, fiołki zakochanie pełną gębą, cackałem sie z panna jak z jajeczkiem i huj z tego wyszedł - zadałem sobie pytanie "po jaki chuj" i mne olsniło - określiłem siebie i znalazłem sens zycia;) czego i autorce zyczę Świat to nie lukier (idealistko;) ) i nie ma co starac sie aby był lukrem bo nigdy nie będzie - trzeba pzrystac na zasady gry i ich przestrzegac a będzie git;)

Gość ssddegtb
ja z mozambik, cos z abardzo rpobujesz sam siebie przekonac do tego wszystkiego, co? trzymaj sie.

ja sie nei przekonuę bo juz dawno to zrobiłem;) poprostu podęłem z Toba dyskusje bos idealistka - tez kiedyś takim byłem;) Człowiek rozważa za i pzreciw potem podejmuje decyzje - a jak jest wierny decyzji trzyma sie jej to dorasta;)

Gość 452178
"jesli facet pokocha - biada mu biada - to znak ze ma jeszcze serduch a serce nie wskazane u faceta tylko rozum - serce kobieca rzecz" sama prawda... ale baby chca kochajacego:/

baby same nie wiedzą czego chcą! Nie wierzy się kobietom i nie stara się ich zrozumieć - facet jak zachowuje się jak facet nie musi się martwic że partnerka go zostawi;)