Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjnbvn gfn

problem w związku

Polecane posty

Gość hjnbvn gfn

chciałabym się Was spytać jak wyglądająWasze związki. bi w moim chyba jest coś nie tak. Mam chłopaka z którym jestem 4 lata- od 3 mieszkamy razem. tylko jemu coś się poprzestawiała, i nawet nie mogę sobie przypomnieć kiedy to się zaczęło. otóż jak przychodzi z pracy to pierwsze co włącza komputer i gra- średnio do 23-24 w domu nie robi zupełnie nic, jego puszki po piwie mogą stać i tydzień dopóki ja ich nie wyniose tak samo kubi po kawie itd.. a najgorsze jest to że ciągle ma do mnie pretensje że jest bałagan itd.... a ja nie chce ciągle biegac ze ścierą za nim, i dlatego średnio 2 razy w tyg. słysze jaka jestm pojebana itd...

Hihi, wybacz ale jestes smieszna. Sprzatasz jego mieszkanie z jego brudow i robisz wszystko zeby mial wrazenie, ze nie musi niczego sam. Naiwnosc przewyzszajaca troposfery :P

Gość hjnbvn gfn
ale ja mu mówieto on mi odpowiada ze przeceniam siebie i to co "niby dla nigo robie"- wkurw mnie ogarnia jak to słysze. on w domu nie robi praktycznie nic poza wyrzucaniem smieci a jak go o coś poprosze to ciągle pózniej i pózniej a ostatnio jak nie robie wsystkiego to mi powiedział że ja najchętniej to bym mieszkała w zasyfionym i zasranym mieszkaniu. i ciągłe awantury ze sam musi sobie koszule prasować

masz to na co się godzisz!przyzwyczaiłaś swojego pieszczoszka do wygód to teraz cierp ,albo żyj w syfie

Gość hjnbvn gfn
a jak go od tego odzwyczaić? najgorsze sa wyzwiska a nie sprzątania i jego obrażanie na pare dni dopóki ja go nie przeprosze bo inaczej sie nie odzywa i zawsze wszystko przekręca na moją wine

Gość ojjj skad ja to znam...
ju mnie tez ciagle gra jak przyjdzie z pracy siada na laptopa i do pozna gra to ja sprzatam myje gary piore gotuje robie sniadania itd.... mojego nauczyla tego kochana babcia ktora wszystko za niego robila mysli ze jezeli ja jestem chwile wczesniej z poracy to wszystko na mojej glowie i ja niejestem zmeczona on zawsze jaki ja zmeczony itdskonczy grac o 23 i wtedy ja juz padnieta leze w losku a mu sie zachciewa seksu;/ z tym ze u mnie jakbym nic nie robila tez by bylo dobrze jak nie posprzatam nigdy mi nie powie ze nie posprzatalam tylko zawsze musi byc obiadek moze byc brudno syf byle byl obiadek

No to nie jest normalne. On znalazł sobie sprzataczke, kucharkę, praczkę. A sam nic nie wnosi. Zastanow sie.

Gość hjnbvn gfn
zastanawiam się ciągle, ale po wczorajszej akcji to juz nawet myśleć mi sie nie chce. wracaliśmy razem z pracy i zwróciłam mu uwagę że jak coś do niego mówie to żeby szedł koło mnie a nie 5 schodków dalej, bo schodziliśy po schodach. to awantura ze sie do niego przyp... itd. i ta gadka co zawsze ze jestem zjebana, ze mam zjebany charakter itd..... potem do kompa, a ja juz mam dość gapienia sie w telewizor więc poszłam do galerii pooglądać sukienki- przychodze ani słowem sie nie odezwał . poszłam zapalic do łazienki to awantura ze chce mieszkać w zasranym śmierdzącym i chuj wie co jeszcze mieszkaniu. a jak mnie nie ma to sam pali w mieszkaniu i to w pokoju a nie łazience

Gość do prawnego
jeśli masz taką możliwość wyprowadź się z waszego mieszkania nie zrywaj, nie kończ związku powiedz, że potrzebujesz przestrzeni i czystego mieszkania jeśli on nic nie zrozumie pora chyba się pożegnać mnie gdyby raz facet powiedział, że mam zjebany charakter dawno bym to zakończyła

Gość ojjj skad ja to znam...
ty chociaz tv sobie obejrzysz ja jestem za granica i nie mam polskiej tv tylko zagraniczna;/

Gość bnhfmnx
Z takim idiota chcesz dalej byc? gdyby moj facet powiedzial do mnie " pojebana" to mialby pieklo :O albo gdyby nie robic nic w domu :o takiego sobie wzielas to cierp albo go rzuc poki czas.

Gość hjnbvn gfn
kurde, ale ja widze ze on potrafi, jak sie pokłócimy i ja pojade do rodziców to on sobie wysprząta na glanc mieszkanie. a ja go mogę prosić i nic. ile możńa telewizje oglądać? juz mi sie nie chce- on nigdzie nie chce wychodzić- co to za zycie

Gość mastodont nieznany
ile macie lat?

Gość hjnbvn gfn
ja 25 on 24

Gość jestem ciekawa czym
sobie zasłużyałaś na takie traktowanie?

Gość beeellla
Kobieto, zostaw go i uciekaj jak najdalej. Wiem, co mówię, bo mam takiego męża. Przed ślubem - bajka - sprzątał, gotował i robił wiele innych rzeczy w domu. Po ślubie - komputer i tv. Nic go nie interesuje. No chyba, że mamusia ma przyjechać - wtedy zasuwa przy garach aż iskry idą. Można się wtedy pochwalić umiejętnościami kulinarnymi. Jak mu zaczęłam powtarzać, że ja nie byłam, nie jestem i nie będę jego sprzątaczką i kucharką, to usłyszałam, że ja potrafię się tylko czepiać. Szlag mnie trafił!! Walczę z jego lenistwem ale wiem, że to wina matki, ona go źle wychowała - synuś miał zawsze wszystko podstawione pod nos. Żałuję, że nie pokazał siebie z tej strony przed ślubem.