Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yty

Co na podłoże do niemowlęcego pełzania?

Polecane posty

Gość yty

Mam problem bo podłoga w moim mieszkaniu nie nadaje się do tego żeby pozwolić po niej pełzać dziecku (to stara klepka podłogowa, w bardzo złym stanie więc dziecko wbijałoby sobie drzazgi). Nie stać mnie też na większe zmiany. Stąd moje pytanie. Czy macie jakieś patenty na stworzenie dziecku odpowiednich warunków higienicznych? Czy maty składane, piankowe się sprawdzają? A może... basenik ogrodowy? Co innego jeszcze? (Mam bardzo ograniczony budżet.)

Gość Lil' poo
Dywan? Wykładzina? Mata/puzzle EVA?

Gość kauczukowe rolki
hmmmm no sluchaj chyba zdajesz sobie sprawe ze raczkujace dziecko bedzie wychodzic poza mate!!!! moja rada to obic podlogw wykładzina...

Gość kauczukowe rolki
no lub dywan zakup!

Gość yty
Jak tylko będę miała kasę, to kupię wykładzinę lub zmienię parkiet ale na razie nawet na porzadny dywan nie mam (no bywa i tak). Tymczasem dziecko rośnie i spowalniam jego rozwój przez to że bawi się na tapczanie lub na małej macie. W każdym razie potrzebuję rozwiązania na teraz. A te puzzle sprawdzają? O czymś takim myślałam.

Gość Lil' poo
Tak, ale im większe kupujesz tym drożej automatycznie za nie płacisz. Linoleum też byłoby tanie.

Gość yty
Faktycznie może to podobna cena. Dzięki za rady! Jakby ktoś zechciał coś dodać, to byłabym wdzięczna.

Gość kauczukowe rolki
a nie mozesz kupic naj naj tansza wykladzine i ja rozłozyc przynajmniej na samym sródku pokoju dziennego??

Gość ja podaje rozgniecione
a duzy koc? ja rozkladam nawet na dywanie duzy koc i na nim sie bawi