Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wenuss12

konflikt z siostrami partnera

Polecane posty

Moje drogie ...zakładam temat który od kilku miesięcy nie daje mi spokoju. Jestem z moim partnerem od 2,5 roku , jesteśmy szczęśliwi mimo tego co nam czasami zycie przynosi. Dla każdego z nas to drugie było "pierwszym":) Ja jestem dziewczyna która jako jedyna została "wprowadzona" do domu mojego chlopaka. Od początku zauwazylam zywe zainteresoanie moja osoba wsrod jego siostr wszystkie sa starsze od niego o 10 lat i wiecej. Zaczelismy wspolne zycie, wynajmujemy mieszkanie, studiujemy. Jego siosry obserwuja mnie na kazdym kroku. Widzialam to, jednak dopoki byly mile nie martwilam sie tym, zawsze jednak chcialam wypasc jak najlepiej w ich oczach. Zadna z nich nie jest zamezna ( najpierw licza sie pieniadze, najpierw chca sie ustawic). No i wszystko bylo pieknie dopoki nie spotkala sie z siostrami sam na sam.Pojechalam do rodzicow chlopaka pomoc w przygotowniach swiatecznych, one tam byly. podczas robienia jednej z potraw poprosilam je o to by posmakowaly bo nie wiem czy mam dalej doprawiac czy takie jest ok. dla jednej bylon za ostre a dla drugiej za mdle. Obstawily mnie tak i patrzyly co robie, usmiechajac sie zlosliwie zapytaly czy nie denerwuje mnie to ze mnie oceniaja i ze patrza mi na rece ( ironiczny ton) wiec odparłam, ze przyzwyczailam sie do tego. ikomentowaly wszystko co robie, jedna zwrocila sie do mnie na per Pani, ogolnie straszna atmosfera. Glupie usmiech i inne zlosliwosci, nie moge zrozumiec daczego tak mnie traktuja. wszystkie ich przytyczki sa bardzo wyrafinowane takie miedzy wierszami, a takie najbardzeij bola. Podkreslaja jak to one mlodo wygladaja, a ja......itd.... mam naprade dosc tego to niszcy moj zwiazek. Niechcacy uslyszalam rozmowe w ktorej twierdza ze ja za wszystko czepiam sie mojego chlopaka. moja mama zpytala mnie czy nie pomyslalam o tym ze mnie po prostu nie akceptuja...Okazuje sie jedank ze do jednej z nich musze wyjechac w celach zarobkowych na ponad miesiac. co ja mam robic??????/ wiem problemy tego typu byly na forum, ale ja chce byc z moim chlopakiem cale zycie i nie chce miec konfliktu z jego siostrami..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować