Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia8118

znudzona żona!czy wy też macie czasem ochotę...

Polecane posty

Gość agusia8118

na chwileczkę zapomnienia!jestem mama rocznej coreczki mam męża z ktorym na dzin dzisiejszy uklada sie nawet dobrze jestesmy ze soba juz 11 lat bylo swego czasu b.ciezko uczuciowo miedzy nami -romanse mężapo urlopie macierzynskim wrocilam do pracy i sie zaczelo praca dom dziecko gary!mam juz dosc mąż w miare ozliwosci mi pomaga ale czy wy tez macie czasem doly typu mam ochote na odskocznie!!???jak mnie skreca od miesiaca na jakis krotki mily romansikcos co bymnie odciagnelo od tej codzinennosci od tej rutyny!!!czy to normalne wg was?mialyscie jakies przygody???

Gość firana
nie - to nie jest normalne . normalne byłoby jakbyś siez koleżankami spotkała - a nie marzyła o skoku w bok . nie wierzę ,w trwałość waszego małżeństwa .

Gość sandruu88uunia
kochana normalne chyba ja mam 21 lat od 3 lat gnije jak mięcho poza lodówką bo mój facet ograniczył mi życie do kuchni domu marketu i ewentualnie filmu przed kompem jestem na skraju załamania nerwowego mam ochotę pizgnąć wszystko jak patrze na tego osła......i niebawem to zrobie kurcze nie pamietam kiedy byłam potanczyc załamka

Gość Bell niedoszła mamusia
nienormalne. Jak ci się nudzi..to go nie kochasz...dziwie sie bo macie dziecko..jak ono powstało? skoro nie kochasz tego faceta? z przymusu? na pewno nie z miłosci..bp dzis zamiast pisac takie głupoty pisałabys gorące smsy do męza:)

Gość firana
to ci problem - naprawdę można sie załamać .....facet ją ograniczył .....

Gość agusia8118
gdybys sie nie calowala kolo roku nie byla przytulana choc oto prosisz bez skutecznie to nie wiem czy nie miala bys takich pragnien a kim ja jestm poza matka kucharka i gdy ma ochote kochanka na żądanie??? z niczego takie mysli sie nie biora!!! nie ma skutku bez przyczyny

Gość cdnnnnnn
dziewczyny, dałyście sie facetom zagonić do tych "garów" i teraz Wam żle czemu sie nie dziwię.

Gość cdnnnnnn
romansik? czemu nie?

A ja cię rozumiem. NIE TY JEDNA.

Gość agusia8118
prosic sie o milosc to upakażające

Gość agusia8118
a dziecka nie żaluje bo bylo planowane i kocham ja najbardziej na świecie ale jak sobie pomysle ze mam spedzic cale zycie bez uczuc wyzszych to chyba wole sama dziecko wychowywac

Gość sandruu88uunia
hehe właśnie top trendy w telewizorni leci ja siedze na fotelu a mój 32 letnie amant beka pierdzi i dłubie w nosie, zapowiedział mi po południ ze zis tez seksu nie bedzie bo jest zmęczony ale jak tak na niego patrze to odechciało mi sie.....prawda nie można się prosić o miłość......niechno mi się ktoś nawinie to będzie taki rogacz---spakuje mu walize i jesli nie zdąży sie zmienic zanim kogokolwiek nie znajde to będzie peszek mam dość starania się o szympansa

Gość firana
a jakich to " uczuć wyższych " chcesz szukać poza małżeństwem ? bno zdaje sie ,ze coś pisałaś o odskkoczni , niezobowiazującym romansiku - to są te uczucia wyższe ?

Gość eeennnaa
ja Was rozumiem, ale tak naprawdę właśnie tak wygląda tzw. dorosłe życie.Dotyczy to osób tóre nie mają swoich zainteresowań, np. sport, film, cokolwiek co zmusza do spotkania i poznawania nowych ludzi. W takim środowisku dobrze mieć swoją połówkę , wrócić do domu, pogadać, poplotkować, pośmiać się. Chodzi o to aby LUBIC swojego partnera. Każdy jest kowalem swego szczęścia, facet nie może być całym Waszym życiem. Najdziwniejsze w tym wszystkim,że na końcu to oni od WAs odejdą a nie Wy od nich. Wasza frustracja zabije związek, który nota bene oni zaczęli mordować wcześniej.

hehe właśnie top trendy w telewizorni leci ja siedze na fotelu a mój 32 letnie amant beka pierdzi i dłubie w nosie, zapowiedział mi po południ ze zis tez seksu nie bedzie bo jest zmęczony może pałka mi nie stoi?

Gość firana
sandrunia :) wiem ,ze to nie jestśmieszne - ale sie uśmiałam z dystansu jaki masz do siebie :)

Gość jeojeo
oj tak.......

Gość sandruu88uunia
oj tak przy nim trzeba dystansu do siebie--jak go poznałam pracowałam jako modelka....zmusił mnie do rezygnacji więc...studiuję i jestem bezrobotna...łykałam antykoncepcyjne tabsy i dostalam burze hormonów upasłam się---no dla mnie to kosmos 38 rozmiar;P ale jest duuuza różnica...hihihi więc rozumiem że juz go tak nie ruszam ale no dajcie spokój no za dobrze ze mną miał obiadki, bielizna fiu fiu co po chwila i się bydle rozpaskudziło. Kurdę blaszka moje BOŻYSZCZE skimało na kanapie-tj norma nie bede go budzić nacieszę się samotnością i przestrzenia w wyrku ile się da:D jejku ludzie gdybyście poznali perypetie mojej codzienności zdechlibyście ze śmiechu-zaraz zapodam:D

Gość agusia8118
w moim przypadku zwylke dla was przytulenie pocalownie czy przyjacielska rozmowa sa dla mnie uczuciami wyzszymi to cos malo realnego w moim malzenstwie a ja ma dopiero 29 lat

Gość agusia8118
dawaj posmiejemy sie troszki

Gość sandruu88uunia
oglądamy jakiś czas temu. Ten nowy o Hitlerze kurcze tytuł mi uciekl i niemieckiego nie znam ale chyba Mein Fuhrer< fanatyków przepraszam> w każdym razie w skupieniu oboje oglądamy on otoczony chipsami colą i parówkami....film leci, on nic nie pyta nie mówi filme leci i leci i w końcu moment kuminacyjny finish i napisy......pytam się chłopięcie" no to jak co sądzisz o filmie"?? na to on---" nieee no fajny fajny tylko jestem zły bo ogólnie cały czas tego całego fuhrera pokazywali a Hitlera to oni razu nie zobaczyłem......" ręce mi opadły.....

Gość Bell niedoszła mamusia
a obcy facet myslisz ze cie pocąłuje:D? musisz u takiego wyzebrac miłosc bo obcy...to dopiero upokarzajace...lepiej zajimij sie męzem...tu wymysl..jak podsycic żar..

Gość sandruu88uunia
tego jest mnóstwo historię które wnukom będę opowiadać....ale wiecie kiedy go poznałam był przystojnym 190 brunetem na brzuszku miał tareckę super poczucie humoru pełno przyjaciół....teraz zostaa mu ja i 190cm:D:D:Dnajgorsze jest to ze do niczego paskuda zmotwować nie idzie-ja mu sie prosze aby z kumplami na [iwo polazła męda....

Gość cdnnnnnn
Sandrunia- to Ty wesoło masz i przynajmniej sie nie nudzisz ze swoim menem:)

Gość dziwne to
Sandrunia...masz świetne poczucie humoru ale chłopa do wykopa:)

Gość sandruu88uunia
nie wiem na prawde myślę że fajna ze mie dziewucha nie jestem ideałem piękna i sylwetki ale nie brakuje mi inteligencji i pozucia humoru---wspieram się opinią kompetentnych znajomych lub postronnych, poczta pantoflowa i te takie;P ale przyjaciółki tez potrafioą dokadzić----chociaż tym zakałom moim nie wierze-one wmówiłyby mi że jestem gwiazną muzyki pop, i powinnam być na razkładówkach wszystkich gazet:D:D:D hihihihi

Gość agusia8118
heheehe dobry jest!przynajmniej sie z niego posmiac mozna bo moj to wiecznie zmeczony mruk-dziadeczek

Gość firana
to rzeczywiście bystry facet :) a do autorki - sama pisaląs ,ze teraz jesteś w dobrym zwiazku z mezem - bo bylo roznie - i teraxzz nagle jest żle i brak ci " uczuć wyższych " ?