Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia8118

znudzona żona!czy wy też macie czasem ochotę...

Polecane posty

''JAK NAM WIADOMO TO W POLSCE SA DOMY SAMOTNEJ MATKI NIE SAMOTNEGO OJCA BO TO WY FACECI ZOSTAWIACIE SWOJE ZONY JAK PORODZA WAM DZIECI '' Tak jest przez niesprawiedliwe sądy, które zawsze bez względnie stoją po stronie matki. Gdyby nie bylo dyskryminacji męzczyzn w sprawie ojcostwa to każdy facet wychowałby wlasne dziecko, tylko nie mamy takich prawnych możliwości. Żaden facet nie porzuca własnych dzieci , do tego zdolne są tylko kobiety.

Gość agusia8118
HAHA TAK SIE SKLADA ZE MNIE MAZ ZDRADZAŁ JAK TYLKO MOGL!SAMI ZACZYNACIE!A JESLI CHODZI O MOJA WARTOSC TO JA ZNAM I JETEM JEJ SWIADOMA DLATEGO SZLAG MNIE TRAFIA NA TAKIEGO MEŻULKA-PANA I WLADCE

.........tak to normalne ,myślę że wiele z nas o tym marzy ,tylko większość wmawia sobie że tak nie jest......taka "odskocznia ";-)fajnie by było ....ale niestety trzeba być realistą ...

Gość agusia8118
NIESTETY!

Gość agusia8118
podnoszę

Gość JEJKUOn
masz rację.....ja też mam taką ochotę

Gość JEJKUOn
agusia agusia...dgzie jesteś?

Gość żona wieśniaka
Ojciec się znalazł! obrońca pokrzywdzonych ojców. Jak większość popaprańców myślisz że kobieta to inkubator. Jak każdy facet nie masz pojęcia co to poród, a gdybyście mieli okazje tego doświadczyć to przez reszte życia trwali byście w celibacie

Gość nawalona ziutka
a po co z chujokiem siedzisz?

Gość żona wieśniaka
NIE ZASTANAWIAJCIE SIĘ !! róbcie to na co macie ochote, zdradziłam i nie załuję, to byl pierwszy krok do zmiany wszystkiego, nigdy nie lubilam się ograniczać, jedyne czego w życiu załuję, to że wyszłam za patałacha. Przez 4 lata żylam w ogromnej presji, starałam się dogadzałam, obiadki , kanapeczki do pracy, sprzatanie, praca, studia, łudziłam się że to docenia, miarka się przebrala kiedy zaczeliśmy się starać o dziecko, zbliżenia przestały być przyjemnością a jedynie formą załlodnienia, frustracja narastała, on rozmemłał się jak klucha, czlowiek o ciasnych horyzontach i bez perspektyw, a obiecywal nieba przychylić. Ksiażkę można by napisać, kartek nie szkoda , szkoda życie marnować. Szacunek dla prawdziwych kobiet które wiedza czego chcą!

Gość ghoust
Facet,poprostu zdziadział i tyle.Ja mam 31 lat i ciągła ochote na sex.

Gość hjm,hjg
Chcesz się bawić to zostaw męża, oddaj dziecko do domu dziecka i baw się z kolesiami w klubie będziesz miała radochę!!!!

Gość 575678
Zdrada to dziś wręcz jest nakazana po jakimś czasie bycia razem. dziś zamiast narzeczeństwa czy małżeństwa musi być zdrada i skoki w bok!!!!

Gość marekb
jestem...

Gość gość
nie tylko zona moze byc znudzona.jestem zonatym facetem gg 39760606

Gość gość
wyciągnąłeś temat z 2010 roku mam ochotę Ci napisać i spotkać się z Tobą a potem nagranie pokazać żonie :D

Gość gość
dlaczego nie widzicie, że to co was męczy to macierzyństwo i jego realia a nie mąż? czemu wszystko zwalacie na meża, a macierzyństwo gloryfikujecie?

Gość gość
Ona mnie zdradza, ja ją zdradzam. I czasem dla świętego spokoju się bzykniemy. I tak 25 lat. A odejść od siebie nie chcemy bo fajnie razem nam się śpi, żyję.

Gość gość
Jeśli się o czymś takim myśli, to znaczy, że uczucie się wypaliło.