Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....................jjjjj.jjj

czy calujecie sie z nowopoznanymi na imprezach?

Polecane posty

Gość .....................jjjjj.jjj

dziewczyny, czy calujecie sie z nowopoznanymi facetami na dyskotekach? chodzi o to ze jednego wieczoru sie poznajecie i tego samego sie calujecie? czy zdarza wam sie lub zdarzylo sie? co o tym sadzicie i jak myslicie jak odbieraja takie zachowanie potencjalne oosby, chloapki???

Gość Bell niedoszła mamusia
całujemy sie na randkach...ale tak na imprezie ze znajomymi...nie..bo faceci smierdza wodką i petami...

Tak zdecydowanie kobiety takie cos praktykują, mnie to obrzydza i odrzuca od razu na starcie. Niestety pijane kobieny robią strasznie głupie i żenujące rzeczy.

Gość sweetonion
?

Gość pani ogrowa
czy faceci myślą, że trzeba/powinno si pocałować po 1-2 randkach?

Gość Tylko łatwe pozwolą na to

Gość pani ogrowa
to seks ma być wg Ciebie na 1-2 randce? :O :O :O ?

Seks moze być wtedy, kiedy obie osoby mają na niego ochotę. Mówiąc prościej - pożądają się bardzo. I co, według Ciebie mają się wstrzymywać, sztucznie hamować i udawać, że nie mają na siebie ochoty? :P

Gość moja dzidzia spi
ja sie calowalam

Gość nie ma to jak przelizać się
z jakąś nieznajomą ździrą co 5 minut temu robiła laskę w kiblu jakiemuś oblechowi. Smacznego frajerzy. :S

Gość kobiety są łatwe
i na imprezach robią lody w kiblach

heh, no jeszcze mi się nie zdarzyło choć mam już dużo :P wiosenek na głowie....i imprez za sobą :)

Gość kakakarakan
no wlansie, czy chlopaki sadza ze tak trzeb arobic, bo jak nie robi tak to "cnotka niewydymka"???

Gość kakakarakan
mzoe troche tak

"kakakarakan - no wlansie, czy chlopaki sadza ze tak trzeba robic, bo jak nie robi tak to "cnotka niewydymka"???" a kogo to obchodzi, co myslą jakies tam chłopaki? całowac się nalezy dlatego że sie ma na to ochotę, a nie dlatego że mozna zasłużyc na epitet. nie dasz sie pocałowac - bedziesz cotka niewydymka, dasz sie pocalowac - bedziesz dziwką. zawsze sie znajdzie odpowiedni epitet. jak sie bedziesz tym przejmowac to daleko nie zajdziesz. poza tym - w wieku na ktory wskazuje styl zadanego pytania o wiele lepiej być cnotką niewydymką niż wydymką dla wszystkich.

Gość kakakarakan
tak zgadzam sie, zawsze otrzyma sie epitet jeden z tych ktore wymienilas. to ile sadzisz ze mam lat?

metrykalnie nie mam pojęcia, psychicznie dałabym Ci najwyzej 18...

Gość kakakarakan
mam 18.

Nie zdarzyło mi się i nie zdarzy. Całowanie, macanie i przypadkowy sex na imprezach lub z nowo poznanymi czy też bez uczucia nie wchodzi u mnie w grę bo żyję według swoich zasad. Mam w dupie czy ktoś nazwie mnie dziw.. czy cnotką szanuje się dla siebie, a nie dla innych.

no widzisz jak ładnie trafiłam. nie patrz na to co ktoś o Tobie pomysli, tylko na to czego chcesz i co jest dla Ciebie dobre.

Gość kakakarakan
masz racje. nie mowie ze ja tak robie ale mi sie to zdarzyloale nie mam zamiaru tego powtarzac. i niewiele mnie to obchodzi ze wszyscy dookola tak robia

Gość vv,mxzczloj
zdarzylo mi sie calowac na imprezie raz, na drugi dzien mialam ogromnego moralniaka i wiem, ze nigdy czegos takiego bym nie powtorzyla. chemia uderzyla do glowy. z calowanym wtedy obiektem jestem do dzis

Gość kuwejt
to ja wam cos powiem. mam kolezanke--przykladna dziewczyna- w szkoel same 5, do kosciola to by najlepiej codziennie chdzila, pielgrzymki, oazy i te sprawy, w domu to tylko mamusia i tatusia posluszna itd. ale jak idzie na impreze to zazwyczaj sie z chlopakami na imprezach caluje- z nowopoznanymi, potrafi zcasami po kilku piosenkach juz to robic, my jej mowimy, nie rob tak, to nie jest zbyt dobre, pomysl jak to z boku wyglada, beda na ciebie mowic dziwka. ona odp: dajcir mi spokoj, nie robcie ze mnie dziwki, bo nia nie jstem- nie uprawiam z nimi sexu, ale tylko sie caluje.

Gość ericcccsonsony
stwierdzenie cnotka niewydymka nie ejst rownoznaczne ze stwierdzeniem: porzadna, szanujaca sie dziewczyna