Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARARA

pamięc

Polecane posty

Gość KARARA

Mam takie pytanko chce kupic śmiesznego pendriva w kształcie jakiegoś zwierzątka czy coś i nie wiem gdzie miałabym sie udac. Macie jakieś pomysły??:) Z góry dziękuję:)

obadaj sobie tracer.eu, mają peny w różnych mniej lub bardziej dziwacznych kształtach :D no wyglądają jak maskotki. no i co ważne - ciutkę tańsze są od ich "firmowych" odpowiedników, a jakościowo dają radę.

Nie jestem ekspertem w tych sprawach,ale tracer na pewno ma tani sprzęt. Wydaje mi się,że warto chyba zaoszczędzić parę groszy, szczególnie na penie. W końcu liczy się tylko to by miła wzglednie dużo miesca, prawda

ja znam tylko jedną firmę tracer która robi super pen-drive o bardzo fajnych kształtach nie tylko zwierzęta ale np. naboju czy stopy bardzo fajnie to wygląda i powiem wam że zaczyna się z tego już małe hobby robić dla niektórych ludzi - kiedyś były karteczki a teraz pamięci USB :P

Ta firma ma chyba największy wybór takich niecodziennych pen drive'ów. Mają chyba nawet całą specjalną kolekcję zoo - tak mi się wydaje. Widziałam kiedyś kilka penów z tej kolekcji wyglądają super. Z resztą sama taki jeden w domu mam :-) Dla faceta też się coś znajdzie, jakieś samochody naboje i tym podobne wynalazki ;-)

Gość panic
znalazłam dwie przenośne pamięci w kształcie zwierzątek: http://www.electro.pl/produkt-EMTEC_Pamiec_przenosna_EMTEC_M312_4GB-141050,249.html i http://www.electro.pl/produkt-EMTEC_Pamiec_przenosna_EMTEC_M311_4GB_Mis-141048,249.html przyznasz, że są po prostu słodkie, do tego mają dość sporą pojemność i nie są drogie, także mam nadzieję, że Ci się spodobają :)

Takie ciekawe oryginalne pendrivy robi tracer. Poszukaj w internecie pendrivów tej firmy, widziałem jakieś w kształcie ośmiorniczki. Bardzo fajny pomysł na prezent.