Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he236

czy przyznasz ze inne dziecko jest ładniejsze od twojeg o ?

Polecane posty

Gość he236

Nie ,moje jest najpiękniejsze :) Chyba dla każdej matki jej dziecko jest najładniejsze na świecie.

Gość nie dla kazdej, moje jest
brzydkie wręcz :( wstydzę się wychodzić z corką na spacer bo wszędzie mamusie z ładnymi dziewczynkami a moja? Odstające uszy, duży nos i ogólnie wygląda jak kulfon jakiś :o Całkowicie podobna do teściowej :( Wiem, zaraz mnie zwyzywacie ale ja po prostu uważam że moje dziecko jest brzydkie bo tak jest :(

Gość martinika81
No moja akurat jest prześliczną blondyneczką z kręconumi włoskami i wielkimi oczkami ala sarenka, więc pomimo tego że staram sie być obiektywna to nie daję rady znaleźć w jej urodzie defektów. Zresztą jak z nią gdzieś wychodzę to ludzie przystają, żeby sie nią pozachwycać :)

Moja córka jest naprawdę śliczna-dużo osób tak mówi, nawet obcy ludzie na ulicy nas zaczepiają :D Żeby mi tylko z dziecka narcyz nie wyrósł :P Co nie znaczy, że inne dzieci uważam za brzydkie-każdy maluch "coś" w sobie ma i jest naprawdę dużo ładnych brzdąców :) Wszystko to jednak kwestia gustu...

Gość julia21211
haha odowiedzi bly do przewidzenia.tylko sie nie podnieccie za bardzo

julia21211>>>podniecenie chyba u ciebie wzięło górę, bo nawet jednego zdania nie potrafisz poprawnie napisać :)

moj syn jest piekny i madry!kazda matka powinna tak myslec o swoim dziecku to naturalne.

Gość muszę was zmartwić
ale mój synek jest najpiękniejszy na świecie :-D

Gość przyznałabymm
ale po prostu jak na razie nie było takiej okazji bo moja córeczka jest NAPRAWDE najładniejsza z tych co widzialam nie tylko subiektywnie jak wy mówicie ale obiektywnie :)

Gość ja widzę wady w moich
dzieciach - mimo że je kocham nad życie - ot perfekcjonistka jestem - bo z zewnątrz to ogólne zachwyty co do ich urody do mnie dochodzą - i obiektywnie wiem że są śliczni ale i tak przygldam się uważnie i się zastanawiam czy młodszy nie będzie miał zbyt duzej przerwy między 1 w przyszłości czy starszy nie jest zbyt szczupły itp dzieci ogólnie bardzo mi się podobaja -wszystkie- ale nie za urodę - bo ja każdemu jakąś "łatkę" potrafię wyszukać - tylko za niewinność - bezinteresowną radość- delikatność itp

Wiadomo, że dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze, najcudowniejsze, najmądrzejsze i same ochy i achy :) Ale nie popadajmy w paranoję :P Ja często widuję bardzo ładne dzieci, ale nie porównuję ich do mojego, nie zastanawiam się które jest ładniejsze. Bo po co? :)

Gość irqa.
hahaha jasne,tak samo jak zakladacie tematy sugerujace ze sie za wami faceci ogladaja a wasze dzieci oh i ah.Jakos na placach zabaw rzaaadko widze naprawde ladne dziecko.Chyba ze wasze myslenie to takie ze jak dziecko myka w firmowkach to jest takie sweet i wgl.Nie wiem czym sie kierujecie.Ale patrzac na dzieci na ulicach to albo wysokie czolo,odstajace uszy,dziasla jak u konia, zarosniete brwii albo takie pulpety ze na zjezdzalni nie mieszcza sie itp.Moja corka dla mnie jest wiadomo ze piekna,ale patrzac obiektywnie moim zdaniem ma zbyt kragle posladki,szpary miedzy zebami (ale dla niektorych to moze byc sexowne ;D ) i odziedziczyla obrzydliwy palec u stopy po mojej mamie ;/ .Za to wiem ze nikt jej nie podskoczy.Nauczylam ja kopac w jajca jak jakis chlopak bedzie jej dokuczac ;D W przedszkolu to ona rzadzi i na poczatku byly pomylki bo mysleli ze ma 6 lat,a ona ma 4 i brali ja do starszakow.Wiem ze w porownaniu do mnie ona moze cos osiagnac bo ma niewyparzona buzie ;D Najbardziej to mi zal jak znajome PULPETOW wrzucaja jeszcze na n-k swoje otyle dziecko upaprane w czekoladzie liczac na sweetasne komentarze.

Moje dziecko jest bardzo ladne: 1. Gazeta wydrukowala jego zdjecie. 2. Mielismy propozycje reklamy za niezle pieniadze.

irqa, to poczekaj jak bedzie wieksza to tak dostaniesz od niej z liscia albo z piachy ze popamietasz. Jak czytam co napisalas to nie wierze zeby ktokolwiek mogl byc taki stukniety jak ty. PATOLOGIA.

Brak mi słów :o Biciem innych i "niewyparzoną buzią" coś w życiu osiągnie :o

Tak. Są dzieci ładniejsze od moich, ale są też i brzydsze. Uważam, ze moje dzieci, a szczególnie córcia jest bardzo ładną dziewczynką i często spotykam się z takimi opiniami. W swojej "klasie urody" (jasne włoski niebieskie oczęta) ma u mnie nr 1. Ale są też inne typy urody których nie sposób porównać. Dlatego jak widzę na ulicy śliczne dziecko z czarnymi lokami to uważam ze jest piękne i nie prowadzę już porównań pt "czy moje ładniejsze czy to spotkane na ulicy". Są po prostu różne i tyle. Co do synka to uważam że jest cudowny, kochany, słodki... jest śliczny ale ma uszy jak słonik. :) W czapeczce albo chusteczce wygląda najpiękniej na świecie :)

Gość gfdh
nie mam dziecka ale nie rozumiem osób które sie oburzają. to chyba dobrze jak mama wspiera dziecko i w nie wierzy np że jest najśliczniejsze, najcudowniejsze, kochane, to buduje poczucie wartości dziecka i jest własnie zdrowo chowane, własnie jakby było inaczej to to by było źle. dziecko powinno mieć wsparcie u matki. i rozumiem wszystkie mamy które sie zachwycają swoimi dzidkami.

Gość ODjkll
a ja wam powiem tak..... NIE WIDZIAŁAM JESZCZE ŁADNEGO DZIECKA!!!!!!No moze tylko to dzieciatko w Barwach Szcescia-sliczne.. Poza tym jakies takie glowy wielkie,blondyni swinskie badz jakies inne defekty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie mam jeszcze dzieciaczka,ale jak bylam mala-to bylam taka sobie(widzialam zdjecia:p)-cienkie ciemne wloski,male czarne oczka,nawet nie za chudziutka.Teraz oczywiscie jestem ladna(oczywiscie masa komplementow zawsze i wszedzie:Oczyli nie moja opinia),mimo ze nie przypominam siebie jako niemowlaka!!!! Takze nie zachwycajcie sie swoimi dzieciakami,bo z tych "slicznosci"moze wyjsc w przyszlosci pasztecik o brzydkiej figurze-i Boze zachowaj-niskim wzroscie,a z takiej myszki(jak np ja) wyszla szczupla laska(173 cm,51kg) o dlugich nogach i ladnej buzi:P

Gość zielona pomarańcza
Obiektywnie rzecz biorąc jest dużo ślicznych dzieci, ale całkowicie normalnym jest, że matka uważa swoje za najpiękniejsze.

To co z nich wyrośnie w przyszłości to już inna bajka i nikt z nas tego nie wie. Jakbyśmy umieli przewidzieć przyszłość to świat wyglądałby całkiem inaczej niż teraz wygląda.

Gość fghnjmmmmm
Moja córcia jest śliczna - kręcone blond włoski, duże zielone oczy, pięknie wykrojone usta, zgrabny nosek. Dużo osób mówi, ze mam śliczną córcię. Mam też synka ale niestety on nie jest tak śliczny jak siostra. Wdał się w siostrę brata. Małe niebieskie oczy, wąskie usta, wąską bródkę. no nie jest za uroczy ale kocham go nad życie i mimo wszystko dla mnie jest śliczny :)

Gość gfdh
no już dowartościowałas się? to ze jesteś wysoko i szczupła jeszcze o niczym nie świadczy. a to że sie dowartościowujesz na forum jakie to z ciebie cudo pokazuje jakie masz życie usłane tak naprawde kompleksami. pewnie na dyskotykach nikt nie chciał z toba tańczyc jak byłaś małą i wołali za tobą żyrafa :D achłopak jak cie traktuje? na pewno cie szanuje nie, dlatego sie dowartościowujesz u obcych ludzi? żal.pl

Gość hahahahahooo
wszystkie dzieci matek kafeteryjnych widze ze sa piekne i wszystkie twierdza tak oczywiscie obiektywnie :) bo inni ludzie sie ogladaja :p ja sie niekiedy ogladam bo patrze na wozek albo na ubranko albo sie smieje ze dziecko jest grubasne albo ma duzy nos a nie dla tego ze jest takie piekne :p wszystkie wasze dzieci by do gazet sie nadawaly...........ciekawe jakos pracowalam w hipermarkecie i tych cudownie pieknych dzieci nie widzialam moze jedno na 20 jest w miare ladne.... eh troche prawdy zobaczcie ale matki chyba nie umieja niektore byc obiektywne widze

Gość hahahahahooo
a wogole to wejdzcie na nasza klase,.....tam to porazka swoich zdjec liczba 3 zdjecia dziecka idealnego 25 .....masakra nikt nie chce ogladac bachorow na nk i sie nimi 1000razy zachwycac dla mnie to parodia jakas wiadomo dwa zdjecia dziecka ze sie ma i tyle mozna miec zeby znajomi ktroych sie widzi na 5lat mogli sobie zobaczyc co sie u nas zmienilo i koniec......a najgorsze to wrzucanie zdjec codziennie nowych ....maly w piaskownicy, maly na kibelku, maly umazany , maly w trawie, na hustawce, w aucie........no porazka badzcie krytyczne chociaz troche i obiektywne.....