Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dno człowieka

dno i wodorosty

Polecane posty

Gość dno człowieka

Ja już nie wiem po co ja zyje.. Studia mnie dobijają przez nie tez nie mam pracy bo kto cie zatrudni od pon do czwartku - pseudo zaoczne.. Nie mam juz ani jednego przyjaciela Kobieta którą kocham do dziś leży w psychiatryku Zreszta "ma mnie w dupie" A w ogóle to co ja moge kobiecie dać ?? Małego penisa Zero mięśnia Słaby wzrok No i nawet pracy teraz nie mam

Gość kodżakka
a dla czego jest w psychiatryku?

Gość dno człowieka
widzisz nawet nie wiem ile już jej nie widzialem rok ... dwa... Ona starsza paaare lat Mi na niej zależało chciałem przyjaźni.... pewnego dnia słysze nie dzwoń więcej do mnie Wspieralem kobitke bo niby miala anoreksje, byla bezplodna, ojciec w dom chylal a siostra blachara mature wtedy pisala.... No a potem wyszlo ze nawet zaden lekarz nie wie co jej jest...jedni ze anoreksja inni ze schizofenia sylwestra spedzila w oddziale zamknietym... Trudno mi cokolwiek powiedziec wiem pokrecone to i jestem nienormalny... Ktos traktuje cie jak smiecia a ty go kochasz... A dziewczyny dzis potrafia nawet z 2 ma na raz krecic puscic jednego i 2 giego i za 2 dni miec 3 ciego

Gość kodżakka
mysle ze do zaoferowania masz bardzo wiele, uczuciowy facet to skarb

Gość Pamela Manderson
to rzuc w pizdu te studia, alebo wez dziekanke albo zdaj na jakies porzadne albo wyjedz , glowa do góry a co do penisa niekótóre maja ciesne pipki kazdy lubi sie pierdolic ale jak ktos ma troche oleju w głowie jak ja to wie ze miłosc jest wazniejsza :) pozdrawiam ciepło i rozowo , pamela 😘