Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po raz N-ty ten sam temat

moj facet

Polecane posty

miał przede mna wiele kobiet. ja nie mialam zadnego faceta jeszcze. zle mi z tym:(

Aha. Ale miał wiele kobiet fizycznie tak? a Ty z nikim jeszcze nie spałaś? A jak je miał tak fizycznie to było to jego dłuzsze jakieś związki czy tak o po prostu zaliczał?

z tego co wiem to raz byla przygoda na jedna noc a tak to wszystkie inne kobiety z ktorymi uprawiał seks były jego partnerkami dłuzej lub krocej. z jedna byl nawet ponad 2 lata... wiec nie były to przelotne zwiazki. ale gryzie mnie to ze ja nikogo nie mialam:(

Rozumiem :) To w sumie identycznie jak mój. Pierwsza była przygodą, z drugą był dwa lata, trzecia jestem ja :) Czyli razem miał 3 partnerki seksualne a on jest moim pierwszym :) Ale nie zmienisz przeszłości :) Liczy się to, że teraz jest z Tobą i że teraz Ty jesteś najważniejsza :) Nie patrz w tył, idź do przodu :) Wiem, że Cię to denerwuję, mnie trochę też, nie chcę porównywania z nikim, bo na pewno wypadłabym skoro z tą jedną był dwa lata i się " docierali " a ze mną jest dopiero 5 miesięcy :) Ale cóż poradzić..

Charlotte , gdyby ich bylo tylko 3 to bym to przełkneła. ale ich było wiecej... nie wiem ile, nie chce pytac o to. ale na pewno nie 3 czy 4:(

:P No ale na pewno ma więcej lat od mojego ( 20 ) więc i miał więcej dłuższych związków.:) Ja mam tyle szczęścia, że poznałam go właśnie w tym wieku. Jakbyśmy się poznali za parę lat, to też na pewno było by ich więcej :)