Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zboczony chłopak

Nowa dziewczyna się obraziła, bo próbowałem jej włożyć palec do pupy

Polecane posty

Gość Zboczony chłopak

Kochałem się ze swoją nową dziewczyną i w pewnym momencie chciałem jej włożyć palec w pupę (robiłem to większości moim partnerkom). Ona zaczęła się pieklić i wściekać, a jak zapytałem: "ale może za to sam anal lubisz?", to się obraziła. Jakie macie rady, żeby pozbyć ją tej pruderii?

Gość nie lubiaca analu
trzeba bylo sie upewnic, czy lubi takie rzeczy przed przejsciem do rzeczy...

Gość Zboczony chłopak
Nie znamy się długo, a to było nasze pierwsze wspólne pójście do łóżka. Zazwyczaj z nowymi kobietami już przechodzę do takich rzeczy od razu jak idę z nimi do łóżka

💤 Właśnie dla tego nie lubię "nowych" dziewczyn :O bynajmniej nie z powodu palca wkładanego do duupy. :O :O

Gość Zboczony chłopak
Dziwne są kobiety, które nie chcą mieć dobrego seksu od razu

Gość Zboczony chłopak
No jak to co ?Głupi jesteś czy szukasz durnia na wydmuch?

No głupi a co już nie wolno.💤 Ale myślałem że skoro ty jesteś taki "MONDRY" to mi wytłumaczysz i już nie będę głupi. :O :O :O

Gość fiu fiu bździu
ile wy macie lat? 15??

Gość Bizja
On przez dobry seks rozumie to, że partnerka zgodzi się na wszystko co jemu się podoba i sprawia mu przyjemność, nawet jeśli ją to obrzydza czy tego nienawidzi.

Zdiagnozuję to jako kretynizm rozwojowy... Po prostu brak mi słów, na takich jak Ty...

Aha... czyli jeszcze nie wpadł na to że łatwiej jest sobie palcem podłubać w nosie niż komuś w duupie. :O no ale żeby od razu ubierać to w takie słowa jak "doby skeks" :O :O :O

Gość Zboczony chłopak
"Nowy" rozmawiać z tobą o dobrym sexie to jak z ślepym o kolorach, więc dzieciaku rwij na forum gier komputerowych. Już cię tu niema smarku ! Bo do dupy nakopię. Smarku!

Gość Bizja
Wiesz, ja mam wrażenie, że ten ślepy będzie wiedział więcej o tych kolorach niż Ty o dobrym seksie... To, że Tobie jest dobrze nie znaczy, że jej też, ale Ty pewnie jesteś z tych "Jestem zajebisty w łóżku. Skąd wiem? Bo JA zawsze mam orgazmy".

zboczony czy ty nie potrafisz zrozumieć, że nie każdy lubi jak mu coś wsadzają do tyłka?? Jeszcze na dodatek nawet nigdy o tym nie rozmawialiście. Daj spokój, jak by mój facet cokolwiek próbował wsadzić do tyłka i nawet nigdy nie wspomniał, że tak lubi i może kiedyś spróbować, to też bym się oburzyła.. a 'nowy' to on nie jest...

Gość Pan Jowialski
Nad zboczonym się znęcali w dzieciństwie, teraz taki agresor z niego a w środku zalękniona kruszyna

Gość Zboczony chłopak
Ale prostak, kto cie o zdanie pytał w ogóle? Jasnowidz czy co, skąd wiesz co ja przez co rozumię, nie brakuje nawiedzonych laików. A ty yeti się nie wpierdalaj!

To potraktuj mnie jak daltonistę, może to coś zmieni i w końcu 💤 uzyskam odpowiedz na moje pytanie a nie odsyłasz mnie na forum o grach, gdzie przesiaduję aż do bólu gałek ocznych. :O

Gość Bizja
Pewnie mu do tyłka coś wkladali jeszcze;)

Gość Pan Jowialski
Nowy to debil jest, on ma takie samo pojęcie o seksie jak ty, niczego się nie dowiesz od zboczonego;)

zboczony po co piszesz na forum, skoro i tak nikogo nie posłuchasz, tylko na wszystkich plujesz?

Gość Pan Jowialski
podszyw drugie imię tchórza

Jaki bym nie był 💤 nie zmieni to faktu że temat jest nie dość że tendencyjny to do tego kumuluje odpady ze zdrowego społeczeństwa... więc nic tu po mnie.

Gość nie lubiaca analu
Zboczony chłopak nauczysz mnie analu?

Gość Zboczony chłopak
ja lubie mieć rure od odkurzacza w dupie to nierozumiem jak ktoś może nie chcieć mojego palucha, często dłubie nim sobie w swojej dupie i moja sie nie obraża, a jak wkładam sobie rure do dupy to lubię też włączyć wtedy odkurzacz, to sie nazywa dobry seks

Gość barrafeli
a lubisz srać? ;) bo to takie samo uczucie tylko od drugiej strony- mało podniecajace ;p

Gość barrafeli
a wogóle to nie bałeś się ze pusci baka lub trafisz na czoko??

Gość Zboczony chłopak
Nie bałem się bo swoje panienki czyszcze leatywą przed a ty nie bałeś się jak ci koledzy z celi cwelili odbyt i wkładli ci tm sczotkę do czyszczenia klopa?

Gość Zboczony chłopak
No i jak cie tak zapchali w kake to nie leciały ci potem kartofle z dupska?