Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paulla.

Balagan w pokoju .

Polecane posty

Gość Paulla.

Hey . Jestem nastolatka i nienawidze sprzatac . Mam straszny balagan w moim pokoju . Wydaje mi sie ze w wiekszosci wszytskich nastolatkow jest straszny balagan w pokoju . Jednak moja mama nie moze tego zrozumiec . Ciagle sa awantury ze mam posprzatac a nawet mnie szantazuje ze jak nie posprzatam to odlaczy mi internet . Jak dla mnie jest to chore . Szantazowac dziecko bo nie chce sprzatac w SWOIM pokoju. ? Kazdy byl kiedys nastolatkiem i wie jak to jest . Ale ona twierdzi ze jak bde miala 18 lat to moge sobie nawet nasrac (sorry za wyrazenie) na srodku lecz dopolki z nimi mieszkam mam sie sluchac. Wspomne jeszcze iz moja mama ma chopla na punkcie porzadkow. Kocha czystosc . Ze mna jest zupelnie odwrotnie. Mi balagan nie przeszkadza . Denerwuje mnie tez to ze gdy spie ona wchodzi mi do pokoju i zbiera ciuchy z podlogi i je pierze bo twierdzi ze sa brude . Nawet gdy mialam je jeden dzien ona i tak twierdzi ze byly brudne. Powiedzialam ze sama bede sobie prala i ze nie zycze sobie aby ktos wchodzil do mojego pokoju gdy ja spie albo gdy mnie niema albo wchodzic nie pukajac. Wydaje mi sie ze to normalne u nastolatkow. Czy jednak nie. ? Prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy maja nastolatkow w domu badz wiedza cos na ten temat. ; ) . Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować