Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia1829

wyplówanie jedzenia

Polecane posty

Gość kinia1829

Hejj . ;] Czy przezuwanie i wyplówanie jedzenia jest skuteeczne czy nie ? To nie to samo co wymuszanie wymiotów i moim zdaniem napewno lepsze.. A wy co sadzicie czy to dobry sposób czy nie? Na jakies stronie pisze ze to nie pomaga ale nie pisze dlaczego .. Moim planem bylo wymuszanie wymiotów ale to zbyt ryzykowne i jest w tym wiecej minusów.. Moze robiliscie tak kiedys albo robicie czy to jest skuteczne ? No i nie piszcie ze to jest bez sensu albo zebym na diete przeszla lub cwiczyla .. Biegam prawie codziennie przez godzine cwicze tez godzine .. A do wakacji trzeba schudnac dodam ze nie jestem zadna anorektyczka waze 63 kg.

Gość kinia1829
sory wypluwanie xD co za róznica skoro rozumiesz ja tu pytanie zadaje a nie pisze wypracowanie z polskiego co nie .?!

Gość kinia1829
no to po co sie wypowiadasz?

Gość a ile masz wzrostu
?

Gość kinia1829
165

Gość lepszeeeeeee
wypluwanie na pewno już lepsze niż wymioty

Gość a ile masz wzrostu
to nie wyplówaj tylko przejdź na m.j. skutkóje:p🖐️

Gość ghjkl;
a po co masz wypluwać? Przeznacz jedzenie dla biednych i powodzian...mimo że efekt ten sam co wypluwanie to jeszcze nie tylko schudniesz ale zrobisz dobry uczynek...

Gość o czym wy w ogóle gadacie
zapomiałaś małpo, że miałaś pakować w paczki i wysyłać głodującym dzieciom do Afryki

Gość lepszeeeeeee
ale to i tak moim zdaniem jest już pewna forma bulimi wiem bo też choruję na bulimię. Tak więc skoro wypluwasz jedzenie to jesteś już chora na 100 % nie ma się co oszukiwać

Gość kinia1829
byla bym chora jak bym byla od tego uzalezniona a ja dopiero dzisiaj zrobilam to po raz pierwszy ,.

Gość zibzzzzzzzi
ale to nie pomaga bo nie zaspokajasz glodu. jak jestes chora, a jestes.. bo zdrowa osoba nie musi zajadac emocji i moze przejsc na normalna diete...to takie wypluwanie nic nie da, bo zapelnienie pustki emocjonalnej daje wypelniony zoladek i na jakis czas uczucie sytosci. ty bedziesz tak zrec i wypluwac caly dzien, a taka bulimiczka sie nawpierdala o wiele mniej od ciebie, pojdzie zwymiotuje i ma spokoj do konca dnia.