Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem co o tym myslec

Sama nie wiem co o tym myslec mam

Polecane posty

Otoz,poklocilam sie z facetem.dzien pozniej u niego na profilu nk ukazal sie komentarz od jakies panny.on twierdzi ze jej nie zna.przegladal znajomych tej kobiety,okazalo sie,ze wsrod jego znajomych jest tylko mu znana jego siortra.jesli to prawda,ze jego siostra szuka mu zastepczynie mnie to jest mi bardzo przykro.

Gość
od czego w koncu ma sie rodzinę

Myslalam ze rodzina powinna pomagac.fakt padla decyzja,ze sie rozstajemy.mieszkal pare dni u siostry,ale zle sie u niej czul,wiec zaproponowalam,ze moze mieszkac nadal ze mna poki nie znajdzie dla siebie lokum.ale czy ja upowaznia to zeby szukala mu partnerke?dobrze sie nie rozstalismy a ona juz mu szuka panne.watpie ze tamta kobieta od tak sobie zostawila u niego komenta na nk,tymbardziej ze on ma jeszcze nasze wspolne zdjecia wstawione.rozumiem,ze ludzie szukaja milosci tez przez nk,ale to zazwyczaj pisze sie prywatne wiadomosci a nie zostawia sie zwyklego komentarza.dziwnie mi z tym..

No powazna:d.na poczatku smialam sie z tego komentarza...ale mi bardziej chodzi o zachowanie jego siostry(jesli w ogole ona maczala w tym palce).poprostu dziwnie mi z tym.fakt w naszym zwiazku roznie bywalo.ona nie musi mnie lubic,ale takich rzeczy sie nie robi!Skoro martwi sie o brata,to powinna coś zrobic aby byl szczesliwy.wedlug niego ja jestem jego szczesciem,wiec chyba powinna cos zrobic abym Miedzy mna a nim bylo lepiej a nie szukac mu panny