Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosianka

Mój facet był ze mną tylko dla pieniędzy!!!

Polecane posty

Gość małgosianka

Niestety. Myślałam że pokochał moje dziecko , myliłam się. Myślałam że jest inny myliłam się. Dzisiaj z nim skończyłam. Drugi facet przed którym ostrzegała mnie rodziną. On był ze mną tylk dla pieniędzy mojej rodziny, i wmawiał mi że jest ze mną szczęśliwy, że mnie kocha, a po cichu za pieniądze które mu dawałam zabawiał się z innymi kobietami. Jeszcze w dodatku wogóle nie pracował, tylko był na moim utrzymaniu.

Myślałam że pokochał moje dziecko , myliłam się. => Nigdy na to nie licz.

Nie obraż się ale to tylko i wyłącznie twoja wina że mu na to pozwalałaś sama masz za swoje ja w zyciu bym nie pozoliła na to zeby mój chłopak ciekał a ja charowała no sory jakaś lub jakieś wspólne działanie bycia razem musi być ... tylko wspólczuć ze sie nabrałaś... trzeba byc czujnym na kazdym kroku... bo nic nie jest tak piekne jak sie wydaje

Gość Emmett Fitz-Hume
Konkludując: zostałaś wydymana bez mydła :)

Ale ty jesteś głupia. Nie mierz nas mężczyzn swoją miarą. Żaden facet nie ejst z kobietą dla pieniędzy, to tylko kobiety potrafią być takie perfidne. My mężczyźni jesteśmy pracowitymi ludźmi i własnymi rękoma potrafimy sobie zarobić. Nie musimy żerować na innej osobie.

Gość marci@
życie ..

Gość a propo
dobrze ze go w pore zostawilas

Gość małgosianka
Wiem nie powinnam liczyc na to że on kocha mojego syna, tym bardziej że nie kochał mnie. On wogóle nie pracował, mieszkał u mnie za darmo a nawet oddawałam mu połowe swojej wypłaty i pożyczałam pieniądze od ojca na jego długi. Nie wytrzymałam i wyrzuciłam mu jego rzeczy przez okno i kazałam nie wracac. On wydawał moje pieniądze na swoje potrzeby i długi. Dlaczego ja byłam taka głupia? Sam się chwalił nawet przed swoimi kolegami że znalazł sobie kobiete która ma bogatego tatusia. Wszyscy mnie przed nim ostrzegali, a ja głupia go broniłam.

Gość hiehiehieh
o kurfa dominik znowu sie zbultał :P śmieszny już jesteś chłopie, serio :D :D :D

Po zdjęciu "różowych okularków widzi się rzeczywistość, której kiedyś nie chciałaś widzieć. Współczuję takiego uzależnienia. Na szczęście zmądrzałaś.

Gość hfdgfhd
Gdzie Ty takiego lesera znalazłaś ?

no cóż facet uczył się od najlepszych... Skoro kobieta może być z facetem dla kasy to czemu nie odwrotnie...

Gość małgosianka
Dzisiaj go wyrzuciłam, w końcu się od niego uwolniłam. Ja nigdy z nikim nie byłam dla pieniędzy, to był drugi facet który mnie zawiódł. Naprawde, najchętniej to bym sobie teraz odebrała życie, jednak nie moge tego zrobic, ponieważ mam dla kogo życ. Mam dziecko, rodzine która mnie wspiera to powinno mi wystarczyc.

Gość małgosianka
Nie, już nie chce żadnych mężczyzn, jedyne co teraz moge robic w tej kwestii to ich unikac.

Gość hfdgfhd
Dobrze,że go już nie ma w Twoim życiu ! Tylko nie powalaj mu znowu do Ciebie wrócic ! jak mu tak dobrze było u Ciebie i miał życie za darmo to będzie wracał jak bumerang i od Ciebie zależy czy jeszcze stracisz kasę i nerwy na takiego ...

Gość _kredens_
to Ty mu dawałaś pieniądze i go utrzymywałaś świadomie - więc do kogo pretensje?

Gość mięso mięsa
widzisz tak będziesz chyba miała całe życie naiwność do niewyobrażalnej potęgi widziałaś, że nie pracuje, że wygodnie sobie żyje na Twój koszt i nie dawało Ci to do myślenia bo bałaś się utracić iluzję miłości która jest nic nie warta jak tuningowany na ferrari pontiac fiero (jeśli wiesz o czym mówię :D) jeśli będziesz bała się prawdy, zawsze dostaniesz w dupę zawsze! może znaleźć się facet, który pokocha Twoje dziecko to się zdarza ale Ty nie możesz pragnąć tego za wszelką cenę to się może zdarzyć ale wcale nie musi Ty tak bardzo pragniesz tego, że nim to się może w ogóle stać już widzisz, że tak jest

Gość małgosianka
Ojciec mojego syna zostawił mnie dwa tysiące przed ślubem, twierdząc że nie jest gotowy na ojcostwo. Sama z dzieckiem bardzo dobrze sobie radziłam, napewno to lepsze niż mieć przy sobie faceta który znowu wyrządzi mi krzywde.

Gość mięso mięsa
oczywiście że tak jest lepiej poza tym myśl inaczej nie szukaj dziecku ojca na siłę bo może się okazać, że może będziesz miała ojca dla dziecka ale nie będziesz miała dla siebie faceta to też się zdarza

Gość beeeeeeeeebeeeeeeeeeeeee
21:16 [zgłoś do usunięcia] Kaliban Myślałam że pokochał moje dziecko , myliłam się. => Nigdy na to nie licz. dlaczego? Ja szczerze pokochalam corke mojego meza. Kocham ja jakby byla moim dzieckiem i ona tez mnie kocha :)

Nie obraż się ale to tylko i wyłącznie twoja wina że mu na to pozwalałaś sama masz za swoje ja w zyciu bym nie pozoliła na to zeby mój chłopak ciekał a ja charowała no sory jakaś lub jakieś wspólne działanie bycia razem musi być ... tylko wspólczuć ze sie nabrałaś... trzeba byc czujnym na kazdym kroku... bo nic nie jest tak piekne jak sie wydaje a gdzie ona napisala, ze harowala?? korzystal z pieniedzy jej rodziny ;)

małgosianka masz dylemat dokładnie taki sam jak każdy bogaty albo lubiący bogato żyć facet. Nigdy nie wiesz czy ktoś nie jest z tobą dla pieniędzy. Ale nie dawaj facetom kasy bo to cię nigdy do niczego nie doprowadzi. A jeśli chcesz być sama żeby cię nikt nie skrzywdził to twoja sprawa ale trochę to masochistyczne. Może po prostu lepiej dobieraj facetów? Może szukasz w nieodpowiedniej grupie.

Gość dsfvxfvsfvxf
po prostu miałaś pecha i tyle wierze, ze znajdziesz w koncu tego jedynego, zobaczysz:-)

Gość Jagwóździanka
Moja kumpela też jest z takim typem.Nawet za niego alimenty płaci . Jak jej mówiłam żeby go wywaliła z domu to się na mnie obraziła .

Juz mi sie nie chce odpowiadac na inne posty, ale ten mi sie spoodbal i go popieram ;) 22:00 [zgłoś do usunięcia] mysliciel999 małgosianka masz dylemat dokładnie taki sam jak każdy bogaty albo lubiący bogato żyć facet. Nigdy nie wiesz czy ktoś nie jest z tobą dla pieniędzy. Ale nie dawaj facetom kasy bo to cię nigdy do niczego nie doprowadzi. A jeśli chcesz być sama żeby cię nikt nie skrzywdził to twoja sprawa ale trochę to masochistyczne. Może po prostu lepiej dobieraj facetów? Może szukasz w nieodpowiedniej grupie.

Gość Pipeliniusz
Faceci to swinie. A kobiety szmaty. Pierwszych wychowala telewizja a drugie pop kultura.