Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roczarowana zyciem

Ciagle czegos mi brak.

Polecane posty

Gość roczarowana zyciem

Jestem młoda, podobno ładna, studiuje, mam kochajaca rodzine, faceta, przyjacioł... a mimo to czesto czuje totalna pustke. Brakuje mi czegos, nie wiem czego. Przeciez teoretycznie nie potrzebuje do szczescia niczego wiecej. Pozornie. Sa dni, kiedy czuje sie tak totalnie beznadziejna, ze az zal doope sciska:o Potrafie nawet po wielu latach rozapietywac błedy, porazki, rozpady zwiazkow swoich. Mój mezczyzna jest teraz daleko ode mnie, zobaczymy sie za kilka tygodni. Ostatnio zaczełam sie zastanawiac czy naprawde go kocham? Jest dla mnie bardzo dobry. Kocha, mnie szanuje, jest szczery, zabawny, inteligentny... swiata poza mna nie widzi, mowi, ze ma w zwiazku ze mna powazne plany, chociaz jestesmy razem zaledwie rok. Ale ja nie wiem co czuje teraz. Nie wiem czego chcę. Nie czuje sie do konca spełniona:o Uwazam, ze moje zycie jest bardzo spokojne, zwykłe, normalne. Ze w przyszłosci bede załowała, ze najlepsze swoje lata poswieciłam na szkołe, podczas gdy inni sie bawili. Boje sie, ze kiedys bede załowała, ze najlepsze lata swojego zycia przebimbałam, nic tak naprawde nie robiac... :( Czy kto tez tak ma?

Gość ladaco
malkontentka

Gość
nie

Poprostu czujesz się albo niedoceniana przez partnera albo w związku brakuje chemii i Twój partner mimo tego jaki dobry by dla Ciebie nie był nie pociąga Ciebie wystarczająco

Gość _kredens_
jesteś kobietą i u was to norma

Poprostu czujesz się albo niedoceniana przez partnera albo w związku brakuje chemii i Twój partner mimo tego jaki dobry by dla Ciebie nie był nie pociąga Ciebie wystarczająco

Gość rozzzczarowana zyciem
Mozliwe, ze macie racje - jestm wieczna malkomentką i w doopie mi sie poprzewracało:o Jest mi zle po prostu. Nie powinnam na nic narzekac, nie mam prawa bo wiem, ze moje problemy sa błahe na tle problemow innych ludzi...

Moj partner mnie pociaga. Niedawno musielismy sie rozstac na jakis czas (jego praca) i jest mi go brak, na poczatku było bardzo, a teraz po pewnym czasie juz sama nie wiem, chyba mniej:o Zauwazył ze rozmowa przez tel ostatnio nam sie nie klei i jakas dziwna jestem. Nie chce go skrzywdzic. To dobry człowiek i jestem z nim szczesliwa.

Gość kiona
też tak mam...

kiona - to chociaz nie ja jedna...

To oznacza że Cebie nie pociąga kjakby pociągał to by Twoje uczucia trawały niezmiennie takie same a nawet i o wiele mocniejsze by się stały.Moja narzeczona musiała na 3 miesiące za granicę wyjechać jak narazie 2 miesiące minęły jak jej nie widzę a czuję do niej jeszcze większe uczucie niz jak przy mnie była.Jeżeli w trakcie rozstania zaczynasz wątpić oznacza to tylko tyle że aż tak ci nie zależy na byciu z partnerem mimo jego dobroci.

Pavlo - czasem mysle czy to nie ma zwiazku z tym, ze kiedys byłam bardzo w kims zakochana, przez długi czas. A on traktował mnie tylko jako kolezanke. Spotykalismy sie ale ja to inaczej rozumiałam niz on:( Uwazam to za swoją porazke, ze tak go kochałam, a on mnie niestety nie:( ale obiecałam sobie, ze to koniec. Ponad rok temu odciełam sie od przeszłosci i zaczełam zyc bez złudzen i szukac szczescia przy boku kogo innego.

Historia ludzi słabych. Takich co nie potrafią podejmować decyzji i trwać przy nich. Takich co się wiecznie chowają przed ryzykiem za innych. :)

Sama sobie własnie znalazłaś rozwiązanie problemu bo znając życie tamte uczucie jeszcze nie wygasło a zaczęłaś się spotykać z partnerem z którym teraz jesteś i to zaowocowało waszym związkiem

philozoph - cos w tym jest, dobrze podsumowałes😭

Chcesz być na szczycie?? Musisz podejmować ryzyko decyzji. Jak nie ryzykujesz to stoisz w odległym szeregu i marudzisz :) Spełnienie nie spada z nieba :) Trzeba bardzo ciężko i boleśnie na nie zapracować :)

philozoph - zaryzykował mkilka razy i niestety w wiekszosci przypadkow poniosłam kleske. Jestem dosc krytyczna wobec siebie, wiec przezyłam bardzo te porazki:( Moje zycie jest do bolu przewidywalne - jestem przykładna corka, kochajaca kobieta, chodze na zajecia, czasem spotkam sie ze znajomymi w wiekszym gronie, czesciej z przyjaciólka, no i z facetem, jak jest blisko. Poza tym nic...

Anonimie - tylko gdzie?:(

Gość przelotem
masz neurotyczną osobowość zawsze będzie Ci źle

nic dziwnego ze jestes tym rozczarowana i ze szukasz czegos wiecej,

przelotem - nie jestem neurotyczką. Znam charakterystyke takich osob i ich opis nie pasuje do mnie.

dzien dobry.

Gość krajdojaj
dobry dzień jest na wagę złota :) no to oby był dobry :)

Gość gość
Zycie zaczynało mnie przerastać. Nie potrafiłam odnaleźć się wśród ludzi, z każdym miesiącem problemy narastały i zaczynałam wpadać w powazną depresję. Pomogło mi oczyszczenia energetyczne, które zamówiłam na stronie http://moc-energii.pl , teraz znowu jestem pełna zycia, tak jak kiedy byłam jeszcze młoda. Wreszcie patrze w przyszłość z optymizmem.

Gość gość
Brakuje Ci szalonej miłości. takiej bez której nie mogłabyś oddychać. jedynej którą pokochasz całym sercem dla której warto by było stracić życie i rozum