Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalanatalaa

nie daje rady,,przez ojca(((((((

Polecane posty

ojciec znowu mnie poniżył, wyzywa, i chciał mnie uderzyć to go odepchałam aon na to że co ze mnie za córkam że jutro mam sobie sam chleb kupic itd, on sobie kupi chleb cos tam jeszcze i mu starczy, jestem juz tak zalamana..juz bylo tak wiele razy, ojciec moj to alkoholik pije od kad pamietam, nawet nie mam komu się wyżalić i pisze na tym glupim forum, mam 23 lata i myśle czasami żeby skończyć ze sobą,,,,,nie daje rady,,,,,,,,,

Gość newnenred
mieszkasz tylko z ojcem ?

Gość polajna
23 lata i siedzisz w domu z ojcem alkoholikiem? wyprowadz sie :)

mam chłopaka ale wstydze sie mu mówić o tym co sie dzieje w domu, on ma wspaniała rodzine i tym bardziej mi cięzko,

mam chłopaka ale wstydze sie mu mówić o tym co sie dzieje w domu, on ma wspaniała rodzine i tym bardziej mi cięzko,

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
To weź się za siebie i po pierwsze wyprowadź się !!!!

masz chlopaka, a on ma wspaniala rodzine. To chyba sam tez jest wspanialy, wiec na pewno nie wysmieje Cie, nie porzuci, poda pomocna dlon. Opowiedz mu o tym, jak Ci ciezko, w koncu komu masz zaufac, jak nie jemu? I kto moze Ci pomoc, jak nie On? Pokonaj wstyd, to nie Twoja wina, ze masz takiego ojca!

tak sie łatwo mówi.....nie mam siły ani ochoty na nic, wiem że póki on jest to bedę miała życie beznadziejne......delikatnie mówiąc, kązda niedziela jest taka sama...wygaduje mi pieniądze, jedzenie a ja nawet nie dostaje złotówki od niego na cokolwiek dla siebie

TO NIE TWOJA WINA! Nie mozesz ponosic winy za to, jak spaskudzil Wam zycie Twoj ojciec. Szukaj pomocy, nie wstydz sie.

Gość żołądkowa gorzka i balsam
Do sądu rodzinnego wytocz sprawę o znęcanie się psychiczne rodzina nad Tobą! Sąd i prokurator go utęperuje oraz lawnicy!

Gość żołądkowa gorzka i balsam
Sąd musi skierować ojca na odwyk alkoholowy! Terapia potrwa z miesiąc! On powoduje rozpad życia rodzinnego!