Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

26latek na imprezie 18tkowej?

Polecane posty

Spotykam się z 26 latkiem, wiem, że bardzo lubi spędzać ze mną czas i że mu się podobam. Zostałam zaproszona na imprezę urodzinową koleżanki, z osobą towarzyszącą. Bardzo chciałabym pójść z nim, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Nie wiem, jak dorosły facet będzie się czuł wśród 18 latków, spośród których zna tylko mnie. Jasne, że najlepiej jest zapytać jego samego, ale nie chcę go stawiać w niezręcznej sytuacji bo pewnie głupio będzie mu odmówić. Jak myślicie?

Gość wykop
spotykasz się aż tak starym dziadem chora jesteś co na to twoja matka

Gość służebniaca jania na strzała
jesli mu odpowida to go zabierz

Gość Zapytaj
i będzie po problemie,jeśli nie będzie chciał pójść w wieku 26 lat zapewne będzie w stanie odmówić:))

Gość azsxdcrfgth
jezeli sie spotykasz to chyba do czegos to zobiowiazuje? chocby do pytania czy zechce ci towrzysz na imrpezie, na ktora nie musi isc jezeli nie chce. jak sie boisz/wstydzisz zapytac go o taka rzecz to przykry ten wasz...zwiazek.

bycie razem to nie tylko bycie razem zamknieci przed swiatem.. to chyba tez wlasnie dzielenie sie swoimi swiatami.. moj jest starszy ode mnie lat 10 i na imprezy ze mną chodzi i sie z moimi kolegami dobrze dogaduje :D

ja bym sie smialo zapytala i tak jak ktos wyzej pisal, powiedz, ze jak nie chce isc to nie musi. skad wiesz.. moze sie wlasnie ucieszy i bedzie sie fajnie bawił? ;)

mam pytanie do autorki tematu, troche dziwne pytanie: czy jesteś z Legnicy? ;P a spytać się zawsze możesz, jak się nie spytasz, to się nie przekonasz ;)

jak 26 latek spotyka sie z 18 latką to raczej nie uwaza cie za jakas dziecinna a siebie za bog wie jak doroslego zeby sie mial z toba nudzic. tak wiec sadze ze i do imprezy z mlodzieza nie bedzie mial nic przeciwko :P