Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milimetrowa

Szczęśliwe mamusie małych i duzych dzieciaczków !

Polecane posty

Ja na swoją też często ąż zła byłam,bo czekoladę to by całą na raz zjadła,a potem płącz nad talerzem,bo brzuszek boli i nie chce jeść .

Najlepiej robił mój teść. Jak jechaliśmy w niedielę do nich na obiad on już w drzwiach z wafelkiem itp. no i po obiedzie.

Sorry że tak nagle wsiąkłam ale musiałam zrobić sałatke bo mi się składniki ugotowały:)

Przepraszam,że się wczoraj nie pożegnałam,ale musiałam małą wykąpać,zrobić jej mleczko i kolacje dla męża i Madzi :) . A dzisiaj już byłam z Magdą na tych wynikach,poszłam z nią już o 7,biedna musiała wstać o 6.30 :(. Chciałam iść jak najwcześniej,bo potem jest dużo ludzi :O . A tak to było chyba 5 osob przed nami :) . Madzia była bardzo dzielna,bo po drodze jej tłumaczyłam,że trzeba żeby była zdrowa,a jak będzie grzeczna to pójdziemy później na plac zabaw :D . Płakała,ale usiadła grzeczne ze swoim misiem i tak patrzała na tą co jej pobierała :D .

To brawo za postępy :) Jakaś nagroda się małej należy :) Ja teraz idę z dziewczynkami do ogrodu, mała od paru dni ma wystawiony basen :P

Ja się czuję ok,tylko nie wyspana jestem :D. Mała co dwie godziny je i muszę wstawać :D :). A co u Was dziewczyny ?

Kurde dziewczyny jak mnie drażnią tematy o aborcji !! Ja nie wiem jak to można zabić płód-dziecko ! A teraz pojawił się "Do 24. tygodnia płód nie czuje bólu. Można usuwać",no cholera mnie trafia jak są takie tematy !!!!! Przecież to taka bezbronna istotka,która nie może się bronić :( . Przepraszam musiałam się wyżalić :(.

Ja bym nie mogła usunąć ciąży:( Miałabym wyrzuty sumienia do końca życia:(

No właśnie ja też nie mogłabym :( . Tak mnie drażnią takie nieodpowiedzialne matki,które najpierw robią,a potem myślą . Najpierw uprawiają sex bez zabezpieczenia,a potem tematy,że nie mogą mieć tego dziecka . A co u Was ? Mój mąż wziął dziewczynki i poszedł do swojej matki :O. A ja mam spokój i CIISZĘĘ :D

Widzę że nie przepadasz za swoją teściową:) Ja jade po południu na imieniny do męża babci:) a potem na noc do teściów także wróce pewnie jutro po obiedzie

Mój mąż właśnie pojechał na takie wielkie cotygodniowe zakupy, zrobiłam mu listę i wziął Laurę która uparła się że chce jechać z tatusiem. Majunia od kilku dni zaczęła przesypiać całe noce co jest dla mnie szokiem, jak mówiłyście nie budzę jej i śpi do koło 5 i później jeszcze tak do 8-9. Teraz leży zaciekawiona na macie :) Czekam tylko na meża i Laurę i jedziemy do mojej kuzynki na weekend, za miasto takie trochę wiejskie klimaty i zwierzęta :) Laurusia będzie zachwycona ;)

Ajjj- tak to prawda nie lubię się z teściową,ale to co jest między nami nie dotyczy dzieci. Dlaczego dzieci miałyby nie mieć kontaktu z babcią,bo matka jest z nią pokłócona ? Jeśli teściowa chce się widywać z dziewczynkami jak jej tego na pewno utrudniać nie będę . Bo jaka teściowa jest taka jest,ale dziewczynki na pewno ba swój sposób kocha . Majówka- o fajnie macie weekend za miastem :) . A my po południu jedziemy do moich rodziców też za miasto,bo jadę do taty z prezentem :)

Witam:) Ja siedzę w domu,moja niunia jest chora:( Wczoraj miała 39 stopni temperatury:(

My wczorj wróciliśmy dopiero koło północy do domu więc nie miałam siły nawet nic napisać. Laura był zachwycona, cały dzień na świerzym powietrzu, ze zwierzakami, dla nie to był raj ;) Nawet jechała na koniu co podobało jej się najbardziej. Majuni też służył wiejski klimat, ładnie spała ale w nocy obudziła się raz na mleko ;) a jak nosiłam ją na rękach to rozglądała się i robiła duże oczka :) Teraz wleciała teściowa zabrać dziewczynki na spacer :) Biedna Kinga :( a oprócz temperatury coś jeszcze jej dolega?

Witam, My też wczoraj pojechaliśmy w gości. Byliśmy u prababci. dziewczynki były zachwycone perliczkami, krowami i małymi pieskami.

Ma troche kaszel:( byłam z nią wczoraj na pomocy doraźnej,dostała antybiotyk.Lekarka powiedziała że to zapalenie gardła. Do 1 w nocy zbijałam jej temperature.Dałam jej czopek,robiłam okłady.Cały dzień prawie wczoraj przespała.Dzisiaj też śpi teraz.Nie ma apetytu tyle tylko że wmuszam jej picie.A taka ładna pogoda....:(

Ja tak powoli pakuje rzeczy i patrzę co zabrać bo 10 lipca jedziemy nad morze, czasu niby jeszcze dużo, ale pare rzeczy trzeba jeszcze kupić, dobrze zaplanować podróż. Zdecydowałam że pojedziemy w nocy żeby Laura spała bo Maja to wiadomo że drogę prześpi.

Witam dziewczynki . Ajj-- ojej Biedna Kinguś :(. Może jakieś choróbską ją łapie ? :( . Majówka-my też byliśmy z dziećmi za miastem i zauważyłam,ze Majunia dużo więcej śpi an dworze wczoraj spała 5h po prostu byłam w szoku ! A ja pokłóciłam się z mężem . Bo mnie wkurzył . Doskonale wie,że nie znoszę jak dzieci zostają u jego matki . Ja po prostu boję się,bo jak nie ma ani mnie ani męza to ona lubi sobie "eksperymentować" na dzieciach . Jak wrócił bez Mai tylko z Madzia (bo Madzia u niej ie zostanie-boi się ) to aż mi sie gorąco zrobiło . Nie lubię jak dzieci są u niej i nie będą . Poszłam i ja zabrałam . Myślicie,ze przesadzam ?

No pewnie jakby na noc była Maja to by jej kasze manną na krowim tłustym mleku zrobiła,albo by chleba dała,bo przecież musi dziecko próbować nowych smaków !

no tak,na takie mleko to jest troche za mała ale chleb....