Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdh

czerwone kropki-chrostki -co to moze byc

Polecane posty

Gość dgdh

moj polroczny synek ma na nozkach kropki czerwone,jakby chrostki tylko w okolicach gdzie nosi pampers. co to moze byc alergia ,odparzenie,potowki ? troszke odrzucam alergie bo chyba by go wszedzie wysypalo i nie podalam mu nic nowego.kosmetykow tez nowych nie mam.jak myslicie

Gość dgdh
w sumie nie jestem pewna czy to od pampersow mozliwe by pampersy powodowaly czerwone krostki ?

Gość co to są chrostki
??? W jakim rejonie Polski tak się mówi? To jakaś gwara?

Gość dgdh
nie wiem czy gwara -cale zycie tak mówiłam :) chrostki hmmm takie czerwone plamki ale hmm nie płaskie tylko odstające. niewiem jakim wyrazem moge zastapic

Gość krostki krostki krostki

Gość dgdh
wlasnie przeczytalam w google ze mówi sie poprawnie krostki :) człowiek całe życie się uczy w życiu bym nie przypuszczała ,że mówie gwarą

uzywasz moze dada z biedronki? odparzaja na tym pasku?

tez mowilam chrostki-maz mnie uswiadomił :P ze nie ma chrostek a sa krostki mieszkam na podkarpaciu ale to chyba nie ma znaczenia

Gość dgdh
ja w opolskim:) ja uzywam hugies ale may czasem jest u mamy a ona z tesco ma pampersy.w sumie od tego czasu chyba sie zaczelo. na nogach ma w miejscu gdzie konczy sie pampers. a pozatym ma na podbrzuszu

Gość krakers23
to odparzenie niestety ja też uzywam huggies od kilku tygodni i dostał czerwonych plamek. wczoraj kupiłam mu pampersy oryginalne, bo przedtem ich używaliśmy, więc może zejdzie. jeśli dziecko nie ma uczulenia na rumianek, mozesz go w nim kąpać, troche mu ulży, do tego linomag, albo maść bevita, bo są tłuste, a sudocrem jak sie pozbędziesz cholerstwa.