Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia.korda

makijaż w ciąży, robić czy dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość nie robić makijażu
!!! broń Boże! dziecko może mieć rozszczep kegosłupa i łupież, dlatego dwa razy pomyśl, zanim się wysmarujesz bycie matką wyklucza w końcu kobiecość, albo jedno albo drugie ja nawet co 3 dni się myję, a włosy raz na miesiąc, żeby nie rysykować :o

Gość najlepiej to
ubierz się w worek pokutny, połóż się w kącie i czekaj tak te 9 miesięcy :D:D:D

Gość nic nie rob
z racji tego, że do końca 7 miesiąca pracowałam z klientami wypadało się jakoś prezentowac :P malowałam się normalnie tylko zamieniłam dotychczasowe kosmetyki na mineralne :) a dokładnie Rimmel :)

Gość nic nie rob
wiecie, to zalezy... ja mialam taka prace, ze musialam dobrze wygladac kazdego dnia. kosmetyki, lakier do wlosow, poza tym wiekszosc czasu spedzalam na nogach wiec nie oszukujmy sie jakos musialam zminimalizowac pozniejsze skutki :) gdybym siedziala na dupie cala ciaze to tez bym na to uwagi nie zwrocila bo i tak pewnie nie chcialoby mi sie stroic kazdego dnia :P

Zawsze trzeba o siebie dbać nawet będąc w ciąży tylko trzeba wiedzieć jak. Polecam salonu urody eco backstage . Korzystają z kosmetyków organicznych naturalnych nawet dzieci mogą mieć ich makijaż jak i kobiety w ciąży.

Gość czujq
Polecam salon urody eco backstage. To salon urody i stylu, w którym używają tylko naturalnych kosmetyków. Rewelacyjne kosmetyki organiczne, naturalne - nawet dzieci mogą mieć ich makijaże oraz kobiety w ciąży https://www.facebook.com/ecobackstage/

Gość Ranene
Polecam salonu urody eco backstage https://www.facebook.com/ecobackstage/ - mają kosmetyki pochodzenia nie zwierzecego nie testowane na zwierzetach idelane dla wegan - kosmetyki organiczne naturalne nawet dzieci mogą mieć ich makijaże, kobiety w ciąży itd. :)

Gość gość
nie reklamuj sie tu tak z tym, nie wiesz ze to działa właśnie na odwrót? bede omijać ten salon szerokim łukiem