Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowamowa

uwagi na temat higieny

Polecane posty

Gość nowamowa

Czy dopuszczalne są w trwającym już związku uwagi na temat higieny partnera? np prania skarpetek, koszulek gdy nie są zbyt świeże ? Czy uraziła by was taka uwaga?

Gość _kredens_
kolejna z brudasem

Gość Kamyla
Mozesz to zamienic w zart.. i powiedziec np 'wypierz ta koszulke ona smierdzi ' smiejac sie przy tym..bedac na miejscu faceta raczej bym sie nie obrazila:)

Gość Piękni pachnę..
nie wyobrażam sobie żyć z brudasem niedomytym. Zwróciłabym mu uwagę i albo zmiana albo bye bye

Gość nowamowa
Myje się codziennie bieliznę twierdzi, że zmienia ale nie pierze ciuchów spodni itp ja maks. 2 dni to tylko jeansy noszę a on potrafi z 3-4 tygodnie... Czy to normalne?

Gość wewrw
każde spodnie pierzesz po jednym dniu noszenia-to lekka przesada

Gość chyba bardziej normalne jest
noszenie dzinsów 3 tygodnie, niż 2 dni :) Myślałam, że masz brudasa, a to zdaje się Ty masz jakąś obsesję :O Nie wiem, jakim trzeba by być wieprzem, żeby musieć prać spodnie typu dzinsy co 2 dni.

Gość jdjsllojnbhhh
NIE WYOBRAŻAM SOBIE NOSIĆ SPODNIE TYLE CZASU BEZ PRANIA mój potrafi zmienić koszulkę trzy razy dziennie jak przepoci:)

Gość pan_z_heblem
Tydzień można (z trudem) dżinsy przenosić - ale 3, 4 tygodniowe muszą niemiłosiernie yebać ! Współczuję ! Mialem kiedyś kumpla, który miesiąc w jednych dżinsach przełaził - ciągle w wakacyjnych rozjazdach. Ciężko było wytrzymać mniej niż 2 metry od niego !

Gość moniaaaa123321
ja tez zmieniam czesto dzinsy

Gość Piękni pachnę..
i już mamy obraz naszego "pachnącego" społeczeństwa. :O Nie dziwie się już, że za każdym razem spotykam wszędzie jakieś śmierdziele fuj! bielizne trzeba zmieniać codziennie tak samo t-shirty, bluzki, swetry itp. spodnie można założyć kilka rzay, ale 4 to już absolutny max dla superczyścioszka. Marynarki panowie oddajemy do czyszczenia i to też dość często.

Moze ja nie ma właściwej skali. U mnie nawet spocona koszulka pachnie moimi perfumami (zawsze pachnę, tak mam, dziwny dar natury :) ), więc może nie rozumiem takiej potrzeby prania rzeczy nie będących bielizną po 1 dniu założenia. Ale ok., jak ktoś śmierdzi, to musi, rozumiem :P

Gość Piękni pachnę..
tylko tobie się wydaje, że pachniesz bo przyzwyczaiłaś się do swego zapachu. Zapach perfum na drugi dzień na uzywanych rzeczach jest nie do przyjęcia - ja bym nie założyła:O

Przecież nie napisałam, że nie piorę tej koszulki :D To był tylko przykład. Cale życie słyszę pytania o mój zapach, facet (od 5 lat razem) pyta się mnie, czy jestem japońskim cyborgiem zamiast człowiekiem, bo nigdy nie czuł bym nie pachniała pięknie. A mieszkamy razem, razem żyjemy, byłam przy nim chora, spocona... Także bzdury, ale rozumiem, że niedowiarki-śmierduszki mogą nie wierzyć ;)

W każdym razie uważam, że zasada higieny w związku jest prosta: masz być czysty i pachnieć. Jak przychodzisz do łóżka, to ma być tak, żeby partner mógł - za przeproszeniem - wsadzić nos w każdy najbardziej intymny zakamarek ciała i poczuć tylko mydło. Ja partner się przytula w ciągu dnia, to ma poczuć tylko czyste ciało i kosmetyki. A jak się to osiąga, to już sprawa człowieka. Więc autorko, nie patrz ile razy on te dzinsy pierze, tylko czy one są czyste i czy facet pachnie. Tyle.