Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donżuanaaa

Dzisiaj spotkałem się z dziewczyną z neta

Polecane posty

Gość donżuanaaa

Rozmawialismy 3 dni. stwierdzilem ze nia ma co przedluzac, mieszkamy w tym samym miescie wiec zaprosilem ja na kawe. zdjec widzialem 3. dziewczyna ladna. zaden szal, ale do brzydkich tez nie nalezy, ma jakas taka klase, ladnie i skromnie sie ubiera. na zdjeciach. w rzeczywistoci (zaznaczam ze ma 26 lat) nic bardzo sie nie roznilo. ubior ten sam, elegancki, acz seksowny (miala dlugie spodnie i prawie golf, ale bylo to tak zajebiscie dopasowane ze i tak mialem zboczone mysli) :D rozmowa super tez , pozegnalismy sie i obiecalem zadzwonic ale... laska ma potworna twarz :( na zdjeciach pewnie fotoszop, bo rysy jakos specjalnie jej sie nie roznily ale blizny po tradziku i sam tradzik. widzialam ze biedaczka stara sie ukryc to jakos, ale kurde, myslalem ze wieku 26 lat sie z tego dawno wyroslo :O ladnie pomalowana byla, ale te blizny jak i same ropniaki przebijaly :O masakra, nie wiem czy bym sie zlamal ja pocalowac :(

Gość kup jej BREVOXYL
:) ale licz sie z tym ze wiecej sie ni eodezwie do ciebie

Gość Piterekk
No jak taki wybredny jesteś to po co to wszystko piszesz ? Wiadomo zdjęcia co innego i rzeczywistość co innego. Może ona też jest rozczarowana. Ale ludzie to coś więcej niż twarz.

Gość _kredens_
no co - przecież trzeba "trzymać fason" by mogło dojść do spotkania

Gość L'istant
Szokiem jesteś raczej ty...

Gość donżuanaaa
:O no gdyyby nie te syfy to laska bylaby ok. ale to jednak mnie obrzydza. szczerze moje byle nigdy nie mialy z tym problemu wiec nie wiem.:O

Gość kup jej BREVOXYL
przedzie jej jak uzyje brevoxyl:) :)dasz rade za miesiac dwa bedzi epiekna

no tak, co z tego że fajna, ale brzydka twarz to nara. Ech to myślenie... ;/

no nic na siłe, ale pamiętaj, że kiedyś Ty i Twoja duga połówka będziecie starzy i pomaszczeni :P

Gość nmcksxn
po cholere ta cała gadka...? masz problem to olej!

Gość _kredens_
kwiatek19 wiemy i tak umrzemy , ale lepiej żyć niż umierać przed... :P

Gość 29 lat i tylko jeden partner
moja kumpela ma 30 lat, fajna zgrabna a tradzik jak miala tak ma :P aktualnie ma testowac zagraniczne antybiotyki, bo wszystkie polskie masci i leki juz przerobila. do tego wydala fortune na kosmetyczke a tu dalej lipa :P

z jednej strony masz "zboczone myśli", a z drugiej cię "obrzydza"? dziwne :classic_cool:

No właśnie to tylko "laska" i nic więcej, można sobie podarować komentarze i rady bo to tylko "kawałek mięsa" nic więcej. Autora interesuje tylko aby MU się podobała i to żeby ON dobrze się czuł. "O patrzcie jaka brzydka o jacię, brzydzę się"

jak w sklepie widzisz buty z pomarszczona skora to kupujesz ? olej ja - jak ma tradzik niech sobie znajdzie studencika :D

Gość ann48474
ciekawe czy autor taki piekny!!!nie pasuje .to umów sie z inna z ładną bużka,tylko ta moze miec krzywe nogi itp jakis glupek to napisal

prowokacja niskich lotów,miałes zboczone myśli i cię obrzydzała:P