Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekadance

Mężczyznom podobają sie idiotki

Polecane posty

Gość mądra sobie
ale ludzie macie problemy.... Zdesperowana jest ok, piękność to nie jest ( może tylko przez te brwi) ale co do ciuchów to nie ma się czego czepić, wygląda na pewno lepiej niż 99% społeczeństwa. Taka prawda.

Gość tak, zwłasza w tym różu
jej do twarzy :D i jeszcze te tipsy :D

ta w suknie slubnej to nie ja tylko jakas turczynka, okulary zaloz. mozecie mi sie starac probowac ublizyc, czy cokolwiek chcecie, ja sobie chetnie poczytam :) ps.pierwszy raz slysze ze cos mam nie tak z brwami, nawet czepialscy sie tego jeszcze nie uczepili. no ale nie dam rady zadowolic wszystkich ehhe.

Gość mądra sobie
masz bardzo cienkie brwi ale teraz widze że tylko na tym pierwszym zdjęciu tak wyszły, a propos brwi, nic chyba tak nie szpeci twarzy jak za cienkie brwi, nie sądzicie??

a co do rozu to traktuje ten kolor jak kazdy inny, nie jest moim ulubionym ale nie mam do niego awersji. ogolnie to z tego co czytam co piszecie, to widze, ze jestem wyjatkowo wyluzowana i tylko mi szkoda waszych facetow czy tam dziewczyn jak musza sluchac takiej dawki smetow codziennie :)

Gość gdzie oni som
jeszcze kurwa pokrzyczcie ktora ma wiecej na koncie i chuj :D :D :D

Gość po jasną cholere
zdesperowana się tłumaczysz? Uroda -kwestia gustu,ale nie mozna ciebie nie zauważyć,jesteś charakterystyczna .Co do ubioru,to samo,pokazałaś cycki,paluszka i klasyczny lużny strój.;)

Gość po jasną cholere
to przestań się tłumaczyć ,bo im o to chodzi. Wygladasz dobrze ,idiotką nie jesteś. miłego dnia

Gość Easy Man
I kolejna bezpłciowa dyskusja. Najłatwiej ocenić kogoś po wyglądzie. To takie proste. Ten topik jest doskonałym przykładem na to, że ludzie którzy nie znają drugiego człowieka potrafią mu przyprawiać rogi, mieszać z błotem, robią z siebie idiotów.