Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekadance

Mężczyznom podobają sie idiotki

Polecane posty

Gość Bez urazy
Nie uważam się wcale za mądrośc życiową, po prostu twierdze, ze posiadanie wykształcenia nie gwarantuje tego ze jest się myślącym i mądrym.

Gość jakie tu zazdrosnice wredne
zono-- jak mozna stwierdzic po wygladzie jaki kto jest, no jak ? mojego meza maja wszyscy za mieniaka napakowanego, ale jestes super facetem i mezem, ma po prostu taka budowe ciala i musi scinac sie na prawie zero bo mu sie wlosy kreca a tego nienawidzi, jest powaznym dyrektorem firmy, a na codzien ludzie go zle odbieraja bo wyglada groznie ] zmiech na sali, a ja jakies tam komlpeksy mam, ale nie popadam w panike, umiem wyeksponowac swoje atuty, jednak nie raz nie daw zauwazylam jak inne kobiety patrza na mnie, mam ldany biuste czasem go wyekpsonuje to juz wiem co sadza o mnie inne :) w przeciwienstwie do ich facetwo, tak aprawad, inna baba by oczy wydrapala dziewczynie co spojrzy na nia maslanym wzrokiem przykladny maz itp...a zidotyzmem to nie ma nic wspolnego, ladne jest ladne i juz, no i autorka tego topiku podejrzewam ma taki rpoblem, ktos kiedys chyba zrobil jej takie "swinstwo"

Gość klemensia
Wredna złosnice-> dziś skończyć studia to nie jest szczyt marzeń, także nie schlebiaj sobie bo ja też jestem po studiach i jakoś nie uważam tego za nadzwyczajny wyczyn hehe. A co do zdesperowanej -widać że próbujesz nadrabiać braki w edukacji wyglądem,tyle że coś i tu też ci nie wyszło:)

Gość klemensia
bo nie ogarniasz haha

Gość klemensia
bo nie ogarniasz haha.

Gość aha i ach
ja do tematu tylko, cóż za odkrycie :D

Gość klemensia
tak a co takiego? pedagogikę i metodykę? hehe

Gość klemensia
haha ciekawe kiedy byś zdążyła skoro masz 29lat.

klemnsia napisalam o wyksztalceniu nie zeby sie dowartosciowac, tylko na zaczepke ze napisalam blednie slowo, ale nie napisalam to nie ma nic do rzeczy ze ma studia bo kto teraz nie ma :) nie nadrabiam wygladem, juz na mnie jedziecie bo napislalam ze uwazam sie za ladna, no tak, sporo w zyciu uslyszalam komlpementow i w to uwierzylam:) a ubieram sie calkiem zwyczajnie, na codzien lubie zwykle dresy, bo przede wszystkim jestem mama, i moj 2 letni skarb potrafi niezle nawywijac :) a jak juz powiedzialam chodzi mi glownie o to ze niegdy nie mozna sadzic po wygladzie i oceniac drugiego czlowieka, czy wasi bliscy sa wszyscy tacy doskonali? rodzice itp? a jednak ich kochacie lubicie mimo casem niezbyt pieknego wyglau i stylu, wiec po co obrazac innych, ja sie tu nie dowartosciowuje bo nie musze, mam fajne zycie :) a co do paznokci (wreszcie) zapuscilam po 2 latach, :):) odkad maly na swiecie po rpostu bylo to bardzo niewygodne:) i czuje sie jak kobieta:P:P fajne paznokci i ...pomalowane na modny kolor co zjedziecie mnie?

Gość klemensia
to więc jednak nie skończyłaś :) skończyć to znaczy dostać tytuł ,czyż nie tak?:)

zono-- ja mam jeszcze 2 kierunki podyplomowe, ale i tak nikt nie uwierzy pewnie jak tobie ja tam skonczylam kierunek ktory jest moja pasja :):) pracuje w szkole, ucze mlodziez i wlasnie dzieki mojemu podejsciu do ludzi , jestem w gronie ulubionych nauczycieli, przede wszystkim nie oceniam po wygladzie, i moimi uczennicami sa bardzo nietypowo ubrane dziewczyny, ale nie robie im przez to problemow, no i sa czesto madrzejsze od "tych bardziej wygladajacych madro "kolezanek:)

ok ja musze wlasnie leciec do synia:) musze go polozyc bo dom demoluje, a jak deszcze to juz makabra istna pozdrowka zono, papap

Gość klemensia
jakie tu zazdrośnice wredne- > ja cie nie zjadę bo znam poczucie własnej wartości. Mnie również wiele osób mowi ze jestem śliczna, bo urodę mam nietuzinkową, egzotyczną ( jestem na pół senegalką ,pół polką) ,mieszkam w polsce od 14lat, i nie rozumiem dlaczego tu niektore kobiety, jak się im delikatnie (przecież to w końcu forum i prowadzi się tu rozmowy) powie że wyglądają kiczowato. to ne oburzone. Akurat ta cała zdesperowana no niestety nie jest ani przyciągająca urodą w sensie pozytywnym ani nie jest inteligentna życiowo. Ja bym przynajmniej sprawę przemyślała,że może faktycznie coś by zmienić w tym stroju skoro tyle osób napsialo ze jest ohydny. No cóż,tu właśnie wychodzi inteligencja :)

klemensia --> delikatnosci to ci akurat nie mozna pozazdroscic, do tego bez wiedzy o mnie zarzucilam mi braki w wyksztalceniu, brak inteligencji oraz ze klamie bo w 10 lat nie moglabym miec 2 kierunkow ukonczonych. jeszcze ocs tam krzyczalas i mnie obrazalas. wiec niestety to swiadczy tylko o tobie a nie o mnie.

Gość Kiczjjjjjjjjjj
No i dobrze, że 90% facetów lubi takie wytapetowane z fiu bździu w głowie:) Ktoś musi gotować, by inny mógł zjeść:)

Gość doo klemensia
''ak a co takiego? pedagogikę i metodykę? hehe'' a jak nawet ktoś skończył to ? to co z tego? ty jeszcze pewnie jesteś jeszcze gimgównem wiec się nie wypowiadaj, bo mało wiesz o świecie dziewczynko

ale tu idiotki siedzą:) mam na myśli te kretynki którym ciśnienie skoczyło na widok fotek zdesperowanej żony:) piszecie że jesteście ładne i wykształcone .. jakoś w to nie wierzę, ładna i wykształcona kobieta zna swoją wartość i nie potrzebuje złośliwie krytykować zdesperowanej żony:) a to ze macie ukończone studia to ten dyplom możecie sobie w dupę wsadzić... ukończone studia nie świadczą o tym ze wam się dobrze wiedzie i robicie "KARIERE", najważniejsze jest to jakimi jesteście ludźmi i co macie w głowach.. bo ja z idiotami ledwo wytrzymuję...